Kniland

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Kniland-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Kniland webáruházé.

Kniland kuponnal kedvező áron késeket

Ez az online Kniland bolt elsősorban késekkel és kültéri felszerelésekkel foglalkozik. Többek között fejszéket és machetákat is kínál, és a márka kiegészítőket is árul. Saját elmondása szerint a márka elsősorban minőségi kések importjára és értékesítésére összpontosít a szabadban, vadászok vagy bozótvágók számára, de a kínálatban konyhai kések is szerepelnek. A végfelhasználók mellett nagykereskedelmi alapon is kínál együttműködést.

Kép

Hogyan tud spórolni a Kniland webáruházban

Garantálják a gyors szállítást, az eredeti termékekre akár 10%-os hűségkedvezményt kínálnak a regisztrált ügyfeleknek. Ne habozzon kapcsolatba lépni velük e-mailben vagy telefonon, az ügyfelek elégedettsége mindig az első helyen áll náluk. Minden hónapban a "Hónap kedvezménye" fülön megtalálják az épp aktuális kedvezményeket a termékekre. Bátorkodjanak kihasználni és vásárolni kedvező árakon. 

Hogyan szerezzen Kniland kuponokat a spóroláshoz

Kniland kuponokat elsősorban regisztrált ügyfélként kaphat, amikor is eredeti termékekre 10%-os hűségkedvezményt küld a Kniland webáruház. A Kniland webáruház célja, hogy a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítse. Arra törekszenek, hogy mosolyt csaljanak minden ember arcára, függetlenül attól, hogy kést, baltát vagy csak egy praktikus kiegészítőt keresnek. A webáruház alapítói a szakterületük szakértői, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy akárhányszor vásárol az üzletben, mindig a legmagasabb minőségű és bevált termékeket találja, amelyek hosszú évekig szolgálják majd Önt.

Kniland termékek és kínálata

A Kniland egy minőségi késeket és kültéri felszereléseket forgalmazó online szaküzlet. Olyan világhírű és nagyon népszerű márkák termékei közül választhat, mint a Benchmade, Bestech Knives, Böker, Cold Steel, Condor, ESEE, Joker, Kizlyar Supreme, Lansky, Manly, Morakniv, Muela, Ontario, Opinel, Ruike Taidea, Victorinox vagy Zero Tolerance.

A Kniland webáruház folyamatosan figyelemmel kíséri az új trendeket, és ennek megfelelően bővíti kínálatát. Ennek köszönhetően a portfóliójában a rendszeres termékek mellett olyan érdekes újdonságokat is talál, amelyek csak nemrég jelentek meg a piacon. A Kniland webáruház kínálata széles, és sok minőségi terméket talál, amelyek a vásárlás után hosszú éveken át kitartanak. Emellett a termékek árai is nagy pluszt jelentenek, és versenyképesebbek a konkurenciához képest. Arról nem is beszélve, hogy a webáruház rendszeres akciókat és kedvezményeket tesz, amelyek több ezer forinttal csökkentik a rendelés végösszegét.

Annak érdekében, hogy ne bonyolítsa feleslegesen a vásárlást a több száz termék kínálatával, a webáruház több alapkategóriára osztja azokat, amelyekhez kisebb alkategóriák tartoznak, és lehetőség van ár, név és népszerűség szerinti szűrésre. A webáruház fő kategóriái a Márka, Kések, Konyhakések, Fafaragás, Élezés, Késgyártás, Tokok és Kiegészítők, Fejszék, Machetek, Outdoor, Újdonságok és a Hónap kedvezménye.

Kniland ügyfélszolgálata

Tanácsra lenne szüksége a vásárlás folyamán vagy egyéb? Nem gond. Hívjon vagy írjon az ügyfélszolgálatnak és szívesen segítenek Önnek: 

beszélnek magyarul, angolul és szlovákul is:

 • +421 948 617 154
 • shop@kniland.hu

Kniland kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

A hónap kedvezménye

26.01.2024

Kniland kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Kniland kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Kniland online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Széles választék a Knilandnél

A Kniland üzlet kések és felszerelések széles választékát kínálja. Tekintse meg az összes aktuális Kniland kuponokat, mint kedvezmények, kiárusítások és akciók, hogy azonnal takarítson meg pénzt a vásárlás során. Minden egyes Kniland kuponunk és kedvezménykódunk azonnal érvényes, így csak fel kell használnia. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2,25 %
Xin Cutlery, Bestech, Beavercraft, Kizlyar Supreme, Taidea 2,25 %
Egyéb 1,75 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Kniland más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,25 %  összeget a vásárlásból a Kniland webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be