Penny Market akciós újsággal kedvezőbb a vásárlás

A Penny Market szupermarketláncot 1973-ban alapították Németországban. A Penny Market által kínált termékek minősége garantálja, hogy mindig lesz ideje itt vásárolni. Lapozgassa át a Penny Market akciós újságát és fedezze fel az akciókat a Tiplino segítségével. A Penny Marketnél mindig számíthat a helyi pékektől származó pékárukra, a magyar hentesektől származó húsokra és kolbászokra, a helyi gazdáktól származó gyümölcsökre, zöldségekre és egyéb szuperélelmiszerekre, vagy a kedvenc helyi sörkülönlegességekből álló választékra.

Hogyan tud spórolni a Penny Market webáruházban

Tudta, hogy egy átlagos magyar a fizetése nagy részét élelmiszerre költi? Szeretné, ha ezen a legnagyobb tételen spórolhatna? Figyelje a Penny Market akciós újságát, és nem kell álmodoznia az olcsóbb élelmiszerekről. Az akciók folyamatosan változnak, a minőség ugyanaz marad. Ha a világot járva egy Penny Marketre bukkan, mindenképpen ugorjon be. Ilyen könnyen nem talál minőségi élelmiszert megfizethető áron. 

A Pennynél pénzt takaríthat meg a különleges ajánlatoknak köszönhetően, amelyekből minden nap számos van. Minden érvényes Penny Market akciós újságot megtalál online a Tiplino oldalon! A Penny Market rendszeresen hetente kétszer küld akciós újságot a postaládákba, ahol üzletei vannak. A hét első, hétfői nevű szórólapja hétfőtől szerdáig, a második, csütörtöki nevű pedig csütörtöktől vasárnapig érvényes. A csütörtöki szórólap tartalmaz egy különleges szuper hétvégi ajánlatot is, amelyben a vásárlók különleges árú, de csak szombaton és vasárnap érvényes termékeket találnak.

Penny Market akciós újság - élelmiszer megfizethető áron

Nézze meg a Penny Market akciós újságát online, és vásároljon igazán akciósan. A Penny Market akciós újság és az akciós ajánlatok minőségi termékeket kínálnak igazán kedvező áron. Ön rendszeres vásárló? Regisztráljon a Penny hűségprogramba, és a Penny kártyának köszönhetően még olcsóbban vásárolhat.

Az akciós szórólapokon kívül a Penny rendszertelenül tematikus katalógusokat is kiad, amelyek például a karácsonyi árukra vagy a kiárusítási őrületre specializálódnak. A katalógus mindig csütörtökön jelenik meg, és szerdáig érvényes. A nagy papír szórólapok már nem repülnek, a Penny összes piaci szórólapját megtalálhatja online. 

Az akcióban a leggyakrabban keresett termékeket találja, például különböző cseh söröket, tojást, tejet és vajat. Penny Market mindenkire gondol! Kedvezményesen vásárolhat halat, sertéshúst, csirkét, felvágottakat és sajtokat is. Az egészséges immunitás érdekében pedig az áruház olcsó gyümölcs- és zöldségkínálatot készít. Minden terméket a Penny Market akciós újságában megtalálja.

Kép

Penny Market élelmiszerboltok, háztartási termékek és egyéb termékek

A Penny Market az otthoni bolt. Nem számít, milyen igényeik vannak a vásárlóknak, akár gyorsan szeretnének főzni valamit, akár a heti bevásárlást szeretnék intézni az otthonukhoz, itt mindent megtalálnak. A Penny Market több mint 15 éve a legjobb áron kínál minőségi termékeket a vásárlóknak. Ezek a termékek frissek, kiváló minőségűek és a legjobb áron kaphatók, és ez tükröződik abban, hogy a Penny Market az egyik legnépszerűbb üzlet Magyarországon. Amint azt a vásárlók a Penny Market akciós újság katalógusában is felfedezhetik, az áruház a legelismertebb márkák, valamint romániai márkák és helyi termelők termékeinek széles választékát kínálja.

Penny Market kártya most már mobilon is

Gyakran vásárol a Pennynél? Iratkozzon fel a hűségprogramra, és szerezzen Penny-kártyát az olcsóbb élelmiszerekért. Az új Penny kártya új lehetőségeket kínál. Aggódik, hogy otthon felejti a Penny kártyáját? A pénztárcájában keresi minden alkalommal, amikor fizet a pénztárnál? Most már nem kell. Mostantól a Penny-kártyát okostelefonjára is feltöltheti a Penny-alkalmazáson keresztül.

A Penny kártya számos új előnnyel jár. Mik ezek?

 • Az új kártyával továbbra is olcsóbban vásárolhatja meg kedvenc termékeit.
 • A Penny kártya vásárlói program részeként különleges hűségakciók és versenyek várják Önt.
 • A Penny Market versenyeket is szervez a Penny kártyák tulajdonosok számára, amelyeken számos érdekes nyereményt nyerhetnek.

Penny Market ügyfélszolgálat 

Pennynek szó szerint minden sarkon vannak üzletei. Kérdése van? Forduljon a Penny Ügyfélszolgálati Központhoz, amely a +36-29-339-345-as telefonszámon érhető el minden hétköznap 8:00 és 17:00 óra között. Pénteken pedig 8:00 és 15:00 között vagy az ugyfelszolgalat@pennymarket.hu e-mail címen. 

Penny Market kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kiemelt jövő heti ajánlatok a Penny Marketnél

10.12.2023

Kiemelt ajánlatok a Penny Market-nél

10.12.2023

Kedvezményes kuponok használata a(z) Penny Market webáruházban

Penny Kártyával extra kedvezményekre tehet szert és 10%-os kedvezmény jár a születésnapjára.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Penny Market akciós újság és kedvezmények egy helyen

A Penny Market szupermarketláncot 1973-ban alapították Németországban. Jelenleg több mint 3500 üzletet üzemeltet. Nagyszerű termékeit hozza kedvező áron. A Penny Market által kínált termékek minősége garantálja, hogy mindig lesz ideje itt vásárolni. Lapozgassa át a Penny Market akciós újságát és fedezze fel az akciókat a Tiplino segítségével. 

Webáruházak kategóriái

Penny Market más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Penny Market webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be