Black Friday a Tiplinon

Cikkek 24. 1. 2024

A Black Friday az év egyik legnépszerűbb, ha nem a legnagyobb vásárlási ünnep. 2024-ben november 29-én lesz a Fekete Péntek napja. A legjobb árakat találják, akár 80%-os kedvezményekkel. Hogyan spóroljunk annyit és hol találjuk meg a legjobb termékeket? Nézzük meg együtt.

Kedvezmények, akciók, egyedi ajánlatok vagy az év vásárlása. Így lehetne jellemezni azokat az egyéni lehetőségeket, amelyeket a Black Friday minden évben kínál. De nem Önnek kell a legjobbat keresnie. A Tiplinóban minden évben összegyűjtjük Önöknek az év vásárlási ünnepének legfontosabb tudnivalóit, ami kétségtelenül a Black Friday.

Mikor van a Black Friday?

A Black Friday vagy Fekete Péntek egy vásárlási ünnep mozgó dátummal. Rendszerint a hálaadás napját követő péntekre esik az Egyesült Államokban. Ez a nap az előnyös ajánlatok napja, amivel az év más szakaszaiban ritkán találkozhat. Akár 80%-os kedvezmények, ajándékok rendelése és még sok más. A választás Önön múlik.

A Fekete Péntek nem csak egy sima péntek

Néha megesik, hogy némelyik áruház, akár több napra is kinyújtják a Black Fridayt. Általában hétvégente van, azaz szombat és vasárnap. Jelen esetben az úgynevezett Black Weekendről beszélünk, tehát a Fekete hétvége. Extrém esetekben, amikor az áruház nagy mennyiségű árutól szeretne megszabadulni, remek áron, a Black Week jut eszébe, azaz Fekete hét. Ez a hét tele van kedvezményekkel, amelyeket semmiképpen sem szabad kihagyni. A legjobb darabok nagyon gyakran eltűnnek hétfőn, így az igazi Fekete Pénteken a vásárlók többsége csak ámul.

A Black Friday története

A Black Friday vásárlási láz évről évre egyre inkább az online világba költözik, de a hagyományos üzletek előtti régóta tartó tanácsadás még mindig mindennapos, különösen az Egyesült Államokban. Magyarországon első alkalommal 2014. november 28-án tartották meg a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Kép

Black Friday 2024

A Black Friday 2024-ben november 29-re esik. A Tiplinónál egy remek áttekintést állítottunk össze a kedvezményekről, ahol minden lényeges információt megtalál, amit 2024 Black Friday előtt tudni kell. Nagyon sokan meg fogják tartani a Fekete Pénteket akár november 15-én, vagy november 22-én is, így érdemes figyelni az akciókat.

Black Friday üzletek listája

Mivel sok olyan üzlet van a piacon, amely részt vesz a Black Friday rendezvényen, és nagyon előnyös ajánlatokat kínál, így mi összeszedtük Önönek a legjobbakat és megtekintheti a legérdekesebbeket. A Black Friday nagy előnye, hogy minden kategóriájú üzletben kedvezményeket kínál, így különféle termékeket vásárolhat, mint például elektronikai cikkek, ruházati cikkek, kozmetikumok, kisállat-felszerelések és még sok más.

Black Friday az eMAG-on

A Black Friday az esztendő kiemelkedő vásárlói eseménye az eMAGnál. Ezen a napon a legtöbb ajánlattal és kedvezménnyel készül a webáruház a kedves vásárlóknak. Az eMAG és az Extreme Digital Black Friday ajánlatai között televíziók, telefonok, laptopok, a divat kategóriába tartozó termékek és sportcikkek, háztartási cikkek és készülékek, otthoni és kerti kiegészítők, szépségápolási termékek, bútorok, játékok, autógumik, valamint még megannyi más lesz megtalálható nagyon kedvező árakon. Ha még várna, addig is használhatja az eMAG kuponjait a vásárlásai során.

Black Friday az Alzán

Az Alza üzletben észreveheti, hogy évente többször is megrendezik a Black Friday rendezvényeket. Ha megtetszett ez az üzlet, vagy már kiválasztotta az Alza áruit, de inkább vár a 2022-es Black Friday-ig, használhatja az Alza akciós kuponokat is. A Tiplino kedvezményes kuponjainak köszönhetően még olcsóbban vásárolhat, és pénzt takaríthat meg.

Black Friday a Media Marktban

Mivel a Media Markt az egyik legnagyobb elektronikai kereskedés az országban, ezért minden évben hatalmas akciókkal kedveskedik Black Friday időszakában. Ha már megvan, mit szeretne a Media Marktból, de még várna vele a Black Friday-ig, akkor használja a Media Markt kedvezményes kuponjait. A Black Friday kedvezményeket általában személyesen és online is igénybe lehet venni.

Black Friday a Robot World webáruházban

Spóroljon a vásárláson és szerezze be legújabb otthoni segítőjét a Robot World webáruházban, ahol akár 50% kedvezménnyel is vásárolhat. Több RobotWorld kupon is várja Önt, hogy felhasználhassák a vásárlán során. Szerezze be legújabb Dyson porszívóját, vagy egy iRobot Roomba robotporszívót, hogy segítse Önt a takarításban.

Black Friday a Notino-n

2021-ben a Notino webáruházában akár 60%-os kedvezményt találtak kozmetikumokra és parfümökre. Minden évben nagy árengedményekre és a legjobb kuponkódokra számíthatnak. Kedvezményes áron juthatnak prémium parfümökhöz, szépségápolási cikkekhez és más kozmetikumokhoz. Egyéb esetben is gond nélkül használja a szuper Notino kuponkódokat vásárlásaihoz, hogy spórolhasson és továbbá szerezzen vissza még 2%-ot minden vásárlásából.

Black Friday a BestByte-on

2023-ban is csatlakozik a híres Fekete Péntek akcióhoz a BestByte, amikor is hatalmas leárazásokra számíthatnak a vásárlók. Ne maradjon le a kiváló akciókról sem a Black Friday ideje alatt, sem máskor. A BestByte kuponoknak köszönhetően sokat spórolhat a vásárlásán. 

Black Friday a Jyskben

A JYSK-ben gyakran foghatunk ki kedvezményes bútorokat és lakberendezési eszközöket. Mindig és folyamatosan megújuló akciókat hoznak a vásárlóknak. Azonban a legnagyobb akciókkal meg kell várniuk a Fekete Pénteket, vagy ahogy a világon ismerik: a Black Friday-t. Viszont, ha nem bírnak várni a Black Friday-ig és mindenképp szeretnének stílusos dekorációkat beszerezni, használják ki a Jysk kedvezményes kuponkódjait.

Black Friday az Euronics üzletében

Hatalmas, átlagon felüli kedvezményekkel készülnek minden évben az Euronics üzletben és webshopban. Ezáltal tökéletes alkalom nyílik a karácsonyi ajándékok pénztárcabarát beszerzésére is. A Black Friday ünnepe kihagyhatatlan a számítástechnikai, háztartási vagy szórakoztató elektronikai termékeket árusító üzletek számára, hiszen ezekre van a legnagyobb kereslet már sok-sok éve. Ezért érdemes az Euronics boltokat vagy webáruházat Black Friday napján is meglátogatni. Addig is, míg várnak a Black Friday napjára, ne hagyják ki az Euronics kuponjait.

Black Friday a Vágyaim.hu-n

Black Friday kedvezmények a Vágyaim.hu szexshopban. Azért, hogy a vásárlók olcsóbban juthassank hozzá az örömszerző kütyükhöz, a Vágyaim.hu évente részt vesz a Black Friday akción, ahol kedvezményes árákon kíválja termékeit. Nincs más dolga, mint feliratkozni a weboldalukon az emlékeztetőért és amikor eljön a nap kiválasztani a számára tökéletes szexjátékot. Addig is vásárolhat kedvezményesen ha figyeli a Tiplino által kínált Vágyaim.hu kuponokat.

Black Friday a Pepita.hu-n

Használja ki a Pepita.hu által kínált Black Friday akciókat. Válasszon a páratlan kínálatból, ahol megtalál mindent amire egy háztartásban szükség lehet. A család webáruházában mindenki megtalálja a neki valót kortól és nemtől függetlenül. Amíg eljön az a bizonyos fekete nap, vásároljon kedvezményesen a Tiplino által kínált Pepita.hu kuponokat.

Black Friday az Ecipőn

Az a bizonyos fekete péntek őrületes árengedményeivel évente megrendezésre kerül az Ecipőnél is. Kedvezményesen nem csak lábbelit vásárolhat, hanem táskát, sapkát és más kiegészítőket is. Amíg eljön az a bizonyos péntek, addig is vásárolhat kedvezményesen a Tiplino jóvoltából Ecipő kupon felhasználásával.

Black Friday az eBay.de-n

Az olyan ismert óriások, mint az eBay német kistestvére, az eBay.de is részt vesz a Black Friday-en. Ilyenkor még kedvezményesebben juthat hozzá a kiszemelt termékekhez. Az eBay olyan színes kínálattal rendelkezik, hogy a bútortól a ruhán át az autó alkatrészekig mindent megtalál. Ha nem bír várni novemberig, ne csüggedjen, a Tiplino jóvoltából addigis kedvezményesen vásárolhat eBay.de kuponokkal.

Black Friday a Factcool.hu-n

Trendi ruhák, cipők és kiegészítők széles választáka várja a divatkedvelőket a Factcool.hu webáruházban. Termékeit jutányos áron kínálja, melyekre a Black Friday alkalmából további kedvezményekkel tehet szert. A Fekete péntek nevű akció keretein belül akár 70%-kal olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt darabokhoz. Ha nincs kedve várni arra az egy napra, használja fel a Factcool kedvezményes kuponok valamelyikét.

Black Friday a Praktikerben

Black Friday – az óriási kedvezmények napja a Praktiker üzletében is. Rengeteg termék kedvezményes áron egészen a készlet erejéig. Ne maradjon le a Pratiker szuper termékeiről a Black Friday idején. Készítse el előre listáját, mit szeretne, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot. Míg elérkezik a Black Friday napja, kedvező ár érdekében a Praktiker akciós kuponokat is felhasználhatja

Black Friday a Sinsay-n

Az egyik legnagyobb akció a Sinsay webáruházban történik a Black Friday idején, ugyanis egyes termékek akár 60%-os árengedményt is kaphatnak. A Sinsay Black Friday Sale esetén sokszor egyes termékeknél különösen nagy az árcsökkenés az alapjáraton kedvezményes szezonon kívül is.  Viszont, ha nem bírnak várni a Black Friday-ig és mindenképp szeretnének stílusos és trendi ruhákban tündökölni, használják ki a Sinsay kuponkódjait.

Black Friday a Modivon

A Modivo férfi, nöi és gyermek ruházat, cipők, kiegészítők mestere. Márkák tömkelege várja elérhető áron. Szerencsére a Modivo is részt vesz a Black Friday leárazásában. Ha szeretne ebben az áruházban vásárolni, de nincs ideje várni, ne csüggedjen. Modivo kuponok ugyanis egész évben elérhetők.

Black Friday az eOptikában

Márkás szemüvegek, napszemüvegek és kontaktlencsék oázisa az eOptika.hu. Black Friday alkalmából nem csak egy napig kínálnak kedvezményeket, hanem egy teljes hónapig - novemberben. Az akciók vonatkoznak szemüvegeken, napszemüvgeken és kontaktlencséken kívül szemcseppekre és ápolófolyadékokra is. Ha nem tud novemberig várni, addig is vásárolhat kedvezményesen eOptika kuponok beváltásával.

Black Friday a MediaShop-ban

A MediaShop kínálata igazán sokrétű. Praktikus termékek sora várja, mint a konyhai gépek, takarításhoz szükséges gépek, fitness gépek és sok más a Tv-ből jól imsert termék. A Black Friday itt egy teljes hétig tart. Azért, hogy nem maradjon le a termékekről, iratkozzon fel a Black Friday akciókra. Addigis vásároljon kedvezményesen ebben az online áruházban MediaShop kuponok segítségével.

Black Friday a Rollers.hu-n

A Rollers.hu főleg rollerekre szakosodott webshop. Kínálatában megtalálható minden, ami a rollerezéssel összefügg. Rollereken kívűl BMX biciklik, deszkák, korcsolyák és egykerekűek hosszú sora várja. A Black Friday alkalmával 20% kedvezményt kínál szinte mindenre. Ha nem bírja kivárni azt az egy napot, vásárlása során használjon fel Rollers.hu kupont, hogy a vásárlás árát csökkenteni tudja.

Black Friday az Answearen

Stílus, márkák és akciók. Mindez egy fedél alatt az Answear.hu-n. Minden nem és korosztály megtalálja a magának valót ruházattól kezdve, a cipőn át teljesen a kiegészítőkig. Otthona is lehet stílusos az Answear kínálatával. Black Friday alkalmával a megjelölt termékek 10%-70% kedvezmény áll a vásárlók rendelkezésére. Ha nem tud addig várni, vásárolhat kedvezményesen Answear kuponok beváltásával.

Black Friday Mömax kuponakció

A bútoráruház, ahol egy hétvégén át olcsóbban vásárolhat. A Mömax Black Friday akciója egyben kuponakció is. Kupon beváltásával kedvezményes áron vásárolhat bútort otthona bármelyik helységébe vagy lakberendezési termékeket. Mivel ez egy kuponakció, ne feledkezzen meg a Mömax kupon beváltásáról a pénztárban.

Továbbiakban pedig bemutatunk néhány tippet, hogyan is készüljön fel a Black Friday-re.

Kép

Felkészülés a Black Friday-re

Összeszedtünk néhány szuper ötletet Önöknek a Black Friday idejére, hogy hogyan is úszhatja meg stressz nélkül és még olcsóbban a kuponokkal ezt az időszakot. 

1. Készüljön fel idejében!

Általánosságban mindenre felkészülünk időben, így ugyanez vonatkozik a Fekete Péntek árengedményeire is, mert így pontosan tudni fogja, mit és hol keressen a lehető legjobb áron. Ideje lesz összehasonlítani az árakat és az ajánlatokat, így nem haladja majd meg az előre megtervezett költségvetést. Azonban nem kell tartania tőle, mi ebben segítünk, hogy a legjobb árakon találja meg a kedvezményes termékeket.

2. Készítsen egy listát arról, hogy mit vásárolna!

Mindig jó, ha van egy listánk, ami alapján el tudunk indulni, mire is van szükségünk. Ez nem csak hatékonnyá teszi a vásárlást, de a költségvetést is kordában tartja. Mivel elég könnyen eltévedhetnek az ajánlatok sokaságában, ez a lista segít majd, hogy célirányosan vásárolhassunk.

3. Kövesse a közösségi médiában a Tiplinót!

Egyes márkák exkluzív ajánlatokkal és promóciós kódokkal rendelkeznek és sokszor a Tiplinót is megajándékozzák egy-egy szuper kuponkóddal, amelyeket azok tudnak felhasználni, akik követnek minket a Facebookon vagy a Instagram-on.

4. Ne vásároljon olyan cuccokat, amelyekre nincs szüksége

Tartsa mindig szem előtt, hogy nem minden kedvezményes, amit érdemes megvenni. Ha csak a szükséges dolgokat veszi igénybe, pénzt spórolhat Fekete Pénteken és még cashback jutalomban is részesül, ha online vásárolja meg a Tiplinón keresztül.

Hasonló üzletek

eBay.de, Pepita.hu, Vágyaim.hu, Answear, eOptika, Factcool, Muziker, Notino, Modivo, Euronics, JYSK, Praktiker, About you, Ecipő.hu, Alza, eMAG, Konzolvilág, BestByte, MediaShop, Sinsay, Cropp, Rollers.hu, iRobot, Media Markt, CCC, Robotworld, Mömax

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be