Air Malta

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Air Malta kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,25 % mindenből a webáruházból Air Malta

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

Álmai nyaralására készül a Földközi-tenger partjára? Csak a tengerpart, homok, napsütés és koktélok - ez várja Máltán. Válassza saját...

A(z) Air Malta webáruházról

Nyaralást tervez a Földözi-tenger szívébe? Máltán a homokos tengerpart, az ízletes koktélok és a gyönyörű napsütés várják. Utazhat a saját légitársaságukkal is, az Air Maltával. Az Air Malta a sziget nemzeti légitársasága, 1973-ban alakult. Fő területük a Földközi-tenger vidéke, de vásárolhat itt repülőjegyeket más európai országokba is. Székhelyük a máltai repülőtéren van, ahonnan különböző úti célokra juthat el.

Fedezze fel a világot

Az Air Malta segítségével felfedezheti a világot, hiszen Máltán kívül sok más úti cél közül válogathat. Ha tengerparti nyaralásra vágyik, válassza például Olaszországot, Spanyolországot vagy Portugáliát. Felfedező hétvégékre tökéletes választás London, Párizs vagy Berlin. Egzotikusabb helyeket is talál a kínálatban: Törökországot, Marokkót vagy Izraelt. A színes választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet - akár a pihentető, akár az akciódús kirándulásokat kedveli.

airmalta

Kényelmes online check-in

A repülőjegyeket mevásárolhatja kényelmesen az Air Malta honlapján. A társaság kényelmes megoldásokkal is kedveskedik az utasoknak, ilyen például az online check-in. Ezt akár 1 órával az indulás előtt is megteheti, a menete pedig nagyon egyszerű. Az Air Malta weboldalán megtalálja a megfelelő űrlapot, amely kitöltésével  meg is kapja a repülőjegyet, és készen is van. Utazásra fel!

Air Malta szolgáltatások

Sosem volt ennél egyszerűbb a nyaralás megszervezése. Az Air Malta oldalán nemcsak repülőjegyet vásárolhat, de egyéb szolgáltatásokat is foglalhat a közelgő nyaralásához. Ilyen például a szállás kiválasztása, autóbérlés vagy taxi bérlése a repülőtérről. A diákok további kedvezményeket élvezhetnek, például további 20 kg poggyász formájában.

Kapcsolat

Kérdése van az utazással, poggyásszal vagy segítségre van szüksége a check-innel? Keresse az Air Malta weboldalán a "Customer Support" szekciót, ahol témakörök szerint elrendezve talál választ a kérdéseire. Ne felejtse el megnézni az Air Malta közösségi oldalait sem: FacebookTwitter.

Az Air Malta társasággal Csehországból és Szlovákiából is utazhat.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Air Malta webáruházról

Álmai nyaralására készül a Földközi-tenger partjára? Csak a tengerpart, homok, napsütés és koktélok - ez várja Máltán. Válassza saját légitársaságukat, az Air Maltát. Utazzon a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről egyenesen Máltára. Természetesen más európai úti célt is választhat.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,25 %  összeget a vásárlásból a  a Air Malta webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.