A(z) Webklíma webáruházról

15 éves szakmai tapasztalat és 32.000 értékesített berendezéssel tudják mit kell csinálni. Magyar garanciával rendelkező termékek, saját kivitelezői és szervíz háttér. 3000 darabos saját klíma készlettel rendelkezik a Webklíma webáruház. Magyar garanciás termékek a legjobb helyről. Lakását nem csak lehűteni tudja klímával, de felfűteni is a hideg időkben. Ebben az esetben, ha szeretne két legyet ütni egy csapásra, akkor a klíma a legjobb választás a Webklima webáruházból. 

Kép

Hogyan spórolhat a webklima webáruházban

Természetesen a legjobb mód a spórolásra a kuponok felhasználása online térben. Azonban nem csak ez az egyetlen mód a pénz megtakarításának, hanem az akciós árak megtalálása is. Azonban ha kettőt ütne egy csapásra, akkor az akciós termékekre szóló kuponok felhasználása még nagyobb összeg spórolására invitálja Önöket. A Webklima webáruházában mindig talál akciót. Ne habozzon, kérje segítségüket és vásároljon kedvező árakon a Webklima hu webáruházban. Spóroljon a lakás fűtésén és hűtésén úgy, hogy egy gépezettel oldja meg a két problémát. Nagyszerű megoldás lehet ez a nehéz időkre is egyaránt. Hasonló webáruházat keres, mint a Webklima, akkor látogassa meg a Megatherm webáruházát is a kivételes akciókért és kuponokért.

Hogyan szerezhet webklima kuponokat és kedvezményeket

Olykor a Webklima webáruháza is kibocsájt kedvezményes kuponokat, amelyeket felhasználhatnak a vásárlásaik során. Az akciók viszont folytonosak és mindig megtalálhatóak a webáruház kezdőlapján található "Klíma akció" menüpontban. Webklima termékeit a legalacsonyabb áron szerezheti be a következő lépésekkel. A legjobb ár elérése érdekében javasoljuk, hogy nézze át a kupon listánkat. Ellenőrizze a kupon használatának feltételeit, és ellenőrizze háromszor annak lejárati idejét. Kattintson a kupon gombra, majd megtalálja a kódját, mielőtt másolja. Ugyanakkor segítünk a webklima hu webáruház megnyitásában is. A fizetési felületen van egy "kupon" beviteli mező. Ide illessze be a másolt kódot, és küldje el. A termékek csak akkor lesznek kedvezményesek, ha a kód megfelel a vonatkozó követelményeknek. Az utolsó lépés az, hogy folytassa a megrendelés befejezését, és élvezze a promóciós kódot. További akciós kuponokat a Tiplino kedvezményes kuponok menüjében találhat.

Webklima hu akciók

Webklima webáruházban bomba árakat is találhat. A "Klíma akciók" menüben megtalálja az épp aktuális kedvezményes termékeket, amelyeket bomba árakon szerezhet be. Jelesebb ünnepek és a Black Friday napjába is becsatlakozik a Webklima hu webáruház. Ha a tervei között szerepel, hogy lakását klímával szeretné kifűteni, mindenképp érdemes benéznie a Webklima webáruházába, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Azonban ha elakadna és vagy a széles választék sokasága megzavarja Önt ne féljen segítséget kérni, vagy böngéssze át a webklima blogját, ahol sok érdekes cikket talál a tökéletes klíma választáshoz és az esetleges problémák megoldásához.

Termékkínálat

Széles termékkínálat várja a kedves vásárlókat a Webklíma webáruházban. Kedvükre válogathatnak klíma berendezések között többféle márkában is, mint SAMSUNG, LG, TOSHIBA, GREE és még sok más. Multi klímarendszerek is találhatóak a készleten, illetve légkezelőket is vásárolhatnak. Klímát akár még fűtésre is vásárolhat. Ha mennyezeti klímán gondolkodott vagy esetleg multi klíma rendszereken bőven talál a kínálatban termékeket ezekben a kategóriákban. A termékválaszték annyira széles, hogy akár belezavarodhat, ezért érdemes segítséget kérnie a Webklima szakértő ügyfélszolgálatától, akik szívesen segítenek Önnek dönteni.

A széles kínálat mellett klímaszerelést is vállalnak, amiről ajánlatot kérhetnek.

Webklima kategóriák: 

 • Klíma berendezések
 • Multi klíma rendszerek
 • Légkezelők
 • Klíma fűtésre
 • Klímaszerelés árak
 • Ajánlatkérés

Miért a Webklima webáruháza

A Webklima webáruház a kínálata mellett vállalja, hogy beszereli Önnek a választott terméket. Ezekről árajánlatot kérhetnek, hogy tisztában legyenek a felmerülő költségekről. A kínálatban és az akcióban bomba árakkal találkozhatnak, így biztosak lehetnek benne, hogy milliárdokat nem fognak költeni egy gépezet megvásárlásáért és beszereléséért. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és több ezer terméket kínálnak. Mindezek magyar garanciával biztosítottak és a raktáron is 3000 darab terméket tárolnak, így nem kell heteket várnia a kiválasztott darabjáért. Bonair.hu webáruházában is egyaránt széles kínálattal rendelkezik. Látogassanak el mindkét webáruházba, találják meg az Önöknek megfelelő darabot.

Fizetési feltételek és cserekötelezettség - reklamáció

Három fizetési mód közül választhat. A fizetés történhet: előre utalással, készpénzzel illetve utánvéttel. Az átvétel módja pedig vagy személyesen, vagy pedig kiszállítással történhet.

Szállítási feltételek:

Két lehetőség közül választhat a termék átvételét illetően: személyes átvétel vagy kiszállítás.

1. Személyes átvétela megrendelt terméket átvetehi személyesen a 2030 Érd, Bagoly utca 83. szám alatt. 

2. Kiszállítás

Ha Ön a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól vagy az üzembe helyezéstől számított három munkanapon belül érvényesítheti a csereigényt. Ön a vásárlástól számított tizennégy napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elálhat. 

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés esetén ne habozzanak felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az alábbi módokon:

Telefon: 06-30-299-1919

              06-30-586-7600  

              06-20-403-5744

E-mail: info@webklima.hu

Kedvezményes kuponok használata a(z) Webklíma webáruházban

Könnyű beváltani a Webklima kupon kódot, csak aktiválja azt a felső sávban, és a Webklima kupon automatikusan hozzáadódik az utolsó lépésben a megrendelésnél. Ha nem "nyilvános eseményről" van szó, akkor a Webklima kedvezménykódot a megrendelés utolsó előtti lépésében is alkalmazhatja a kuponkód mezőbe beírva.

Kép

Ha nem tudja beváltani a Webklima kupont, kérjük, ellenőrizze a feltételeket. Az érvénytelenség leggyakoribb okai az időbeli korlátozások vagy a kedvezményes kódot alkalmazó termékek korlátozott köre.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Webklíma webáruházról

15 év tapasztalattal és 32000 értékesített klíma berendezéssel, valamint 3000 db-os raktárkészlettel a  szaktanácsadóik segítenek Önnek, hogy jó megoldást válasszon! Válogasson kedvére és vásároljon kedvező áron a Tiplinóval. Magyar garanciás termékek, és csak is a legjobbak. Ne késlekedjen választani a Webklima webáruházából, hogy Öné lehessen a legjobb áron a legjobb termék. Fűteni vagy pedig lehűteni szeretné a lakását, akkor a legjobb helyen jár a webklima hu webáruházban. Bátorkodjon felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Webklíma webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be