LK Baits

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a LK Baits-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a LK Baits webáruházé.

LK Baits kupon

Ingyenes szállítás 23.000 forint felett

+ akár 5,765 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 23.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) LK Baits webáruházról

Ön is a horgászat szerelmese? Az LKbaits webáruházban mindent megtalál, amire hobbijához szüksége lehet. Az LKbaits egy cseh vállalkozás, megalapítása Lukáš Krása nevéhez fűződik. A cég fő profilja a minőségi horgászfelszerelés gyártása. Pár éves működése alatt bojligyártásban az európai piac élvonalába került.

LKbaits termékek

Az LKbaits termékei különlegesek és egyediek a szakértelemnek, a minőségi alapanyagoknak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően. Próbálja ki a rendkívül közkedvelt ReStart vagy TopRestart bojlit, amely az egész világon ismert. A kínálatban megtalál mindent, amire egy vérbeli horgásznak szüksége lehet. Vásárolhat horgászfelszerelést, horgászbotot, kempingeszközöket. Természetesen nem hiányozhatnak a csalik, műcsalik, etetőanyagok, dippek, paszták és boosterek sem. A horgászathoz fontos a megfelelő öltözék is. A webáruházban vásárolhat pólókat, nadrágokat, melegítőket és sapkákat is.

lkbaits

Fizetési és szállítási információk

A webáruházban a következő fizetési módokra van lehetőség: fizethet banki utalással vagy utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A szállítást a Posta határok nélkül futárszolgálat végzi, a szállítási költség 990 Ft. Amennyiben 23 000 Ft felett vásárol, nem fizet szállítási költséget.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon az LKbaits ügyfélszolgálatához. Eléri őket hétfőtől vasárnapig 8:30–17:00 között a +420 733 359 54 számon, vagy az info@lkbaits.co.hu e-mail-címen. Használhatja a kapcsolati űrlapot is.

LKbaits kedvezmény

Vásároljon kedvező áron az LKbaits webáruházban. Rendeljen a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának 5,765%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A LK Baits webáruházról

Legyen a horgászat igazi élmény. Az LKBaits webáruházban megtalálja az ehhez szükséges horgászfelszerelést és kiegészítőket: horgászbotok, csalik, etetőanyagok, horgászruházat, csónakok és sok más egyéb. Nem hiányozhat a speciális elektronika sem.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

LK Baits más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5,765 %  összeget a vásárlásból a LK Baits webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be