JOY-napok 2023

CikkekBevásárlás 6. 11. 2023

Kuponok országosan, boltokban, plázákban és online! Mindenki izgatottan várja a JOY-napokat, hisz Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vásárlói eseménye. Nagyszerű árak, szuper akciók és akár 10-80% -os kedvezmények. Hogyan spóroljon pénzt? Nézzük meg együtt!

2008-ban indult a JOY-napok program, ami mára Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vásárlói eseménye. A program minőségi márkákat és termékeket kínál a vásárlók számára. Mindezeket nagyszerű és a legjobb árakon szerezhetjük be. A JOY-napok kuponjai már a magazinon túl elérhetőek online formában és a joynapok.hu oldalon, továbbá a JOY Hungary applikációban is.

Mikor vannak a JOY-napok?

Minden évben kétszer is örülhetünk a JOY kedvezményes kuponakciójának, tavasszal, május közepe felé és ősszel, november elején. Érdemes odafigyelni, mivel bizonyos kuponok csak a webshopban történő vásárlásra jogosítják fel Önöket. Arról, hogy melyik kupon milyen módon használható fel a vállalkozás, márka weboldalán tajékozódhat. A feltüntetett árkedvezmény az adott márkára és a vásárlás teljes összegére és a felsorolt üzletekben vehető igénybe.

Kép

Kuponfüzet és kedvezmények

A kuponokat megvásárolhatja a JOY Hungary alkalmazásban is, így akár pár percen belül már válogathat a kedvezmények között. Ha az oldalra regisztrál, a fiókjában rendezett formában láthatja a JOY-napok kuponokat, elérheti a magazinban található kód megadásával a pláza kuponokat, továbbá az online extra ajándék kuponokat is. Szűrheti is, kereshet üzlet alapján vagy a kedvezmény mértéke szerint. 

Joy-napok mobil alkalmazás

Annak érdekében, hogy a Joy-napok kuponok mindig kéznél legyenek, letöltheti a mobil alkalmazást, mely Androidos és iOS rendszerű eszközökre is elérhető. További előnye, hogy az akció során ajándékokra is lehet számítani, 2023-ba ez egy szelet pizza a kuponfüzet mellé a Pizza Me jóvoltából.

JOY-napok 2023

2023-ban is két nagyszabású árzuhanással jön a JOY-napok. Ez évben összesen 6 napja lesz arra, hogy beváltsa a JOY-napok kuponokat. A tavaszi időpont már köztudott, május 18-21. között várják a kedvezményes kuponok. Több száz webáruházban és üzletben vásárolhat idén is akár 70% kedvezménnyel. Legyen résen, mert az akció csak a készlet erejéig, a raktáron levő termékekre vonatkozik.

Mint minden évben, 2023 őszén is örülhetünk a Joy-napok kuponok általi spórolásnak. Idén, november 9-től egészen november 12-ig válogathatunk a kuponkedvezmények között. Kedvezményes kuponokon kívül 1+1 akciókra vagy a vásárlás mellé ajándékokra is számíthatunk. 

Résztvevő üzletek 2023-ban

Ahogy egyre népszerűbbek a Joy-napok, úgy növekszik a benne részvevő üzletek listája. Mivel ez nem csak az online térben zajló akció, így érdemes odafigyelni a kuponokon leírt szabályokra. További jó hír, hogy a Joy-napok kuponjai élelmiszerre is vonatkoznak, mivel az akcióban részt vesz a Penny és a Spar is.

Vásárolhat akár kényelmes fehérneműt Astratex kuponnal, melynek köszönhetően 25%-ot spórolhat az akció során. A kuponkód teljes árú termékekre váltható be és csak online érvényes. Három nap áll rendelkezésére, hogy megtalálja a megfelelő fehérneműt és beváltsa a kupont.

Az akció állandó részvevője az elektronika nagymestere, a Media Markt. A kedvezmény ebben a webáruházban 10%-tól 20%-ig terjed és általában a megjelölt márkákra vagy termékekre vonatkozik. A 2023-as évben például 20%-kal olcsóbban vehet kávéfőzőt vagy háztartási kisgépet Media Markt kupon beváltásával. Ezek a kuponok online és üzletekben is beválthatóak. Ha elmulasztja ezt a három napot, amíg az akció tart, keresse fel a Tiplino portálon rendelkezésre álló kuponokat.

Könyvvel is megajándékozhatják magát vagy szerettét a Joy-napok keretein belül Libri kupon felhasználásával. Az akció könyvesboltokban és online is érvényesek minden könyvre és hangoskönyvre. Egyedül az antikvár, könyvkereső és előrendelhető státuszú könyvekre, illetve e-könyvre és e-hangoskönyvekre nem vonatkozik.

Kép

Az Answear webáruház kedvelői is örülhetnek, mivel a Joy-napok alkalmával Answear kuponokra is számítani lehet. Így akár 25%-kal olcsóbban veheti meg a rég kiszemelt teljes árú terméket. Ebben az esetben minimális összeggel is számolni kell, mely 2023-ban 23.000 Ft. A teljes árú termékek fekete színnel vannak jelölve a webáruházban, így nem tévesztheti el. 

A Joy-napok kuponok között olyanokat is talál, melyek drogériákban válthatók be. A Rossmann kuponok üzletekben, online és a mobil alkalmazásban is beválthatóak. Egy vásárlás során csak egy használható fel, viszont egyszerre több termékre. A Douglas kuponjai színtén üzletben és online is felhasználhatóak. Az üzletekben meg vannak jelölve azok a termékek, melyekre vonatkozik a kedvezmény, online pedig a Douglas weboldalán megjelőlt szabályok szerint.

Az álom cipő is megvásárolható akár 20%-kal olcsóbban Deichmann kupon beváltásával. Az akció ebben az áruházban csak online és csak egy nap érvényes. Továbbá csak nem leárazott termékekre vonatkoztik és a 15.000 Ft minimális összeggel is számolni kell.

JOY-napok 2022

2022-ben a JOY-napok május 12. és 15. között került megrendezésre és több, mint 400 kupon közül válogathattak kedvükre. A JOY-napok a Deichmann 0.napjával kezdődik május 11-én, szerdán a Deichmann Online Shopjában. Május 12-től pedig az összes további üzletben felhasználhatják a már megszerzett kuponokat és kedvezményeket online és plázákban is. 

JOY-napok 2021

Országszerte söpört végig a JOY-napok hangja 2021-ben is. Központban a szépség és az egészség volt. Minden JOY-napnak megvan a maga varázsa és trendje, ami alapján kuponokat és kedvezményeket szednek össze.

A Tiplino cashbackportálon keresztül is felhasználhatják, ezáltal még több pénzt spórolhatnak meg. Szuper kedvezményekre tehetnek szert a Tiplino cashbackportálon is a kedvezményes kuponok menüpontban, ugyan is a kiváló program keretein belül mi is szuper kedvezményekkel tudunk szolgálni, amit kivételesen a JOY-napoknak köszönhető. Találhat a Bonprixtől, Dysontól és a Whirlpooltól és még sok más webáruháztól kedvezményes kuponkódokat. Ne is habozzon, vásárlásra és pénz spórolásra fel!

Hasonló üzletek

Vágyaim.hu, Answear, Astratex, Bonprix, Notino, Rossmann, Praktiker, Douglas, Játeksziget, Libri, Brendon, Intersport, WH Márkabolt, Helia-D, Media Markt, Szexshop.hu, DEICHMANN, Diego, EcoFamily, Penny Market, Hervis, Tescoma

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be