A(z) Plus Market webáruházról

Plus Market üzletekkel immáron több mint egy évtizede találkozhat a vásárlóközönség az ország azon részein, ahol az üzlethálózat képviselteti magát. A sikerüket a színvonalas termékválaszték, a vásárlóközpontúság és az elsőrangú ár-érték arány kombinációja miatt érték el. Kulturált, jól áttekinthető üzleteikben élvezetes a bevásárlás. 

Hogyan tud spórolni a Plus Market webáruházban

Közel 5000 féle termékből válogatnak, és a Plus Market újsága segít Önöknek kiválasztani a legkedvezőbb árú termékeket a kisebb, de akár a nagyobb bevásárlásra is. A kínálat részét képezi az élelmiszerek sütés-főzéshez nélkülözhetetlen valamennyi alapvető kategóriája; a kávé, kakaó és tea; az üdítők és szeszes italok; az édességek és rágcsálni valók; a reformélelmiszerek.

A Plus Market üzleteiben rendszeresen vásárlók számára hasznos extraszolgáltatás, mint például a törzsvásárlói kártya, amelyen a vásárlásokkal pontok gyűjthetőek (100 forintonként 1 pont), és az így összegyűjtött pontokat a vevő aztán kedvezményekre válthatja be.

Mivel a mindennapos vásárlás nem csupán a Plus Market üzleteiben ejthető meg, érdemes minden olyan élelmiszerbolt, diszkont, szuper- vagy hipermarket akciós ajánlatait megismernie, amelyet útba tud ejteni a bevásárlókörútja során, mint például a Tesco, amelynek az akciós újságát is megtekintheti a Tiplino webáruházban. Ne szalassza el a Plus Market újságát a nagyszerű kedvezményekért és akciókért.

Akciós szórólap Plus Market

Nézze meg Plus Market akciós újságát és széles kínálatból választhat. Weboldalunkon megtalálja az aktuális Plus Market promóciós szórólapot, és nem marad le egyetlen érdekes ajánlatról sem. Tekintse meg a kiválasztott áruválasztékot kedvezményes áron. A(z) Plus Market szórólapokat tesz közzé az ismert márkák széles választékával és érdekes kedvezményekkel.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Plus Market pont jó nekem

Plus Market webáruházban pont jó árak mellett, pont Önnek szabva. A sikerüket a színvonalas termékválaszték, a vásárlóközpontúság és az elsőrangú ár-érték arány kombinációja adta meg. Vásároljon kedvező árakon a Tiplinó segítségével és a Plus Market újságnak. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Plus Market webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be