Mobilasz

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Mobilasz kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Mobilasz

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Rengeteg kiegészítőt és tartozékot vásárolhat mobiltelefonjához, számítógépéhez, okosórájához és egyéb elektromos eszközéhez a...

A(z) Mobilasz webáruházról

A Mobilasz.hu webáruház már 10 éve jelen van a piacon, fő kínálatát a mobiltelefonok és mobiltelefon-tartozékok alkotják. A webáruház más elektromos eszközökhöz is kínál tartozékokat és kiegészítőket, például számítógéphez, tablethez, okosórához. Olvassa el a vásárlói véleményeket a Mobilasz.hu webáruházról: csaknem 97%-uk elégedett a termékekkel.

mobilasz


Mobilasz.hu termékek

A Mobilasz.hu webáruház fő kínálatát a mobiltelefon-tartozékok alkotják: képernyővédők, akkumulátorok, telefontokok, fülhallgatók, telefontöltők és sok más egyéb tartozék. A mobiltelefonokon kívül számítógépéhez, notebookjához, tabletjéhez is vásárolhat kiegészítőket. Okosórájához is választhat szíjat, töltőt vagy akkumulátort. Keresgélhet készülék, gyártó vagy márka szerint.

Tervezzen egyedi telefontokot

Egyedi telefontokot szeretne, amilyen senki másnak nincs? Semmi akadálya, a Mobilasz.hu webáruház ugyanis ilyen egyedi lehetőséget is kínál. Tervezze meg saját magának a telefontokot például egy személyes fényképpel. A tervezés menete nem nehéz: válassza ki a  telefon típusát, majd válassza ki a fényképet, és készítse el a tokot az online tervezővel.

telefontok


Mobilszerviz

A webáruház mobilszerviz szolgáltatást is kínál. Ezt igénybe veheti személyesen, online vagy a háztól-házig mobilszerviz segítségével. A munkatársak felmérik a készülék állapotát, majd ajánlatot tesznek a javításra. A háztól-házig mobilszerviz esetében használja az online űrlapot, majd felveszik önnel a kapcsolatot. Megegyezés után futárt küldenek a készülékért, majd a javítás után vissza is szállítják.

Fizetés és szállítás

A Mobilasz.hu webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Bankkártyás fizetés
 • Banki utalás
 • Utánvétes fizetés

A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A szállítási költség a következőképpen alakul:

 • Előreutalással: 999 Ft
 • Előreutalással, törékenyként biztosítva: 1699 Ft
 • Utánvéttel: 1299 Ft
 • Utánvéttel, törékenyként biztosítva: 1899 Ft

A házhozszállításon kívül a másik opció a csomagok GLS-csomagponton történő átvétele.

Kapcsolat

A Mobilasz.hu webáruház telefonos és online ügyfélszolgálatot is biztosít. Telefonon hívja a 36202725206 számot hétfőtől péntekig 11:00–17:00 között. Előnyben részesítik az online ügyintézést: ebben az esetben használja a weboldalon elérhető kapcsolati űrlapot.

Keresse a Mobil Ászt Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon, és közben spóroljon is. Hogy lehetséges ez? Például a cashbackkel. Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének akár 5%-át visszaszerezheti jutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mobilasz webáruházról

Rengeteg kiegészítőt és tartozékot vásárolhat mobiltelefonjához, számítógépéhez, okosórájához és egyéb elektromos eszközéhez a Mobilász webshopban. A kínálatban talál telefontokokat, képernyővédőket, akkumulátorokat, laptoptáskákat, óraszíjakat és egyebet. Törzsvásárlói kedvezmények és folyamatos újdonságok várják.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Mobilasz webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.