Legyferfi.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Legyferfi.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Legyferfi.hu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Légyférfi webáruház stílusos férfiruházatot, kiegészítőket és fehérneműt kínál. Akár az elegáns, akár a lezser stílus...

A(z) Legyferfi.hu webáruházról

A férfiaknak is fontos, hogy minőségi és divatos ruhákat viseljenek minden alkalomra. Szerencsére létezik olyan webáruház, amely nekik kedvez: a Legyferfi.hu. Innen tetőtől talpig felöltözhet minden férfi megfizethető áron. A webáruház, amely mögött természetesen egy férfi áll, 2013-ban indult Szlovákiában. Azóta folyamatosan növekszik, és már Magyarországon és Csehországban is elérhető.

Legyferfi.hu ruházat

Új ruhákat vásárolna munkába, edzőterembe vagy barátokkal való találkozásra? A Legyferfi.hu webáruház minden helyzetre gondolt, ezért különféle stílusú ruhákat kínál. Itt minden szükséges darabot megvásárolhat egy helyen. A ruhadarabok nemcsak stílusosak, hanem minőségiek is. Válogasson a farmerek, ingek, pólók, zakók, dzsekik, kardigánok vagy melegítőszettek közül. A ruhákon kívül vásárolhat fehérneműt és kiegészítőket is, mint például nyakkendőt, övet, pénztárcát, sapkát, kendőt vagy táskákat.

Legyferfi.hu outfitek

Nem szívesen gondolkodik azon, melyik ruhadarab mihez passzol, hiszen ez csomó időt elvesz a reggeli készülődésből? A Legyferfi.hu alkotói erre is gondoltak. Válogasson a kész outfitek közül, és nem lesz többé gondja a ruhadarabok összeállítására. Talál outfiteket hétköznapokra, edzőterembe vagy a szabadidő eltöltésére, nyárra, őszre, városba és sok más alkalomra.

legyferfi


Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet utánvéttel, banki utalással vagy online bankkártyával. A következő szállítási módokból választhat:

 • Express One futárszolgálat: a szállítási díj 890 Ft.
 • Csomagküldő: a szállítási díj 690 Ft.

Utánvétes fizetés esetén további 310 Ft-tal emelkedik az ár. 29 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. Amennyiben raktáron lévő terméket rendel 12:00-ig, a szállítás két napon belül történik.

Visszaküldés és csere

A csomag átvételétől számított 14 napon belül lehetősége van visszaküldeni vagy kicserélni a terméket. A sértetlen, használatlan terméket a számla másolatával csomagolja be, és küldje a következő címre: EXPRES ONE Hungary Kft. - Netbiznis, Puskás Tivadar út 10. „D” épület, 9027 Győr. Pénzvisszatérítés esetén a számlaszámot, csere esetén a kívánt méretet tüntesse fel. Kérését 14 napon belül teljesítik.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a rendelkezésére áll munkanapokon 8:00–16:00 között. Ne habozzon hozzájuk fordulni bármilyen probléma esetén. Eléri őket a +36 16 777 620 telefonszámon, vagy az info@legyferfi.hu e-mail-címen. Használhatja a weboldalon található űrlapot is.

Kövesse őket Facebookon is, ahol a legújabb hírek, akciók és inspirációk várják.

Legyferfi.hu kedvezmény

Kedvezményesen vásárolna? Rendeljen a webáruházból a Tiplinón keresztül, és jutalomban részesül: rendelésének akár 2%-át visszaszeretheti a casbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Legyferfi.hu webáruházról

A Légyférfi webáruház stílusos férfiruházatot, kiegészítőket és fehérneműt kínál. Akár az elegáns, akár a lezser stílus kedvelője, nézzen körül, megtalálja az ízlésének megfelelő ruhadarabokat. Több, mint 6000 darabból válogathat! Ha nemcsak vásárolni, hanem inspirálódni is szeretne, tekintse meg az Outfit szekciót, ahol teljes szetteket talál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Legyferfi.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.