Glamour-napok

Cikkek 24. 1. 2024

A Glamour-napok, mint következő spórolási lehetőség suhan felénk. Évente örvendeztet meg minket a Glamour magazin kedvezményes kuponokkal már 2004 óta. Országszerte mintegy 1000 üzletben válthatók be kuponok több, mint 200 márka termékeiből, melyek listája évente bővül.

Glamour magazin szerepe a divatvilágban

A Glamour magazin története még 1939-re nyúlik vissza időben, helyben pedig az Amerikai Egyesült Államokra. Azóta már számos országban elérhető, köztük Angliában, Svédországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Görögországban, Lengyelországban, Dél-Afrikában, Romániában, Hollandiában, Latin-Amerikában és persze Magyarországon.

Havi rendszerességgel jelentkezik, Magyarországon 2004 szeptembere óta. Célközönsége a 18 és 49 éves közötti nők. Több fontos esemény is fűvődik hozzá, mint a Stiletto Run, a Woman of the Year díj és a Glamour-napok. A Stiletto Run egy olyan futóverseny, amelyen a hölgyek tűsarkúban futnak. Mivel divatlapról beszélünk, ezért nem meglepő, hogy a gyorsaságon kívül a legdivatosabb ruhát, cipőt és legkreatívabb futószettet is díjazzák.

A Woman of the Year díja is hozzá fűződik, ahol a legjobb divattervezőt, modellt, színésznőt, műsorvezetőt, énekesnőt és a legsármosabb férfit választják meg.

Glamour-napok

A Glamour-napok a legismertebb és egyben legkeresettebb kuponakció, mely évente kétszer is megrendezésre kerül, tavasszal és ősszel. Ez az akció olyannyira sikeres, hogy szezonról szezonra növekedést produkál, mint résztvevő partnerek számában, mint pedig kuponok számával. Nyugodt szívvel mondható a Glamour legjobb marketing fogásának. A Glamour-napok mára egy fogalom, mely nem csak a vásárlásról, pénzköltésről szól, hanem egy csajos programról, életérzésről is. A kuponok ugyanis kávézókban és cukrászdákban is beválthatók.

Mivel a Glamour-napok volt az első kuponakció hazánkban, így nem csoda, hogy nagyobb népszerűségnek örvend, mint a Joy-napok. Időben is hamarabb kerül megrendezésre, ami szintén emeli a kedveltségét.

A nagy kérdés, hogy 2024-ben mikor örülhetünk a Glamour-napoknak? Ahogy már az megszokott, ebben az évben is kétszer élvezhetjük ki az őrületes kedvezményeket. Tavasszal 2024. április 11 és 14 között, csütörtöktől vasárnapig kell figyelmesnek lenni, míg ősszel október 10-tő 13-ig, szintén csütörtöktől vasárnapig. 

Kép

Glamour kuponok

Jogos a kérdés: Hogy lehet hozzájutni a kedvezményes Glamour kuponokhoz? Mivel nagy az érdeklődés, ezért nem csoda, hogy az évek alatt számtalanszor megtörtént, hogy egy-egy újságos bódéban elfogytak a kuponokat tartalmazó magazinok. A modern világ így megkövetelte, hogy a kuponok mobiltelefonon is elérhetővé várjanak. A Glamour magazin Glamour univerzum nevezetű mobil alkalmazása rejti a kuponokat a Glamour-napok alatt, de az akción kívül is jól kihasználható önálló digitális csatornaként. A magazin kuponfüzete továbbra is rendelkezésre áll. Hol használhatja fel a Glamour kuponokat? Szerencsére az olyan közkedvelt webáruházakban, mint az Astratex, a Vágyaim.hu, a Bonami vagy a Babaszafari bababolt. Ez természetesen csak igen kicsi listája a Glamour - napokban részvevő webáruházaknak.

Pár jó tanács a végére:

  • Készítsen listát azokról a termékekről, amelyekre szüksége van
  • Ne vásároljon feleslegesen
  • Legyen gyors, mert a kuponok és termékek gyorsan fogynak
  • Jobb, ha tudatában van, hogy néha párszáz forint miatt nyomakodnak a vásárlók
  • A legjobb, ha a 40-50%-os Glamour kuponokkal kezd

Hasonló üzletek

Vágyaim.hu, Astratex, Bonami, Babaszafari Bababolt, Diego

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be