Air Malta

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Air Malta webáruházról

Nyaralást tervez a Földözi-tenger szívébe? Máltán a homokos tengerpart, az ízletes koktélok és a gyönyörű napsütés várják. Utazhat a saját légitársaságukkal is, az Air Maltával. Az Air Malta a sziget nemzeti légitársasága, 1973-ban alakult. Fő területük a Földközi-tenger vidéke, de vásárolhat itt repülőjegyeket más európai országokba is. Székhelyük a máltai repülőtéren van, ahonnan különböző úti célokra juthat el.

Fedezze fel a világot

Az Air Malta segítségével felfedezheti a világot, hiszen Máltán kívül sok más úti cél közül válogathat. Ha tengerparti nyaralásra vágyik, válassza például Olaszországot, Spanyolországot vagy Portugáliát. Felfedező hétvégékre tökéletes választás London, Párizs vagy Berlin. Egzotikusabb helyeket is talál a kínálatban: Törökországot, Marokkót vagy Izraelt. A színes választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet - akár a pihentető, akár az akciódús kirándulásokat kedveli.

airmalta

Kényelmes online check-in

A repülőjegyeket mevásárolhatja kényelmesen az Air Malta honlapján. A társaság kényelmes megoldásokkal is kedveskedik az utasoknak, ilyen például az online check-in. Ezt akár 1 órával az indulás előtt is megteheti, a menete pedig nagyon egyszerű. Az Air Malta weboldalán megtalálja a megfelelő űrlapot, amely kitöltésével  meg is kapja a repülőjegyet, és készen is van. Utazásra fel!

Air Malta szolgáltatások

Sosem volt ennél egyszerűbb a nyaralás megszervezése. Az Air Malta oldalán nemcsak repülőjegyet vásárolhat, de egyéb szolgáltatásokat is foglalhat a közelgő nyaralásához. Ilyen például a szállás kiválasztása, autóbérlés vagy taxi bérlése a repülőtérről. A diákok további kedvezményeket élvezhetnek, például további 20 kg poggyász formájában.

Kapcsolat

Kérdése van az utazással, poggyásszal vagy segítségre van szüksége a check-innel? Keresse az Air Malta weboldalán a "Customer Support" szekciót, ahol témakörök szerint elrendezve talál választ a kérdéseire. Ne felejtse el megnézni az Air Malta közösségi oldalait sem: FacebookTwitter.

Az Air Malta társasággal Csehországból és Szlovákiából is utazhat.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Air Malta webáruházról

Álmai nyaralására készül a Földközi-tenger partjára? Csak a tengerpart, homok, napsütés és koktélok - ez várja Máltán. Válassza saját légitársaságukat, az Air Maltát. Utazzon a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről egyenesen Máltára. Természetesen más európai úti célt is választhat.

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,25 %  összeget a vásárlásból a Air Malta webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be