A(z) Lumenet webáruházról

A Lumenet egy világítástechnikai webáruház, tehát minden megtalálható benne ami fénnyel vagy világítással függ össze. Céljuk, hogy új szintre emeljék a magyar világítástechnikai e-kereskedelmet. Több, mint 100 000 kiváló minőségű termékkel várja vásárlóit. Amennyiben autó izzót, LED-et, izzót, fénycsövet, speciális fényforrást, halogén izzót vagy külső lámpát keres, itt garantáltan megtalálja. Több, mint 10 éve működik már, így a Lumenet igazi szakértőnek számít. 

Kép

Így spórolhat a Lumenet webáruházban

A Lumenet.hu támogatja vásárlóit a spórolásban. Teszi ezt áraival, spórolási lehetőségeivel és hasznos tippjeivel. Folyamatosan elérhetővé tesz Lumenet kuponokat, melyeket megtalál a Tiplino weboldalán és a Lumenet webhelyén. A kuponokról akkor is kaphat tájékoztatást, ha feliratkozik a Lumenet hírlevelére vagy ha követi Facebook, illetve Instagram csatornáját. És ha már feliratkozott a Lumenet hírlevelére, megerősítette e-mail címét, jutalmul egy kuponcsomagot kap a megadott e-mail címre. Legnagyobb ajánlott spórolási lehetőség a Premilum Clubtagság. A tagokra ugyanis más, kedvezményesebb árak érvényesek és az ingyenes szállítási lehetőségek feltételei is mások. A klubtagok egyedi kuponokat is kapnak egy-egy akció folyamán. A szállítás nem tagok számára is ingyenes abban az esetben, ha 30 000 Ft felett vásárol és Postapontot vagy az MPL házhozszállítást választja a szállítási módok közül. MPL csomagautomatába nem tagként akkor tehet szert, ha 15 000 Ft feletti összegért vásárol. A Lumenet készletkisöprést is tart, mely az extra akciós termékekre vonatkozik a készlet erejéig. Ebben az esetben akár 84%-os árcsökkenésről beszélünk. 

Lumenet kínálat

A Lumenet magyar webáruház már 2011 óta segít világosságot csempészni vásárlói otthonába. Több, mint 150 000 termék van raktáron, így akár azonnal szállítható. Nem csak világítás, hanem más elektronikai eszközök is megvásárolhatók. A kínálata az alábbi:

 • Karácsonyi világítás
 • Fényforrás
 • Lakásvilágítás
 • Kültéri lámpa
 • Autó izzó
 • Okos világítás
 • Otthon, barkács
 • Ipari világítás

A karácsony egyben a fény ünnepe is. Mindenki díszíti otthonát kívül-belül. A házat és udvart a legmegfelelőbb kültéri karácsonyi világítással díszíteni. Lehet szó fényfüzérről, jégcsapról, LED fénykábelről vagy projektorról. A beltéri világítás nem csak fényfüzérekből áll, hanem dekorációból is. A Lumenet fényfüggönyök, fényfüzér hálók és fényfüzérek segítségével járul hozzá a karácsonyi hangulathoz mindenféle színben. LED gyertyákkal, lámpásokkal, gyertyatartóval és világító figurákkal teheti szebbé a karácsonyt önmaga és a családja számára. Nem minden világítás követeli a 220V-ot, van, amelyik elemre működik. Ezért a Lumenet webáruházban elemeket is vásárolhat. És ha mégis konnektort igényel a fényforrás, időzíthető kapcsolóóra segítségével csökkentheti az áramfogyasztást. Akkor is spórolhat, ha a vásárlásnál felhasználja a Tiplino által kínált kuponokat.  A Tiplinoval a Lámpák és Ledenvilagitasod.hu webáruházakban is spórolhat.  

A világításnál a lámpa a fő elem, de semmire sem megyünk vele, ha nincs benne fényforrás, azaz izzó, fénycső vagy LED szalag. Ha lecseréli hagyományos, halogén izzóit, fénycsöveit energiatakarékos LED fényforrásra, nagyban csökkentheti a számláit. A LED nem csak szalag vagy fénycső formájában lehet, hanem kinézetre lehet olyan, mint a hagyományos izzó. Választhat spot lámpát is, mely modern külsejével feldobja otthonát. A filament LED pedig nem csak hatásos, hanem stílusos is. A LED fényforrások mellett szóló érv, hogy akár távorányítóval is rendelkezhetnek, így már fel sem kell állnia azért, ha szeretne lámpát kapcsolni. A LED izzók lehetnek színesek is, vagy akár a színüket is lehet változtatni. LED fényforrásokat a Ledfényforrások webshopban is talál, méghozzá szép számban. A Tiplino pedig itt is segít a spórolni. 

Kép

A lámpák az, amit mindenki lát. A Lumenetnél mennyezeti lámpa, fali lámpa, függesztett lámpa, állólámpa, asztali lámpa, gyerekszoba lámpa, fürdőszobai lámpa és dekorlámpa is rendelkezésre áll. Válogasson bátran a szebbnél szebb lámpák közül. Egy éjszakai lámpa, pultvilágító lámpa, lépcsővilágító lámpa vagy akár a világító bútor pedig nem csak szép, hanem praktikus is. 

A kültér is fényre szorul, de mivel a lámpának odakint számos természeti tényezőnek kell ellenállnia, speiális lámpákra van szükség. a kültéri lámpa is lehet mennyezeti, fali, függesztett vagy álló. Válogathat olyan különlegességek közül is, mint a beépíthető, talajba szúrható vagy napelemes lámpa. A kültéri lámpák egyes fajtái akár talajba is építhetők. A kempingezés kedvelőinek a Lumenet kemping lámpát is kínál, mégpedig mindenféle erősségben és designban. 

Egy autó lámpája, illetve izzója sem örökkévaló. Néha-néha bizony szükség van újra. Ilyenkor a Lumenet a segítségére siet széles autó izzó kínálatával. Ha nem biztos benne, milyen izzó a megfelelő autója számára, kereshet autótípus szerint. Nem mellesleg, komplett fényszóró lámpát vagy LED hátsó lámpát is vásárolhat. Nem csak autóra, hanem akár motorkerékpárra vagy kerékpárra is talál magának világítást a Lumennél. A mai modern világ vívmánya az okos világítás vagy okos otthon. Okos világítást a Philips, WiZ, Ledvance Smart+, Eglo, Globo és Lutec márkák is gyártanak. Okos otthona nem csak világítás, hanem kamera és konnektor által is lehet. Villanykapcsolók, szenzorok, izzók és termosztát sora teszi okos egységgé otthonát. A barkácsoláshoz nem csak lámpára van szüksége, sok más eszközt is igényel. Elektromos szerszámok, kéziszerszámok és mérőeszközök is hozzátartoznak. A Lumenet "Otthon, barkács" részlegén elektormos fűtés, hűtés, hosszabbító, elosztó, rovarcsapda, csengő és füst és szén-monoxid érzékelők is találhatók. 

A nagyobb raktárral vagy csarnokkal rendelkező cégeknek az ipari világítást is meg kell oldaniuk. Ebben is segítségére van a Lumenet.hu ipari LED fényforrásokkal, csarnokvilágítással, ipari fali és mennyezeti lámpatesttel, mélysugárzóval és LED panellel. LED fényvetőért, sínadapteres kiemelő lámparendszerért, vészvilágító lámpatestért és ipari csatlakozóért sem kell máshová mennie. Ezeken kívül út és közvilágítást, párementes lámpatestet, valamint szabadonsugárzó lámpatestet is kínál a Lumenet. 

Ezért a Lumenet.hu

A Lumenet 2011 óta megtanulta, milyen a misőségi világítás, amikor nem kell havonta izzót cserélni. MIndenkire gondol, háztartásokra, vállalkozásokra, villanyszerelőkre és viszont eladókra is. Premium Clubja egyedülalló. A tagokra ugyanis más ár érvényes, mint a többi vásárlóra. Pedig taggá válni nagyon egyszerű, csak regisztrálni kell és automatikusan tag. A klubosokra vonatkozó árak mindig fel vannak tüntetve az adott terméknél egy "Club ár" felirattal. További előny, hogy a szállítás ára is más tagok számára, valamint egy bizonyos összegnél lehet akár ingyenes is. Egyedi kuponok is járnak a tagság mellé időről-időre, mivel a regisztrációval a hírlevélre is feliratkozik. Az pedig már automatikusan hozzátartozik a feliratkozáshoz és regisztrációhoz, hogy mindig elsőként értesül az akciókról és kuponokról. 

A működése óta több, mint 550 000 vásárlót szolgált ki. Ezek nem akármilyen vásárlók, hanem elégedettek, akik nem haboztak Lumenet véleményt megosztani a nagyközönséggel. Igazi szakértőkkel dolgozik, ügyfélszolgálata gyors és hatékony. Nem a semmiért nyerte már el az e-kereskedelem szinte összes díját többször is. Az Év internetes kereskedője, Az Ország Boltja, Az Év Honlapja és az árukereső.hu által kiosztott Megbízható Bolt cím is szerepel a palettán. 

Visszaküldés

Az elállás, illetve sérült/hiányos csomag és meghibásodott termék bejelentése nagyon egyszerű. A Lumenet.hu weboldalon  megkeresi az ügyintézés opciót és kiválasztja mit szeretne. A szerződéstől/vásárlástól is így állhat el az "Elállás bejelentés" lehetőségre kattintva. Amennyiben kipróbálta a terméket és nem tetszik vagy csak egyszerűen meggondolta magát, 14 napon belül visszaadhatja az árut. A klubtagok előnye, hogy 30 nap áll rendelkezésükre ugyanerre. A visszaadni kívánt terméket nem használhatja, tényleg csak kipróbálhatja, különben csökken az értéke. A visszaküldéshez ki kell tölteni az űrlapot vagy online vagy pedig azt, amelyet a csomagban talált átvételkor. A kitöltött űrlapot küldje el e-mailben majd csomagolja be a terméket. Az eredeti dobozt tegye egy másik dobozba, úgy csomagolja be, amilyennek szeretné látni, ha újra megvásárolná. A terméket a Lumenet Kft., 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32 címre küldje vissza.  

Sérült vagy hiányos csomag belejentése szintén a weboldalon történik. A sérült vagy hiányos csomagot 72 órán, vagyis 3 napon belül kell jelezni. A bejelentés mellé szükségesek a csomagolásról és a termékről készült fotók mellékelése. Miután bejelentést tett, a Lumenet csapata felkeresi a megadott elérhetőségek egyikén. A Lumenet mindig feltünteti a számlán a gyártó önkéntes garancia vállalását. Ez a garancia attól függően különbözhet, hogy magán személy vagy jogi személy vásárolt. Az autó izzókra nem vállalnak garanciát, mivel élettartamuk az autó feszültségszintjétől függ. A meghibásodott terméket a weboldalon található űrlappal jelentheti. 

Lumenet kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás a Lumenet webáruházban 30 000 Ft feletti vásárlásnál

22.01.2023

Akció a Lumenet webáruházban - akár 36% kedvezmény autó izzókra

22.03.2023

Akció a Lumenet webáruházban - akár 76% kedvezmény kültéri lámpára

22.03.2023

Akció a Lumenet webáruházban - akár 85% kedvezmény LED fényforrásokra

22.03.2023

Akció a Lumenet webáruházban - akár 49% kedvezmény karácsonyi világításra

22.03.2023

Lumenet kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Lumenet kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Lumenet kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Lumenet.hu webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A megrendelés összegzése alatt található az "Itt adhatsz meg kupon, vagy promóciós kódot" lehetőséget. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a mellette található pipa szimbólumra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Lumenet kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Lumenet webáruházról

Fényt mindenki otthonába - ezzel is jellemezhető a Lumenet webáruház. Fényforrásokkal, karácsonyi világítással, kültéri lámpákkal, autó izzókkal, kültéri lámpával, ipari világítással és okos világítással várja vásárlóit. Raktárkészlete több, mint 150 000 termékből áll, így számos kínált termék szinte azonnal elküldésre kerülhet. Szakértő kollégái gyorsan segítségére sietnek, ha valamilyen kérdése lenne.  Akcióival, kuponjaival és különleges Premilum Clubjával segít a spórolásban is. Mindezt akár ingyenes szállítással.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Lumenet webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be