Kniland

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kniland kuponnal kedvező áron késeket

Ez az online Kniland bolt elsősorban késekkel és kültéri felszerelésekkel foglalkozik. Többek között fejszéket és machetákat is kínál, és a márka kiegészítőket is árul. Saját elmondása szerint a márka elsősorban minőségi kések importjára és értékesítésére összpontosít a szabadban, vadászok vagy bozótvágók számára, de a kínálatban konyhai kések is szerepelnek. A végfelhasználók mellett nagykereskedelmi alapon is kínál együttműködést.

Kép

Hogyan tud spórolni a Kniland webáruházban

Garantálják a gyors szállítást, az eredeti termékekre akár 10%-os hűségkedvezményt kínálnak a regisztrált ügyfeleknek. Ne habozzon kapcsolatba lépni velük e-mailben vagy telefonon, az ügyfelek elégedettsége mindig az első helyen áll náluk. Minden hónapban a "Hónap kedvezménye" fülön megtalálják az épp aktuális kedvezményeket a termékekre. Bátorkodjanak kihasználni és vásárolni kedvező árakon. 

Hogyan szerezzen Kniland kuponokat a spóroláshoz

Kniland kuponokat elsősorban regisztrált ügyfélként kaphat, amikor is eredeti termékekre 10%-os hűségkedvezményt küld a Kniland webáruház. A Kniland webáruház célja, hogy a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítse. Arra törekszenek, hogy mosolyt csaljanak minden ember arcára, függetlenül attól, hogy kést, baltát vagy csak egy praktikus kiegészítőt keresnek. A webáruház alapítói a szakterületük szakértői, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy akárhányszor vásárol az üzletben, mindig a legmagasabb minőségű és bevált termékeket találja, amelyek hosszú évekig szolgálják majd Önt.

Kniland termékek és kínálata

A Kniland egy minőségi késeket és kültéri felszereléseket forgalmazó online szaküzlet. Olyan világhírű és nagyon népszerű márkák termékei közül választhat, mint a Benchmade, Bestech Knives, Böker, Cold Steel, Condor, ESEE, Joker, Kizlyar Supreme, Lansky, Manly, Morakniv, Muela, Ontario, Opinel, Ruike Taidea, Victorinox vagy Zero Tolerance.

A Kniland webáruház folyamatosan figyelemmel kíséri az új trendeket, és ennek megfelelően bővíti kínálatát. Ennek köszönhetően a portfóliójában a rendszeres termékek mellett olyan érdekes újdonságokat is talál, amelyek csak nemrég jelentek meg a piacon. A Kniland webáruház kínálata széles, és sok minőségi terméket talál, amelyek a vásárlás után hosszú éveken át kitartanak. Emellett a termékek árai is nagy pluszt jelentenek, és versenyképesebbek a konkurenciához képest. Arról nem is beszélve, hogy a webáruház rendszeres akciókat és kedvezményeket tesz, amelyek több ezer forinttal csökkentik a rendelés végösszegét.

Annak érdekében, hogy ne bonyolítsa feleslegesen a vásárlást a több száz termék kínálatával, a webáruház több alapkategóriára osztja azokat, amelyekhez kisebb alkategóriák tartoznak, és lehetőség van ár, név és népszerűség szerinti szűrésre. A webáruház fő kategóriái a Márka, Kések, Konyhakések, Fafaragás, Élezés, Késgyártás, Tokok és Kiegészítők, Fejszék, Machetek, Outdoor, Újdonságok és a Hónap kedvezménye.

Kniland ügyfélszolgálata

Tanácsra lenne szüksége a vásárlás folyamán vagy egyéb? Nem gond. Hívjon vagy írjon az ügyfélszolgálatnak és szívesen segítenek Önnek: 

beszélnek magyarul, angolul és szlovákul is:

 • +421 948 617 154
 • shop@kniland.hu

Kniland kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

A hónap kedvezménye

26.01.2024

Kniland kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Kniland kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Kniland online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Széles választék a Knilandnél

A Kniland üzlet kések és felszerelések széles választékát kínálja. Tekintse meg az összes aktuális Kniland kuponokat, mint kedvezmények, kiárusítások és akciók, hogy azonnal takarítson meg pénzt a vásárlás során. Minden egyes Kniland kuponunk és kedvezménykódunk azonnal érvényes, így csak fel kell használnia. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2,25 %
Xin Cutlery, Bestech, Beavercraft, Kizlyar Supreme, Taidea 2,25 %
Egyéb 1,75 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Kniland más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,25 %  összeget a vásárlásból a Kniland webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be