JOY-napok

Tippek a vásárláshozBevásárlás 7. 9. 2022

Kuponok országosan, boltokban, plázákban és online! Mindenki izgatottan várja a JOY-napokat, hisz Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vásárlói eseménye. Nagyszerű árak, szuper akciók és akár 10-80% -os kedvezmények. Hogyan spóroljon pénzt? Nézzük meg együtt!

2008-ban indult a JOY-napok program, ami mára Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vásárlói eseménye. A program minőségi márkákat és termékeket kínál a vásárlók számára. Mindezeket nagyszerű és a legjobb árakon szerezhetjük be. A JOY-napok kuponjai már a magazinon túl elérhetőek online formában és a joynapok.hu oldalon, továbbá a JOY Hungary applikációban is. 2022.májusában több, mint 400 kupon közül válogathatnak kedvük szerint és akár 10-80% kedvezménnyel

Mikor vannak a JOY-napok?

Mint minden éven, 2022-ben is lesznek JOY-napok május 12-15. között. Azonban ez nem csak egyszeri alkalom, a JOY több JOY-napokat is szervez az év minden szakaszában. Az árkedvezményeket, ha a kuponon más dátum nem szerepel, akkor 2022.május 12-15 között érvényesíthetik. Bizonyos kuponok csak a webshopban történő vásárlásra jogosítják fel Önöket. Arról, hogy melyik kupon milyen módon használható fel a vállalkozás, márka weboldalán tajékozódhat. A feltüntetett árkedvezmény az adott márkára és a vásárlás teljes összegére és a felsorolt üzletekben vehető igénybe.

Kép

Kuponfüzet és kedvezmények

A kuponokat megvásárolhatja a JOY Hungary alkalmazásban is, így akár pár percen belül már válogathat a kedvezmények között. Ha az oldalra felregisztrál, a fiókjával rendezett formában láthatja a JOY kuponokat, elérheti a magazinban található kód megadásával a pláza kuponokat, továbbá az online extra ajándék kuponokat is. Szűrheti is, kereshet üzlet alapján vagy a kedvezmény mértéke szerint. 

JOY-napok 2022

Az idei JOY-napok május 12. és 15. között kerül megrendezésre és több, mint 400 kupon közül válogathatnak kedvükre. A JOY-napok a Deichmann 0.napjával kezdődik május 11-én, szerdán a Deichmann Online Shopjában. Május 12-től pedig az összes további üzletben felhasználhatják a már megszerzett kuponokat és kedvezményeket online és plázákban is. A Tiplino cashbackportálon keresztül is felhasználhatják, ezáltal még több pénzt spórolhatnak meg.

Szuper kedvezményekre tehetnek szert a Tiplino cashbackportálon is a kedvezményes kuponok menüpontban, ugyan is a kiváló program keretein belül mi is szuper kedvezményekkel tudunk szolgálni, amit kivételesen a JOY-napoknak köszönhető. Találhat a Bonprixtől, DeichmanntólDysontól és a Whirlpooltól és még sok más webáruháztól kedvezményes kuponkódokat.

JOY-napok 2021

Országszerte söpört végig a JOY-napok hangja 2021-ben is. Központban a szépség és az egészség volt. Minden JOY-napnak megvan a maga varázsa és trendje, ami alapján kuponokat és kedvezményeket szednek össze.

Ne is habozzon, vásárlásra és pénz spórolásra fel!

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be