SzerszámKell kupon

Ingyenes szállítás Szerszámkell 36.000 Ft felett

Eddig érvényes: 2024.04.13

 

Ingyenes szállítást kapsz a Szerszámkell webáruháztól bruttó 36.000 Ft feletti rendelés esetén.

A(z) SzerszámKell webáruházról

A SzerszámKell eleinte áruházzal rendelkezett, már az 1900-as években. Mivel a modern korral egyre elterjedtebbé vált az internetes vásárlás, ezért a SzarszámKell is megjelent az online térben. Egyre nagyobb sikereket ért el, míg mára már több ezer darabos raktárkészlettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlóknak ne kelljen sokáig várniuk a megrendelt termékekre. Gazdag kínálatában számos ismert márka szerszámai és barkácskészletei megtalálhatók. A Bosch, Einhell, Hecht, De Walt és Makita márkák sem hiányozhatnak. 

Kép

Így spórolhat a SzerszámKell webáruházban

Az árait és kínálatát tekintve a Szerszámkell webáruház vetekszik a nagy barkácsáruházakkal. Ennek ellenére még spórolási lehetőségeket is biztosít. Ilyen például a kedvezményes kuponok beváltása. Rendszeresen tesz elérhetővé kuponokat, melyeket a Tiplino weboldalán is megtalál. A kuponok a SzerszámKell webhelyén is elérhetők, valamint a Facebook, Instagram és YouTube csatornákon is. Beváltásuk módjáról lejjebb olvashat. Ingyenes szállítással is csökkenthető a vásárlás végösszege. A SzerszámKell webáruházban ugyanis ingyenes a szállítás 36 000 Ft feletti vásárlási összeg esetében. Ha viszont a személyes átvételt választja az érdi áruházukban, akkor a szállítás összegtől függetlenül ingyenes. Rendszeres akciói is nagyban segítik a barkács szerszámok állományának frissítését. Havonta frissül a kínálat, így az akciós és outlet termékek sora is.

Akciók a SzerszámKell webáruházban

A SzerszámKell webáruház lehetővé teszi, hogy a barkácsolásban és kerti munkákban örömét lelhesse úgy, hogy spóroljon is. Akciói vonatkozhatnak bizonyos termékekre vagy márkákra. Ezeket a termékeket 20-30%-kal olcsóbban veheti meg, mint általában. Másik lehetősége az outlet, mely egy külön kategória kínálatában. Havonta megújítja outlet termékei kínálatát. Az itt található termékeket akár 50%-kal olcsóbban vásárolhatja meg, autójavítás, barkácsgépek, kerti eszközök, kerti gépek és szerszámok, lakásfelszerelés, levegős gépek és szerszámok, műhelyfelszerelés, munkavédelem, rögzítéstechnika, szerszámok és tartozékok kategóriában. Az outlet termékekre más akció nem vonatkozik, nem vonhatók össze más kedvezményekkel. A SzerszámKell webáruház hírlevelében tájékoztatja vásárlóit az aktuális kedvezményekről. 

SzerszámKell kínálat

A webáruház megnevezése sokat elárul arról, mit is kínál: szerszámot minden mennyiségben. Amilyen típusú szerszámot itt talál, az a:

 • Kert és barkács
 • Kéziszerszámok
 • Elektromos gépek
 • Levegős szerszámok
 • Autójavító szerszámok
 • Műhelyfelszerelések
 • Munkavédelem
 • Tartozékok
 • Mérőeszközök
 • Rögzítéstechnika
 • Otthon és lámpák

Szerszámok témában az emberek automatikusan a nagyáruházakra gondolnak, mint az Obi vagy a Praktiker, pedig a kevésbé ismertek is sokszor rendelkeznek legalább olyan kínálattal, mint az előbb említett nagyok. A SzerszámKell kínálata is felveszi a harcot, hisz kiemelkedően nagy. Kertje gondozásához nem csak gépek és szerszámok terén lesz segítségére, hanem akár kerti bútorokkal és medencékkel is. Rengeteg kézi szerszámmal áll rendelkezésre, melyek közül a legkeresettebbek: nyomatókulcs, villáskulcs, trg szerszám, torxkulcs és csavarhúzó. Egy profi barkácsáruházból az elektromos gépek sem hiányzohatnak. A fúrók, csavarozó gépek, faipari gépek, fémipari gépek, építőiari gépek és kompresszorok már-már hozzátartoznak az alap felszereltséghez. 

Kép

A profi vagy hobbi autószerelők is megtalálják a megfelelő szerszámokat kedvenc időtöltésükhöz. A motorkerékpár szerelése is lehetséges lesz ennek e webáruháznak a segítségével, sőt még az autóvillamossági szerszámok is elérhetők.  Ha a szereléséhez alkatrészre is szüksége lenne, nézzen szét a CentralCar kínálatában. Mivel a szerszámokhoz hely is kell, tárolók, ezér a SzerszámKell műhelyfelszerelést si kínál, melyek alapja a tárolók és a szállító eszközök. Ezek mellett műhelygépek és felszerelések is elérhetők. 

Minden kerti munka és barkácsolás megköveteli a munkavédelmet, ehhez a SzerszámKell különböző eszközöket kínál, mint a ruhák, fej-és arcvédők valamint leesés elleni védelmi eszközök. Bár a gépek fontos részét képezik a barkácsolásnak, mitsem érnek, ha nincs hozzájuk tartozék. Korongok, kapcsok, fúvófejek, csiszolószalagok, marófejek és gyalukések gazdag választéka várja a SzerszámKell vásárlóit. Úgy tartja a mondás, hogy kétszer mérj, egyszer vágj. A pontos mérések elengedhetetlen alkotói a mérőszalagok, tolómérők, vízmértékek,  derékszögek és távolságmérők. A SzerszámKell webáruház a nőkre is gondolt. Míg a párjuk válogat, lakásfelszerelések, dekorok és konyhagépek széles választéka között keresgélhetik a megfelelőt. 

SzerszámKell áruház

Sokan vannak olyanok, akik szeretik kézbe fogni az adott szerszámot, mielőtt megvennék azt. Külön jó hír ezen embereknek, hogy a SzerszámKell nem csak online van jelen, áruházzal is rendelkezik. Több ezer terméket vehet személyesen szemügyre a Velencei út 33, 2030 Érd címen. Hétköznapokon 8:00 és 17:00 között tartanak nyitva, míg szombaton 8:00 és 12:00 között. Így hát amennyiben inkább személyesen vásárol, keresse fel őket bátran. Felkészült és szakképzett csapata segítségére lesz.

Ezért a SzerszámKell

A SzerszámKell webáruház fő előnye, hogy rengeteg, több ezer termékkel rendelkezik, melyek nagy része raktáron van, így gyorsan elér a vásárlóhoz. A vásárlási összeg csökkenthető a szállítási költséggel, ha személyes átvételt választ vagy ha a rendelés összege eléri a 36 000 Ft-ot. Ez egy olyan webáruház, mely nem fél felvállalni az árait, hiszen az árukereső.hu portálon is jelen van. Sokan használják ezt a weboldalt, mivel a termékek árait hasonlítja össze. Fontos szempont, hogy a weboldal könnyen használható, a rendelés pár kattintással kész. Nem csak árai kedvezőek, hanem akciókkal és outlettel is megörvendezteti vásárlóit. 

A megbízhatóságáról és minőségéről tanúskodik a számtalan díj is, amit a SzerszámKell elnyert. Három évben is megnyerte Az ország boltja címet. Mégpedig 2012-ben, 2018-ban és 2019-ben. Sikere 2018-ban további két díjjal is díjazva volt, hiszen az Év webshopja és az Év webáruháza is lett. 2020-ban szintén díjazták, mégpedig Az év honlapja címmel. Nem csak éves szinten értékelték a webáruház magas színvonalát, hanem havonta is, amikor elnyerte A hónap webáruháza címet. 

A SzerszámKell a vállakozóknak is kedvez, hiszen ajánlatkérés is lehetséges. Teljesít egyedi beszerzési igényeket és folyamatos eszköz beszállítást, termelésellátást is. A B2B rendszere lehetővé teszi a cégre szabott fizetési feltételek és vásárlási keretek biztosítását. Blogjában magánszemélyek és vállakozók is találnak hasznos tippekt, például szerszámok választásához. 

SzerszámKell visszaküldés és garancia

A SzerszámKell webáruház által forgalmazott termékek garanciával rendelkeznek, viszont ha egyszerűen csak nem elégedett velük, a vásárlástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti őket. Ez annyit tesz, hogy kitölti a SzerszámKell weboldalán található űrlapot, becsomagolja a terméket és visszaküldi a SzerszamKell barkácsáruház, 2030 Érd, Velencei út 33 címre. Onnantól számítva, hogy a termék visszaérkezik, maximum 14 napon belül visszatérítik a vételárat a szállítási költséggel együtt az űrlapon megadott bankszámla számra. 

A termékekre kellékszavatosság és termékszavatosság vonatkozik. 

KellékszavatosságTermékszavatosság
 • Javítás vagy csere
 • Javítás vagy csere
 • A hiba felfedezését azonnal, legkésőbb 2 hónapon belül kell közölni
 • A forgalomba helyezéstől számított két éven belül érvényesíthető
 • Két éves elévülés
 • A termék hibáját a vásárlónak kell bizonyítania
 • A vásárlástól számított 6 hónapon belül csak a hibát kell közölni
 • A termék akkor minősül hibásnak, ha nem felel meg a minőségi követelményeknek vagy ha nem rendelkezik a gyártó által megadott tulajdonságokkal
 • A vásárlástól számított 6 hónapon felül igazolni kell, hogy a hiba már a vásárlásnál is megvolt
 • Bizonyos esetekben a gyártó mentesül a termékszavatossági közelezettség alól

SzerszámKell szállítás

Amennyiben szeret személyesen vásárolni, így a szállításról nem kell gondolkodnia. Viszont, ha online vásárol, több lehetőség közül is választhat. Az egyik a személyes átvétel az áruházban vagy Csomagponton, mely az ország számos pontján elérhető. A legkényelmesebb a házhoz szállítás, mely összege viszont a megrendelt termék súlyától függ. Továbbá a GLS nem szállít 40 kg-nál nehezebb és túlméretes tárgyakat. Plusz szolgáltatásokat is rendelhet a szállítás mellé. Ilyen például a speciális kezelésű, törékeny termék díja, ide tartozik például a zuhanykabin. Külön szolgáltatásnak számít a speciális kezelésű, túlméretes termékek szállítása is, mint például a 2m feletti létrák. A túlméretes termékeknél csak a személyes átvétel lehetősége áll fenn az áruházban. Külföldről is lehet rendelni, viszont a szállítás nem lehetséges, csakis a személyes átvétel Magyarországon

SzerszámKell kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció a SzerszámKell webáruházban szerszámok és eszközök outlet áron

01.05.2023

Akció a SzerszámKell webáruházban kerti eszközök kedvezményes áron

17.05.2023

Akció a SzerszámKell webáruházban Bosch termékek akciós áron

01.05.2023

SzerszámKell kupon 5% kedvezmény a teljes árú Bosch termékekre

10.02.2023

Inygenes szállítás a SzerszámKell webáruházban személyes átvétel esetén

01.03.2023

Ingyenes szállítás a SzerszámKell webáruházban már 36 000 Ft felett

01.03.2023

SzerszámKell kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert SzerszámKell kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált SzerszámKell kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a SzerszámKell webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Ellenőrizze le a kosárba helyezett termékeket és lépjen tovább a pénztárhoz, ahol beválthatja kuponját. A rendelés összesítése alatt található a "Kupon megadása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert SzerszámKell kuponra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A SzerszámKell webáruházról

A SzerszámKell minden kertészkedni, barkácsolni és autót szerelni szerető ember álma. Elérhető áron kínál több ezer szerszámot, melyek nagy részét raktáron is tartja. A szállítás így gyors és sok esetben ingyenes is. Akcióinak és outletjének köszönhetően még olcsóbban vásárolhat szerszámot. Kínálata vetekszik a nagy barkácsáruházakéval. A Bosch, Makita, De Walt, Einhell és Hecht márka is képviselteti magát termékeivel. Profi csapatának köszönhetően könnyedén kiválasztja a megfelelő szerszámot online és az érdi áruházban is. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a SzerszámKell webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be