Black Friday a Tiplinón

Tippek a vásárláshoz 16. 5. 2022

A Black Friday az év egyik legnépszerűbb, ha nem a legnagyobb vásárlási ünnep. 2022-ben november 25-én lesz a Fekete Péntek napja. A legjobb árakat találják, akár 80%-os kedvezményekkel és még sok más. Hogyan spóroljunk annyit és hol találjuk meg a legjobb termékeket? Nézzük meg együtt.

Kedvezmények, akciók, egyedi ajánlatok vagy az év vásárlása. Így lehetne jellemezni azokat az egyéni lehetőségeket, amelyeket a Black Friday minden évben kínál. De nem Önnek kell a legjobbat keresnie. A Tiplinóban minden évben összegyűjtjük Önöknek az év vásárlási ünnepének legfontosabb tudnivalóit, ami kétségtelenül a Black Friday.

Mikor van a Black Friday?

A Black Friday vagy Fekete Péntek egy vásárlási ünnep mozgó dátummal. Rendszerint a hálaadás napját követő péntekre esik az Egyesült Államokban. Ez a nap az előnyös ajánlatok napja, amivel az év más szakaszaiban ritkán találkozhat. Akár 80%-os kedvezmények, ajándékok rendelése és még sok más. A választás Önön múlik.

A Fekete Péntek nem csak egy sima péntek

Néha megesik, hogy némelyik áruház, akár több napra is kinyújtják a Black Fridayt. Általában hétvégente van, azaz szombat és vasárnap. Jelen esetben az úgynevezett Black Weekendről beszélünk, tehát a Fekete hétvége. Extrém esetekben, amikor az áruház nagy mennyiségű árutól szeretne megszabadulni, remek áron, a Black Week jut eszébe, azaz Fekete hét. Ez a hét tele van kedvezményekkel, amelyeket semmiképpen sem szabad kihagyni. A legjobb darabok nagyon gyakran eltűnnek hétfőn, így az igazi Fekete Pénteken a vásárlók többsége csak ámul.

A Black Friday története

A Black Friday vásárlási láz évről évre egyre inkább az online világba költözik, de a hagyományos üzletek előtti régóta tartó tanácsadás még mindig mindennapos, különösen az Egyesült Államokban. Magyarországon első alkalommal 2014. november 28-án tartották meg a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Kép

Black Friday 2022

A Black Friday 2022-ben november 25-re esik. A Tiplinónál egy remek áttekintést állítottunk össze a kedvezményekről, ahol minden lényeges információt megtalál, amit 2022 Black Friday előtt tudni kell. Nagyon sokan meg fogják tartani a Fekete Pénteket akár november 11-én, vagy november 18-án is, így érdemes figyelni az akciókat.

Black Friday üzletek listája

Mivel sok olyan üzlet van a piacon, amely részt vesz a Black Friday rendezvényen, és nagyon előnyös ajánlatokat kínál, így mi összeszedtük Önönek a legjobbakat és megtekintheti a legérdekesebbeket. A Black Friday nagy előnye, hogy minden kategóriájú üzletben kedvezményeket kínál, így különféle termékeket vásárolhat, mint például elektronikai cikkek, ruházati cikkek, kozmetikumok, kisállat-felszerelések és még sok más.

Black Friday az eMAG-on

A Black Friday az esztendő kiemelkedő vásárlói eseménye az eMAGnál. Ezen a napon a legtöbb ajánlattal és kedvezménnyel készül a webáruház a kedves vásárlóknak. Az eMAG és az Extreme Digital Black Friday ajánlatai között televíziók, telefonok, laptopok, a divat kategóriába tartozó termékek és sportcikkek, háztartási cikkek és készülékek, otthoni és kerti kiegészítők, szépségápolási termékek, bútorok, játékok, autógumik, valamint még megannyi más lesz megtalálható nagyon kedvező árakon. Ha még várna, addig is használhatja az eMAG kuponjait a vásárlásai során.

Black Friday az Alzán

Az Alza üzletben észreveheti, hogy évente többször is megrendezik a Black Friday rendezvényeket. Ha megtetszett ez az üzlet, vagy már kiválasztotta az Alza áruit, de inkább vár a 2022-es Black Friday-ig, használhatja az Alza akciós kuponokat is. A Tiplino kedvezményes kuponjainak köszönhetően még olcsóbban vásárolhat, és pénzt takaríthat meg.

Black Friday a Media Marktban

Mivel a Media Markt az egyik legnagyobb elektronikai kereskedés az országban, ezért minden évben hatalmas akciókkal kedveskedik Black Friday időszakában. Ha már megvan, mit szeretne a Media Marktból, de még várna vele a Black Friday-ig, akkor használja a Media Markt kedvezményes kuponjait. A Black Friday kedvezményeket általában személyesen és online is igénybe lehet venni.

Black Friday a Notino-n

2021-ben a Notino webáruházában akár 60%-os kedvezményt találtak kozmetikumokra és parfümökre. Minden évben nagy árengedményekre és a legjobb kuponkódokra számíthatnak. Kedvezményes áron juthatnak prémium parfümökhöz, szépségápolási cikkekhez és más kozmetikumokhoz. Egyéb esetben is gond nélkül használja a szuper Notino kuponkódokat vásárlásaihoz, hogy spórolhasson és továbbá szerezzen vissza még 2%-ot minden vásárlásából.

Black Friday a Jyskben

A JYSK-ben gyakran foghatunk ki kedvezményes bútorokat és lakberendezési eszközöket. Mindig és folyamatosan megújuló akciókat hoznak a vásárlóknak. Azonban a legnagyobb akciókkal meg kell várniuk a Fekete Pénteket, vagy ahogy a világon ismerik: a Black Friday-t. Viszont, ha nem bírnak várni a Black Friday-ig és mindenképp szeretnének stílusos dekorációkat beszerezni, használják ki a Jysk kedvezményes kuponkódjait.

Black Friday az Euronics üzletében

Hatalmas, átlagon felüli kedvezményekkel készülnek minden évben az Euronics üzletben és webshopban. Ezáltal tökéletes alkalom nyílik a karácsonyi ajándékok pénztárcabarát beszerzésére is. A Black Friday ünnepe kihagyhatatlan a számítástechnikai, háztartási vagy szórakoztató elektronikai termékeket árusító üzletek számára, hiszen ezekre van a legnagyobb kereslet már sok-sok éve. Ezért érdemes az Euronics boltokat vagy webáruházat Black Friday napján is meglátogatni. Addig is, míg várnak a Black Friday napjára, ne hagyják ki az Euronics kuponjait.

Black Friday a Praktikerben

Black Friday – az óriási kedvezmények napja a Praktiker üzletében is. Rengeteg termék kedvezményes áron egészen a készlet erejéig. Ne maradjon le a Pratiker szuper termékeiről a Black Friday idején. Készítse el előre listáját, mit szeretne, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot. Míg elérkezik a Black Friday napja, kedvező ár érdekében a Praktiker akciós kuponokat is felhasználhatja

Black Friday a Sinsay-n

Az egyik legnagyobb akció a Sinsay webáruházban történik a Black Friday idején, ugyanis egyes termékek akár 60%-os árengedményt is kaphatnak. A Sinsay Black Friday Sale esetén sokszor egyes termékeknél különösen nagy az árcsökkenés az alapjáraton kedvezményes szezonon kívül is.  Viszont, ha nem bírnak várni a Black Friday-ig és mindenképp szeretnének stílusos és trendi ruhákban tündökölni, használják ki a Sinsay kuponkódjait.

Továbbiakban pedig bemutatunk néhány tippet, hogyan is készüljön fel a Black Friday-re.

Kép

Felkészülés a Black Friday-re

Összeszedtünk néhány szuper ötletet Önöknek a Black Friday idejére, hogy hogyan is úszhatja meg stressz nélkül és még olcsóbban a kuponokkal ezt az időszakot. 

1. Készüljön fel idejében!

Általánosságban mindenre felkészülünk időben, így ugyanez vonatkozik a Fekete Péntek árengedményeire is, mert így pontosan tudni fogja, mit és hol keressen a lehető legjobb áron. Ideje lesz összehasonlítani az árakat és az ajánlatokat, így nem haladja majd meg az előre megtervezett költségvetést. Azonban nem kell tartania tőle, mi ebben segítünk, hogy a legjobb árakon találja meg a kedvezményes termékeket.

2. Készítsen egy listát arról, hogy mit vásárolna!

Mindig jó, ha van egy listánk, ami alapján el tudunk indulni, mire is van szükségünk. Ez nem csak hatékonnyá teszi a vásárlást, de a költségvetést is kordában tartja. Mivel elég könnyen eltévedhetnek az ajánlatok sokaságában, ez a lista segít majd, hogy célirányosan vásárolhassunk.

3. Kövesse a közösségi médiában a Tiplinót!

Egyes márkák exkluzív ajánlatokkal és promóciós kódokkal rendelkeznek és sokszor a Tiplinót is megajándékozzák egy-egy szuper kuponkóddal, amelyeket azok tudnak felhasználni, akik követnek minket a Facebookon vagy a Instagram-on.

4. Ne vásároljon olyan cuccokat, amelyekre nincs szüksége

Tartsa mindig szem előtt, hogy nem minden kedvezményes, amit érdemes megvenni. Ha csak a szükséges dolgokat veszi igénybe, pénzt spórolhat Fekete Pénteken és még cashback jutalomban is részesül, ha online vásárolja meg a Tiplinón keresztül.

Hasonló üzletek

Notino, Euronics, Jysk, Praktiker, About You, Alza, eMAG, Konzolvilág, Sinsay, MediaMarkt

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be