A Playersroom webáruházról

A Playersroom Magyarország egyik legnagyobb sportcipő-üzlethálózata, mely a webáruház mellett országszerte rendelkezik áruházakkal. A webshopban olyan ikonikus márkák, mint a Converse, Adidas, Nike és Puma klasszikus és legújabb termékei egyaránt megtalálhatók, emellett pedig rengeteg ismert márka képviselteti magát a Playersroom üzletében. A minőségi sportcipők mellett ruházati cikkek, kiegészítők és sportkellékek is elérhetők itt, a választékban nők, férfiak és gyermekek egyaránt széles termékskálából válogathatnak. A webáruházban alkalmazott kategóriáknak és filtereknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtalálja amit keres, a Tiplinó kuponjainak és cashback szolgáltatásának köszönhetően pedig most extra kedvezményesen vásárolhat a Playersroom és számos egyéb sportüzlet webáruházában.

Kép

Playersroom sportcipők

A Playersroom cipőválasztéka magáért beszél. A klasszikus futó-, foci- és utcai cipők mellett számos egyéb sportághoz alkalmas lábbeli elérhető az üzletben, legyen szó kosárlabdáról, teniszről, edzőtermi edzésről vagy túráról. A széles méretskálának, valamint szín- és fazonváltozatoknak köszönhetően garantáltan megtalálja itt az Ön számára tökéletes cipőt.

Playersroom üzletek

A webshop mellett a Playersroom csaknem 30 áruházzal rendelkezik Magyarország-szerte, Budapesten és vidéken egyaránt találhatók üzletek, például Debrecenben, Miskolcon és Szombathelyen. A termékek felpróbálása és megvásárlása mellett az áruházakban online rendelését is átveheti

Kép

Fizetési módok

A Playersroom webáruházában a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal-on keresztüli fizetés
 • utánvétes fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárszolgálatnak (690 Ft kezelési költség)
 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyes átvételkor a Playersroom áruházakban

Szállítás és személyes átvétel

9 999 Ft-ot megahaldó értékű rendelés esetén a Playersroom ingyenesen szállítja házhoz a termékeket. Ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál a futárszolgálattal való kézbesítés díja bruttó 799 Ft. A GLS csomagpontokon történő csomagátvétel díja ugyancsak 799 Ft, az aznapi szállításé pedig bruttó 1999 Ft. A megrendelt termékek ingyenesen átvehetők a Playersroom áruházaiban.

Kép

Visszaküldés és garancia

A Playersroom webáruházában vásárolt termékek visszaküldésére a csomag átvételétől számított 60 napban van lehetőség. Miután az árucikkek megfelelő állapotban visszaérkeznek a webshopba, a vásárló pénzvisszafizetésben részesül. A Playersroom különböző termékeire eltérő garanciális, szavatossági és jótállási feltételek vonatkoznak, erről a termékleírásban, a webáruházban, valamint a garancia@playersroom.hu e-mail címen és a 06(1)220-9913-as telefonszámon informálódhat.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Playersroom webáruházában való vásárlással és az üzlet termékeivel kapcsolatos kérdéseit az alábbi elérhetőségeken teheti fel a cég ügyfélszolgálatának munkanapokon 8:00 és 16:00 között:

 • telefon: +36 1 8000 300
 • e-mail: webshop@playersroom.hu

A Playersroom kínálatáról és termékeiről még többet tudhat meg a webshop Facebook, Instagram és YouTube oldalain.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Playersroom webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Playersroom webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Playersroom kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Playersroom webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Érvényesít gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Playersroom.hu - sportcipők és ruhák

A Playersroom webáruházában nők, férfiak és gyermekek egyaránt megtalálják a tökéletes sportcipőt, legyen szó fociról, kosárlabdáról, futásról, túráról, teniszről vagy rengeteg egyéb sportról. A lábbelik mellett a webshop sportruházattal és kiegészítőkkel is várja, melyek utcai viseletként is remekül megállják a helyüket.

Webáruházak kategóriái

Playersroom más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Playersroom webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be