LK Baits

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

LK Baits kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 5,765 % mindenből a webáruházból LK Baits

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Legyen a horgászat igazi élmény. Az LKBaits webáruházban megtalálja az ehhez szükséges horgászfelszerelést és...

A(z) LK Baits webáruházról

Ön is a horgászat szerelmese? Az LKbaits webáruházban mindent megtalál, amire hobbijához szüksége lehet. Az LKbaits egy cseh vállalkozás, megalapítása Lukáš Krása nevéhez fűződik. A cég fő profilja a minőségi horgászfelszerelés gyártása. Pár éves működése alatt bojligyártásban az európai piac élvonalába került.

LKbaits termékek

Az LKbaits termékei különlegesek és egyediek a szakértelemnek, a minőségi alapanyagoknak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően. Próbálja ki a rendkívül közkedvelt ReStart vagy TopRestart bojlit, amely az egész világon ismert. A kínálatban megtalál mindent, amire egy vérbeli horgásznak szüksége lehet. Vásárolhat horgászfelszerelést, horgászbotot, kempingeszközöket. Természetesen nem hiányozhatnak a csalik, műcsalik, etetőanyagok, dippek, paszták és boosterek sem. A horgászathoz fontos a megfelelő öltözék is. A webáruházban vásárolhat pólókat, nadrágokat, melegítőket és sapkákat is.

lkbaits


Fizetési és szállítási információk

A webáruházban a következő fizetési módokra van lehetőség: fizethet banki utalással vagy utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A szállítást a Posta határok nélkül futárszolgálat végzi, a szállítási költség 990 Ft. Amennyiben 23 000 Ft felett vásárol, nem fizet szállítási költséget.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon az LKbaits ügyfélszolgálatához. Eléri őket hétfőtől vasárnapig 8:30–17:00 között a +420 733 359 54 számon, vagy az info@lkbaits.co.hu e-mail-címen. Használhatja a kapcsolati űrlapot is.

LKbaits kedvezmény

Vásároljon kedvező áron az LKbaits webáruházban. Rendeljen a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának 5,765%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A LK Baits webáruházról

Legyen a horgászat igazi élmény. Az LKBaits webáruházban megtalálja az ehhez szükséges horgászfelszerelést és kiegészítőket: horgászbotok, csalik, etetőanyagok, horgászruházat, csónakok és sok más egyéb. Nem hiányozhat a speciális elektronika sem.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5,765 %  összeget a vásárlásból a  a LK Baits webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.