A(z) EcoFamily webáruházról

Az eredetileg EuroFamily névvel indult vállalkozás 2020-ben változtatta meg nevét, így ezután EcoFamily névvel van jelen a magyar piacon. A kínálatában megtalál mindent, amire a mindennapokban és a háztartásban szüksége lehet. Az első üzletüket Várpolatán nyitották meg 2004-ben, azóta termékeik elérhetők a webáruházban, valamint üzleteikben is az ország több pontján is.

Kép

Így spórolhat az EcoFamilyvel

Érdemes figyelni a webáruház éppen aktuális akcióit, melyeket megtalál a weboldalon és az EcoFamily akciós újságokban is. A folyamatos nyereményjátékok szintén lehetőséget adnak arra, hogy olcsóbban vásároljon vagy bevetheti a már jól ismert EcoFamily kuponokat is. Azzal is spórol. ha nem kell szállítási díjat fizetni, ami ebben a webáruházban 50kg alatt és egyben 30.000 Ft felett lehetséges. 

Így juthat EcoFamily kuponokhoz

A webáruházban való vásárlás során használjon kedvezményes kupont, ezzel még jobb áron juthat hozzá a kiválasztott termékekhez. Ahhoz, hogy EcoFamily kupont szerezzen, nem kell mást tennie, mint felkeresni a Tiplino portálját és itt mindig megtalálja az éppen aktuális kuponokat és akciókat. Kupont szerezhet a nyereményjátékok során vagy a hírlevélre való feliratkozáskor. A beváltás menetéről lejjebb olvashat. 

EcoFamily akciós újság és nyereményjátékok

Az akciók és promóciók időtartama alatt számos terméket vásárolhat az EcoFamily kínálatából még kedvezőbb áron. Az éppen futó akciókról az EcoFamily akciós újságában értesülhet vagy a webáruház "Akciók" menüpontban talál további információt. A weboldalon mindig talál egy éppen aktuális nyereményjátékot is, melyben ajándékcsomagot, utalványt vagy egy előre meghatározott terméket nyerhet. Az időtartam rendszerint egy hónap, de a feltételek és nyeremények mindig mások.

Az EcoFamily kínálata

Az EcoFamily webáruház kínálatában megtalál mindent, amire egy háztartásnak szüksége lehet. Termékeik között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka. A kínálatukat a vásárlói igényekhez igazodva igyekszenek folyamatosan bővíteni.

Az EcoFamily kínálatának nagyobb kategóriái:

 • Élelmiszer
 • Italok
 • Szépségápolás
 • Háztartás
 • Baba és mama
 • Állateledelek
 • Könyv
 • Játékok
 • Életmód
 • Szezonális termékek (Karácsony, Húsvét, Nyár)

Ez a webáruház lehetővé teszi, hogy megtölthesse a hűtőt vagy spájzt, gondoskodjon gyermekéről vagy házikedvencéről, pótolja a hiányzó szépségápolási cikkeket vagy a háztartásba szükséges eszközöket és termékeket úgy, hogy el se mozduljon helyéről. Ezekkel a jellemzőkkel lehet illetni a Mall.hu áruházat is, ahol Mall.hu kuponnal még spórolhat is. 

Kép

Ami az élelmiszereket illeti minden alaptermék megvan leszámítva a tejtermékeket, friss zöldségeket és gyümölcsöket. Tészták, rizs, pékáru, liszt, kávé, édesség, müzlik viszont mind megtalálhatóak, ahogy a Protein, DIA és BioTech USA termékek is. Italokért sem kell a helyi közérdbe menni, elég megrendelni kedvenc vizét, borát, üdítőjét, pezsgőjét, sörét vagy koktélját.

Az élelmiszerekkel és italokkal egyidőben könnyedén vásárolhat szépségápolási cikkeket, mégpedig dekorkozmetikumokat, testápolókat, dezodorokat, szappanokat, gyógyhatású készítményeket, parfümöket, ajándékcsomagokat és még sorolhatnánk. A kínálat e téren is igen gazdag, de természetesen nem érhet fel egy drogériával vagy parfümériával, mint a Notino, ahol ha Notino kupont használ, olcsóbban vásárolhat. 

Amit a "Háztartás" kategória tartogat, az az öblítő, mosószer, tisztítószer, konyhai eszközök, fertőtlenítők, mosogatószerek, légfrissítők, egészségühyi eszközök és sok más, amik nélkül nehezen boldogulna. Ha már a konyhája és háztartása jól felszerelt, az állateledelért sem kell más webáruházat keresnie, hisz az EcoFamily termékei közt macskák és kutyák számára is tud eledelt vásárolni. 

A pelenkák terén igazi profi a Pelenka.hu, de azért itt is sok alap terméket talál a várandóssághoz, babaápoláshoz és etetéshez. Külön az érzékeny bababőrnek szánt mosószerek és törlőkendők is szerepelnek a kínálatban. Nem maradt más, mint gondoskodni önmaga szórakoztatásáról, amit az EcoFamily webáruházban megtehet könyvekkel, játékokkal vagy CD-kkel.

Ezért az EcoFamily

Az EcoFamily egy olyan magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nem csak a haszon, hanem a hasznosság is fontos. Szellemiségével biztonságot és harmóniát sugároz környezetének a szeretet és szolgálat jegyében.

2020 áprilisában megnyitották webáruházunkat, annak érdekében, hogy vásárlóik kényelmesen és biztonságosan bevásárolhassanak otthonról is, bárhol is élnek az országban. A webáruház segítségével otthona kényelméből válogathat kedvenc termékei közül. Ha pedig az üzletekbe szeretne válogatni, akkor látogasson el az EcoFamily üzletek bármelyikébe az ország több pontján.

Nyereményjátékok, kedvezményes kuponok és akciók teszik lehetővé a kedvezményes vásárlást, amiket rendszeresen az EcoFamily akciós újságban tesz közzé. Ha feliratkozik az áruház hírlevelére, e-mailben fogja megkapni az aktuális újságot. Ugyanígy szerezhet információkat a nyereményjátékokról is. Az akciós újság havonta kétszer jelenik meg és lehetővé teszi, hogy egy helyen lássa az összes kedvezményes áron elérhető terméket, esetleg összeállítson belőlük egy bevásárlólistát. 

Kép

Szezontól függően változtatja a kínálatot. A könnyebb keresés érdekében nyár közeledtével például naptejet, papucsokat, grillezéshez szükséges termékeket, szőrtelenítő krémeket és gyantákat és számos elengedhetetlen terméket talál. Mindezt a "Szezon" kategória rejti. Olyan különlegességeket is beszerezhet, mint a Biomezőképző eszközök. Sokrétű kínálata vetekszik az Alzaéval, a fő különbség az ismertség hisz ahogy EcoFamily, úgy Alza kuponok is elérhetőek. 

Üzletek és EcoFamily nyitvatartás

Jelenleg 57 üzlet működik széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és több, mint 1200 elkötelezett alkalmazottal biztosítva az élményszámba menő bevásárlás lehetőségét. Az Önhöz legközelebb eső üzlet megtalálásának legegyszerűbb módja a weboldalon található Üzletkereső, ahol a címen kívül az adott EcoFamily nyitvatartását is megtalálja. 

CímEcoFamily nyitvatartás
EcoFamily Budapest, Árpád u. 183-185.Hé-Szo: 9:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00
EcoFamily Budapest, Hengermalom u. 19-21.Hé-Szo: 8:00-20:00, Vas.: 8:00-18:00
EcoFamily Debrecen, Kishatár út 34/b.Hé-Szo: 9:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00
EcoFamily Miskolc, Szentpéteri kapu 80/AHé-Szo: 9:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00
EcoFamily Nyíregyháza, Törzs u. 49Hé-Szo: 9:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00
EcoFamily Pécs, Siklósi út 68/AHé-Szo: 8:00-20:00, Vas.: 10:00-18:00
EcoFamily Pécs, Makay István út 11/B.Hé-Szo: 9:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00
EcoFamily Szeged, Szabadkai út. 7.Hé-Szo: 9:00-20:00, Vas.: 9:00-18:00

Elállás és visszaküldés

A rendeléstől 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A visszaküldéhez ki kell töltenie az Elállási nyilatkozatot, melyet a weboldalon megtalál. Ezt a nyilatkozatot kell kitötve elküldeni e-mailben a webshop@ecofamily.hu címre vagy mellékelni a csomaghoz. Dönthet, hogy futárszolgálattal vagy postai úton küldi vissza a terméket. Minden esetben a szállítás díja a vásárlót terheli. Ha a postai utat válaztja, az ECOFAMILY 8441 Márkó, Iparos u. 12. címezze a csomagot. Ne felejtse e megadni a banszámla számát, ahova visszautalhatják a vásárlás összegét.

EcoFamily kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akciók EcoFamily 20% kedvezmény a kiválasztott termékekre

31.03.2024

Nyereményjáték EcoFamily nyerje meg a fődíjat kedvezményes vásárlással

31.08.2023

Ingyenes szállítás EcoFamily 30.000 Ft és egyben 50 kg alatt

29.06.2023

Kedvezmény EcoFamily a megjelölt szezonális termékekre

29.08.2023

Kedvezmény EcoFamily a megjelölt játékokra és könyvekre

29.08.2023

Kedvezmény EcoFamily a megjelölt állateledelre

29.08.2023

Kedvzemény EcoFamily a megjelölt Baba&Mama termékekre

29.08.2023

Kedvezmény EcoFamily a megjelölt háztartási cikkekre

29.08.2023

Kedvezmény EcoFamily a megjelölt szépségápolási cikkekre

29.08.2023

Kedvezmény EcoFamily a megjelölt italokra

29.08.2023

EcoFamily kupon beváltásának menete

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált EcoFamily kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az EcoFamily webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz, adja meg a szállítási címet és a szükséges adatokat. A következő lépésnél található a fizetési módok alatt a "Váltsa be kuponját!" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon érvényesítése" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió EcoFamily

Fatime N.

24.05.2024 5.0

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A EcoFamily webáruházról

Az EcoFamily már a nevével elárulja azt az irányt, amerre a cég menni kíván, ami a gazdaságosság, az egészség- és a környezettudatosság, valamint a fenntarthatóság útja. Kedvező árak és minőségi termékek várják a vásárlókat az élelmiszer, italok, szépségápolás, háztartás, baba-mama, állateledelek, könyv & játékok, szezon valamint életmód kategóriákban. EcoFamily akciós újság, kuponok, akciók, folyamatos nyereményjátékok és ingyenes szállítás biztosítják a még kedvezményesebb vásárlást. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a EcoFamily webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be