Greenice

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Greenice - ledre szakosodott online áruház

A Greenice webáruházban LED-es világítást vásárolhat a spanyol márkától, amely ezen a téren az élen jár. Kiváló minőségű kültéri, beltéri és dekoratív hatékony világításhoz juthat megfizethető áron. Ne hagyja ki a Greenice aktuális akcióit, és vásároljon olcsóbban LED izzókat, izzókat, paneleket, szalagokat és alkatrészeket otthonába, irodájába vagy kertjébe. A Greenice az eladásaikkal a Tiplino a cashbackkel segít Önnek a megtakarításban.

A(z) Greenice webáruházról

A Greenice célja, hogy hatékony, környezetbarát LED-es világítástechnológiát kínáljon megfizethető áron. 

Kép

Hogyan tud spórolni a Greenice webáruházban

Iratkozzon fel a hírlevélre és értesüljön elsőként a webáruház kiemelt ajánlatairól. Spóroljon és nyerje vissza elköltött pénzének egy részét a Tiplino cashbak szolgáltatásának köszönhetően. Bátran kutasson és nézelődjön a Tiplino kedvezményes kuponjai között, mert akár egy Greenice kuponra is szert tehet, de megtekintheti a Ledenvilágításod webáruházát is a kedvezményekért. 

Irányítsa át magát a webáruházba a Tiplinon keresztül és érvényesítse a cashback-et minden egyes vásárlása alkalmával. Vásároljon olcsón a Greenice webáruházban. 

Kedvezmények szakembereknek

Szakmabeli vagy terjesztő lenne? Csatlakozzon hozzájuk és élvezze a kizárólagos előnyöket a szakemberek számára. A legjobb árakat és munkaeszközöket kínálják Önnek, amit senki sem tud nyújtani. Céluk az, hogy valódi támogatásként szolgálják a szakmai munkában. Nem csak a hosszú árú termékekre és a teljes garanciákra kínálnak a legjobb árakat. Szerszámok és előnyök széles skáláját kínálják Önnek, amelyek segítenek eladni és jobban működni. Ez mind a Greenice webáruházban várja Önt. 

Greenice kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Outlet termékek

03.02.2024

Outlet termékek

21.12.2023

Greenice kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Greenice kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Greenice online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Greenice más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,935 %  összeget a vásárlásból a Greenice webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be