A(z) Plus Market webáruházról

Plus Market üzletekkel immáron több mint egy évtizede találkozhat a vásárlóközönség az ország azon részein, ahol az üzlethálózat képviselteti magát. A sikerüket a színvonalas termékválaszték, a vásárlóközpontúság és az elsőrangú ár-érték arány kombinációja miatt érték el. Kulturált, jól áttekinthető üzleteikben élvezetes a bevásárlás. 

Hogyan tud spórolni a Plus Market webáruházban

Közel 5000 féle termékből válogatnak, és a Plus Market újsága segít Önöknek kiválasztani a legkedvezőbb árú termékeket a kisebb, de akár a nagyobb bevásárlásra is. A kínálat részét képezi az élelmiszerek sütés-főzéshez nélkülözhetetlen valamennyi alapvető kategóriája; a kávé, kakaó és tea; az üdítők és szeszes italok; az édességek és rágcsálni valók; a reformélelmiszerek.

A Plus Market üzleteiben rendszeresen vásárlók számára hasznos extraszolgáltatás, mint például a törzsvásárlói kártya, amelyen a vásárlásokkal pontok gyűjthetőek (100 forintonként 1 pont), és az így összegyűjtött pontokat a vevő aztán kedvezményekre válthatja be.

Mivel a mindennapos vásárlás nem csupán a Plus Market üzleteiben ejthető meg, érdemes minden olyan élelmiszerbolt, diszkont, szuper- vagy hipermarket akciós ajánlatait megismernie, amelyet útba tud ejteni a bevásárlókörútja során, mint például a Tesco, amelynek az akciós újságát is megtekintheti a Tiplino webáruházban. Ne szalassza el a Plus Market újságát a nagyszerű kedvezményekért és akciókért.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Plus Market pont jó nekem

Plus Market webáruházban pont jó árak mellett, pont Önnek szabva. A sikerüket a színvonalas termékválaszték, a vásárlóközpontúság és az elsőrangú ár-érték arány kombinációja adta meg. Vásároljon kedvező árakon a Tiplinó segítségével és a Plus Market újságnak. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Plus Market webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be