A(z) Avon webáruházról

Már 1990 óta jelen van az Avon Magyarországon. Ez alatt a több, mint 20 év alatt számos hűséges vásárlót nyert el magának. Fénykorában csak tanácsadók segítségével lehetett hozzájutni a kedvező árú kozmetikai termékeket és parfümöket. Manapság már saját online felülettel rendelkezik, ahol bárki végiglapozhatja az Avon katalógusát és meg is rendelheti a kívánt terméket. 

Kép

Így spórolhat az Avon webáruházban 

Az évek alatt sokak kedvencévé és kizárolagossá vált az Avon márka. Bár az árai lehetővé teszik az elérhetőségét, de a spórolás sem másodlagos. Avon kuponok beváltásával kiemelkedően csökkntheti az vásárlás összegét vagy megvárhatja a különleges ajánlatokat. Ezek több termékkategóriában is megtalálhatók. Sok olyan termék és kedvezmény áll rednelkezésre, mely csak az Avon online felületén érvényes. Azzal is szerezhet kedvezményt, ha felkeres egy Avon tanácsadót. Sokkal olcsóbban vásárolhat, ha kifutó termékek mellett dönt. Ezek azon kívül, hogy olcsóbbak, csak a készlet erejéig tart.

Így tehet szert Avon kuponra

Amennyiben kuponra szeretne szert tenni, nincs más dolga, mint figyelni a Tiplino portált, ahol egy helyen talál kedvezményeket és kuponokat. Feliratkozhat az Avon hírlevelére is, amivel friss információkkal lesz felvértezve az akciókat és kuponokat illetően. Követheti az áruházat a közösségi médiában is, mint Facebook, Instagram, Twitter, YouTube vagy Pinterest. Az Avon online felületén kikeresheti a legközelebb eső tanácsadót is, aki szintén segít kupont szerezni vagy olcsóbban vásárolni.

Akciók és Avon katalógus

Több áruházban is olcsóbb a vásárlás, ha szettben vásárol. Ez érvényes erre a webáruházra és a Notino webáruházra is, ahol Notino kuponnal még tovább spórolhat. Egy újdonság bevezetése szintén alacsonyabb árat jelent, ahogy az akciók is. Szezonális akciói - pl. tavaszi akció - szintén teret adnak arra, hogy kevésbé terhelje pénztárcáját. Mindannyiunk örömére, az Avon Black Friday akciót is tart.

Avon kínálat

Ahogy már az elhangzott, kozmetikai és nem kozmetikai termékek is találhatók az Avonnál. Termékeit az alábbi kategóriákba sorolja:

 • Ajándékozás
 • Újdonság/akció
 • Smink
 • Parfüm
 • Arcápolás
 • Testápolás
 • Hajápolás
 • Divatkiegészítő
 • Még több

Az ajándékozás okozta fejtörést sokkal enyhíti az "Ajándékozás" kategória. Válogathat szettek között vagy akár összeg szerint. Nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és tiniknek készültek külön ajándékokkal. Ajándékszetteket és személyre szabott, gravírozott ajándékokat Douglas kuponnal vásárolhat olcsóbban. Amennyiben kifejezetten azzal a szándékkal vásárol, hogy olcsóbban tegyen szert termékekre, az "Újdonság/akció" kategóriában a helye. Vannak termékek, melyek csak online érhetők el vagy itt találja azokat is, melyekre az aktuális szezonális akció vonatkozik. 

Kép

Ami a sminkeket illeti, krém, alapozó, primer, korrektor, gyöngyök, púder, szemceruza, szemhélyfesték, spirál és rúzs is várja a szépülni váló hölgyeket. A sminkek több márkához tartoznak: Avon Color, Avon True, Power Stay, Color Trend és Luxe. Az illatok világa iegn gazdag ebben a webáruházban, nőknek és férfiaknak is készültek parfümmel. A kedvelt parfümőt viselheti magán parfümpermet formájában vagy az összhatás kedvéért illatosított testápolóval is. 

Arcápolás terén hidratálhat, tisztíthat, hámlaszthat, feszesítheti és védheti bőrét a napsugarakkal szemben az Avon kozmetikai kermékeivel. A problémás, érzékeny vagy fakó bőrrel rendelkező egyének is könnyedén megtalálják itt a számukra megfelelőt. Amennyiben a natúr termékek kedvelője, az Yves Rocher webáruházban a helye. A test is megérdemli az ápolást, amihez minden szükséges terméket és kelléket megvásárolhat Avon kuponnal olcsóbban.

Haját széppé varázsolhatja samponnal, balzsammal, pakolással vagy szérumokkal. Korpás, lelapuló, vékonyszálú, száraz, sérült és fakó haj is lehet újra szép ezzel az áruházzal. Természetesen a hajfestéket sem kell máshol keresnie. Nem kozmetikai termékek között törölközők, táskák, órák, otthoni illatok, ruházat és ékszerek is találhatók.

Ezért válassza az Avont

Olyan cégről van szó, melyet még 1886-ban alapítottak New Yorkban. Az alapítója illatminták ajándékozásával akarta népszerűsíteni könyveit. A parfümök viszont sikeresebbek lettek, mint maguk a könyvek, ezért elkezdett kozmetikumok értékesítésével foglalkozni. Ahogy nőlt a vállalat, úgy alkalmazott egyre több tanácsadónőt, akik házhoz szállították a megrendelt termékeket. Az első Avon katalógus 1896-ban jelent meg, amikor még csak szöveget tartalmazott. Az Avon nevet csak később vette fel, 1939-ben, mégpedig Shakespeare szülővárosa után. Magyarországon már 1990 óta jelen van több ezer tanácsadónővel. 

Sikerét többek között annak köszönheti, hogy magáévá tette a fő értékeket: bizalom, tisztelet, hit, álazat és tisztesség. Támogatják a bizalommal jellemezhető környezet megteremtését és tiszteletet tanúsítanak egymás iránt. Hisznek saját magukban és egymásban, miközben alázatosak, hogy teljesítményeik magukért beszéljenek és tisztességesen viselkednek minden helyzetben bármilyenek legyenek is a körülmények. Iránymutatást a magatartás terén az Avon Magatartási kódexe ad, a Globális Etikai és Megfelelőségi Programja pedig iránymutatást, példamutatást és az alkalmazását biztosítja. 

Termékei mellett a nők védelme és egészsége érdekében tett lépéseiről ismert. A neve már összeforrt a mellrák elleni küzdelemmel. Felhívja a figyelmet ennek a betegségnek a gyakoriságára és támogatja azokat, akik segítenek a felvilágosításban. Pályázatokat, akciókat szervez és pótolják a hiányosságokat a mellrák terén, például egy mell önvizsgálati útmutatóval.

 

Mivel a statisztikák szerint minden ötödik nő Magyarországon családon belüli bántalmazás áldozata, így az Avon küldetésének tekinti, hogy beszélejenek erről a problematikáról, hogy a nők felismerjék, ha bántalmazás áldozatai és hogy ne féljenek lépni ellene. Krízisambulanciák működését segítik, melyeket felkeresehetnek segítségért a bántalmazott nők. A nők sokszor elveszítik önbizalmukat, önbecsülésüket a bántalmazást követően, ezért az Avon olyan akciókat szervez, melyek során termékeivel és szakembereivel újra gyönyörűvé varászolják az áldozatokat.

Avon Tanácsadónak lenni számos előnnyel jár. A regisztráció gyors, ingyenes és egyszerű, nincs minimális rendelési összeg. Sokszor kedvezményesen vásárolhat, akár 10-30%-kal vagy ajándékokt kap egy-egy rendelése után. A garancia hossza is más egy tanácsadónak, 60 napig élvezheti. Mobil alkalmazás jár hozzá, így egyszerűbb kezelni rendeléseit. A tanácsadás egyben pénzforrás és ingyenesen fejlesztheti is magát. 

Visszaküldés

Amennyiben a rednelés során az Avon online felületét használja, azaz a direct shop szolgáltatást, 2-3 munkanapon belül kezében tarthatja a rendelt terméket. Több szállítási és fizetési mód közül válogathat. A szolgáltataás célja, hogy akár tanácsadó nélkül is vásárolhasson, de ha szeretné megjelölhet egyet a rendelés leadása során. Így a jövőben rendelhet majd tőle, majd maradhat a webáruháznál. 

Az online vásárolt terméket a vásárlást követő 14 napon belül visszaküldheti az Avon Cosmetics Hungary Kft., Campona utca 1, Prologis Park DC 9-es épület, 1225 Budapest címre. Felbontatlan terméket lehet visszaküldeni lezárt dobozban kitöltött elállási nyilatkozattal. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Miután kinyilvánította az elállási szándékát, 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszajuttassa azt a feljebb leírt címre. 

Amennyiben már felbontotta a terméket, mivel az mikrobiológiailag szennyeződhet, nem jogosult elállni az adás-vételi szerződéstől. Ez a szabály vonatkozik a nem kozmetikai termékekre is, melyeket nem csak a felbontás miatt nem küldhet vissza, hanem sérült csomagolás miatt sem. 

Avon kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Avon termékek kedvezményes árú outlet termékek

19.07.2023

Akció Avon termékek kedvezményes áron a tavaszi akciónak köszönhetően

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú gyerekterméket

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú férfi kozmetikumokat

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú divatkiegészítők

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú hajápolási termékek

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú testápolási termékek

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú arcápolási termékek

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú parfümök

19.07.2023

Akció Avon webáruház kedvezményes árú sminktermékek

19.07.2023

Avon kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Avon kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Avon online áruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található az "Ide írd a promo kódot" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Avon webáruházról

Kevés olyan ember van, akinek be kell mutatni az Avon márkát és termékeket, hiazen már 1990 óta jelen van hazánkban. Több ezer kozmetikai és nem kozmetikai termékből válogathatnak a vásárlók akár Avon online katalógusból akár egy tanácsadó segítségével. Akciói során akár 50% kedvezménnyel vásárolhat, választhat kifutó terméket vagy kihasználhatja az Avon kupon adta előnyöket. Kényeztesse arcát, testét, haját közben varázsolja magét szebbé sminktermékeivel vagy találja meg az Önhöz legjobban illő illatot. 

Avon más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Avon webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be