Az Új Könyvek webáruházról

Az Új Könyvek online könyvesboltjában több mint 25 kategória és azok számos alkategóriájának kötetei találhatók meg. A kínálatban minden korosztály és szinte minden érdeklődési kör talál érdekes olvasnivalót, hiszen a szépirodalomtól, a tudományos és nyelvkönyveken keresztül, a vallási kiadványokig minden elérhető náluk. A legújabb bestsellerek és az igazi klasszikusok egyaránt remek áron vásárolhatók itt meg, a Tiplinóval most extra kedvezményesen!

Kép

Könyv előjegyzés és toplista az Új Könyvek webshopban

Az Új Könyvek webáruházában a megjelenés előtt álló könyvek előjegyzésére is lehetőség nyílik, így elsőként kaparinthatja meg a piac újdonságait. A webshop továbbá egy toplistát is összeállít a legnépszerűbb és legkeresettebb könyvekből, melyek között akár ön is találhat valami olyat, ami felkelti érdeklődését. A Tiplinó portálján számos egyéb külföldi és magyar könyvesboltot is talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kuponoknak és cashbacknak köszönhetően, ilyen például a Libri, Libristo, Líra, Könyvtündér vagy a Book Depository.

Fizetési módok

Az Új Könyvek webáruházban való vásárlás során online bankkártyás fizetés, banki átutalás és utánvétes fizetési opciók állnak rendelkezésére. Utánvétes fizetés esetén a termékek árát átvételkor térítheti meg készpénzzel vagy bankkártyával.

Kép

Szállítás és átvételi pontok

A webshop igyekszik a rendelés leadását követő 2-3 munkanapban kiszállítani termékeit Magyarországon. 20 000 Ft fölötti vásárlás esetén a futárszolgálattal való szállítás és csomagpontokon való átvétel díjmentes. Alacsonyabb összegű rendelés esetén a kézbesítés és csomagpontokon való átvétel díja 5999 Ft-ig 1190 Ft, 6000 Ft és 19 999 Ft között pedig 990 Ft. Az Új Könyvek 1066. Bp. Teréz körút 46. Mark Center, földszintjén található átvételi pontján hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 között ingyenesen veheti át online rendelését.

Visszaküldés és elállási jog

Az Új Könyvek webshopjából rendelt termékek akár indok nélküli visszaküldésére az átvételt követő 14 napban van lehetőség. Fontos megjegyezni, hogy ez a feltétel csupán a hibátlan állapotban lévő árucikkekre vonatkozik. Amennyiben a termékek az elállási nyilatkozattal együtt sikeresen visszaérkeznek, a webshop pénzvisszafizetést biztosít.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Új Könyvek ügyfélszolgálatával az ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu e-mail címen veheti fel a kapcsolatot, illetve a webshop kínálatáról a Facebookon és Twitteren tudhat meg még többet.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Új Könyvek webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Új Könyvek webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Új Könyvek webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Új Könyvek webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

ÚjKönyvek. hu – Könyvek mindenkinek!

Az Új Könyvek online könyváruházban szinte minden témában talál köteteteket. A webshop gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt rengeteg könyvet kínál, a bestsellerektől a klasszikusokig minden elérhető itt, a kínálatból a tudományos, vallási és nyelvkönyvek sem hiányoznak.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Új Könyvek webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be