Ledenvilagitasod.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Ledenvilagitasod.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Ledenvilagitasod.hu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Leden világításod szebbnél szebb, ünnepi vagy hétköznapi világítást, fényfüzért, fényfüggönyt, lámpát és egyéb...

A(z) Ledenvilagitasod.hu webáruházról

Kültéri és beltéri lámpák, kerti dekorációk és szezonális világítás - ezt kínálja a Leden Világításod webáruház. Öltöztesse lakását vagy kertjét ünnepi díszbe szebbnél szebb világításokkal, és inspirálódjon a Leden Világításod magazinból.

Kültéri és beltéri világítás

A webáruház kínálatát kültéri és beltéri lámpák és világítások alkotják. A szép LED-világítások praktikusak és dekoratívak is egyben: remek kiegészítői lakásának vagy kertjének, otthonos, meleg légkört varázsolva. Válogathat szín, hosszúság és funkció szerint. A világítások között talál ünnepi és hétköznapi változatokat is.

Energiatakarékos LED-lámpák

A LED-lámpák amellett, hogy praktikusak és világításukkal feldobják otthonát, energiatakarékos és pénztárcabarát alternatívát képviselnek. Hosszú élettartamuknak köszönhetően használatukkal rengeteget spórolhat. Nem csoda, hogy egyre növekvő népszerűségnek örvendenek.

Szezonális világítás

A Leden Világításod webáruházban nemcsak a hétköznapokra, hanem különleges alkalmakra és ünnepekre is vásárolhat világítást. Romantikus fényfüzér esküvőre, meghitt világítás karácsonyra, vagy világító lámpások Halloweenra.

leden


Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával, vagy a termék átvételekor utánvéttel.

A házhozszállítást az MPL futárszolgálat végzi, a szállítási idő 1–3 munkanap. A szállítási díj 3000 Ft összegig 1650 Ft, 3001–20 000 Ft között 790 Ft, ezen összeg felett a szállítás ingyenes.

Lehetőség van Csomagpontra való szállításra is, a szállítási idő 2–4 munkanap. Ebben az esetben 20 000 Ft alatt a szállítási díj 390 Ft, felette a szállítás ingyenes. Az utánvétes fizetés díja minden esetben 300 Ft.

Lehetőség van nemzetközi szállításra is bizonyos európai országokba, a pontos listát és a szállítási díjakat megtalálja a weboldalon.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A Leden Világításod webáruház 100% pénzvisszafizetési garanciát ígér. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti azt. Először is vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az info@ledenvilagitasod.hu címen, és ők elmagyarázzák a további tennivalókat. A csomagot ingyenesen visszaküldheti a Csomagponton keresztül.

Kapcsolat

A webáruház ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között elérhető a +3620-372-3390 telefonszámon és az info@ledenvilagitasod.hu e-mail-címen. Használhatja a kapcsolati kérdőívet is.

Kövesse őket Instagramon és Facebookon is.

Leden Világításod VIP-klub

Csatlakozzon a Leden Világításod VIP-klubjához, és különleges kedvezményekben és ajándékokban részesülhet. Minden rendelésért hűségpontokat szerezhet (30 Ft=1 pont), amelyeket a következő vásárláskor kedvezményre válthat (1 pont=1 Ft kedvezmény). Továbbá titkos promóciók, születésnapi ajándék, nyereményjátékok és sok más kedvezmény várja.

Ha a Tiplinóval vásárol, további jutalomban részesül: rendelésének 2,5%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Ledenvilagitasod.hu webáruházról

A Leden világításod szebbnél szebb, ünnepi vagy hétköznapi világítást, fényfüzért, fényfüggönyt, lámpát és egyéb dekorációt és világítást kínál. Öltöztesse lakását és kertjét ünnepi fényekbe! Válogasson a szezonális kínálatból, és inspirálódjon a weboldalon található Leden Világításod magazin cikkjeiből.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Ledenvilagitasod.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.