A(z) Müller webáruházról

Az 1970-ben indult német cég mára már több, mint 900 üzlettel rendelkezik és ez alól Magyarország sem kivétel. A Müller drogéria rendkívül gazdag kínálattal rendelkezik, hiszen kozmetikumokon és parfümökön kívül akár játékok is megvásárolhatóak. A kedvező árak és akciók mellett Müller kuponok kínálnak megoldást az olcsóbb vásárlás érdekében.

Kép

Spórolási lehetőségek a Müller drogériában

Több lehetőség is a vásárlók elé tárul, ha a spórolásról van szó. A Müller akciók aktuális ajánlatát a szórólapok és a weboldal tartalmazza. Törzsvásárlóvá is válhat vagy követheti az áruház Facebook csatornáját, ahol az aktuális nyereményjátékok feltételeiről, akciókról és kuponokról informálódhat. Az aktuális Müller akciós újságot több helyen is megtalálja. Pár adat megadásával feliratkozhat a hírlevélre, amivel Müller kuponokra, magazinra és aktuális információkra tesz szert.

Gyűjtőkártyák mellett is dönthet, melyek bizonyos termékkategóriákra vonatkoznak. Minden vásárlás során pecsétet kap a pénzgyűjtő kártyájára, amiket aztán beválthat kedvezményekre. A kedvezménykártyák csak korlátozott ideig érvényesek. Amilyen kedvezményre számíthat, az az 5%, 10% és 15%. A 15% kedvezmény beváltásához 15 pecsétre, a 10%-ért 10 pecsétre és az 5%-ért 5 pecsétre van szükség.

Születésnap esetén választhat ajándékkártyát vagy összeállíthat egy csomagot. A szülinapos két héttel a nagy nap előtt kiválasztja a kínálatból, amit meg szeretne kapni. A csomagot két hétig tárolják az üzletben a születésnap és név megjelölésével. A szülinapos kitölthető meghívókat is kap.

Müller akciós újság és akciók

Ez a drogéria nem szűkölködik akciókban, hetente jelenik meg a Müller akciós újság. A kedvezmények mértéke eléri az akár 30%-ot is. A Müller drogéria babaváró programmal is készült, amire üzletben vagy online is feliratkozhat. A baba születése alkalmából egy Müller kuponfüzetet kap postán és átvehet egy ingyenes pelenkázó szettet is. "A mi babánk" program ajándékokon kívül tájékoztatást is kínál a legjobb babaápolási termékekről, babaételekről, pelenkákról és játékokról. Mindig a legelsők között értesülhet az akció napokról és újdonságokról, így a babaápolás is olcsóbb lesz.

A Müller drogéria kínálata

A gazdag kínálat a Müller üzletekben tekinthető meg vagy a weboldalon, de vásárolni csak személyesen van lehetőség. Ami itt számíthat, az a:

 • Saját márkás termékek
 • Naturshop
 • Papír-írószer
 • Parfüméria

Saját márkás termékek sokrétű kínálatával rendelkezik, mégpedig szépségápolás, táplálkozás, baba és gyermektermékek, egészség, háztartás és háziállatok terén. A magas minőség és kedvező ár jellemzi a saját termékcsaládokat, melyek többszörösen díjnyertesek. A fő cél, hogy a vásárlók a termékekkel a mindennapi szükségleteiket fedhessék le. 

Ez a drogéria is igyekszik a fenntarthatóság jegyében cselekedni, ezért rendelkeznek műanyagmentes termékekkel. A naturkozmetikumot területén az Yves Rocher számít igazi úttörőnek, ahol kozmetikumokat, illatokat és sminkeket is beszerezhet olcsóbban Yves Rocher kuponnal

A parfümök listáján olvasható olyan márkák, mint a Armani, Lancôme, Prada, Bvlgari, Moschino, Versace, Yves Saint Laurent. Ez csak töredéke a megvásárolható parfümöknek, bár az igazi szakértő a Notino online parfüméria, ahol igazi illatokon kívül Notino kuponokra is számíthat.

Müller üzletek

Magyarországon sok helyen be tud nézni egy Müller drogériába, legyen szó Győrről, Debrecenről, Budapestről vagy Miskolcról. A pontos címeket és nyitvatartásokat az üzletkeresővel nézheti meg. 

CímMüller nyitvatartás
Müller Győr 9012, Malomszéki út 9.Hé.-Szo.: 8:30-20:00, Vas.: 10:00-18:00
Müller Debrecen 4031, Kishatár út 1.Hé.-Szo.: 9:00-20:00, Vas.: 10:00-18:00
Müller Szombathely 9700, Viktória utca 12.Hé.-Szo.: 8:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00
Müller Miskolc 3525, Szentpéteri kapu 80.Hé.-Szo.: 9:00-20:00, Vas.: 10:00-18:00
Müller Budapest 1052, Váci utca 19-21.Hé.-Szo.: 10:00-21:00, Vas.: 10:00-19:00

Müller kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Müller 15% kedvezmény pontgyűjtőkártyával

31.07.2023

Akció Müller 10% kedvezmény pontgyűjtőkártyával

31.07.2023

Akció Müller 5% kedvezmény pontgyűjtőkártyákkal

31.07.2023

Müller kupon beváltása

A Müller drogéria webáruházzal nem rendelkezik, de ettől függetlenül kedvezményes Müller kuponok elérhetőek. Beváltásuk a több drogéria egyikében személyesen lehetséges a pénztárnál. Ha mégis online szeretne vásárolni, látogassa meg a Douglas parfümériát, ahol Douglas kuponok garántálják a spórolást.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Müller webáruházról

A Müller drogéria bár webáruházzal nem rendelkezik, az ország számos városában meglátogatható. Müller kuponok ettől függetlenül elérhetőek, csak nem online válthatóak be. Akciói heti szinten változnak és Müller akciós újság formájában jelennek meg. Amit ez a drogéria kínál, azok a sminktermékek, parfümök, testápolók, egészségügyi termékek, írószerek, natúrkozmetikumok, háztartási cikkek és játékok. Az akciói, nyereményjátékai és szolgáltatásai is közrejátszanak a drogéria népszerűségében.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Müller webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be