Kaspersky

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Kaspersky-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Kaspersky webáruházé.

Kaspersky kupon

Kedvezményes kupon Kaspersky -10% a választott termékekre Kaspersky

Eddig érvényes: 2024.04.30

+ 12,5 % vissza a vásárlásból

Érvényes a termékekre: *Kaspersky Premium, Kaspersky Plus, Kaspersky Secure Connection (VPN), Kaspersky Safe Kids, Kaspersky Password Manager több

Akció Kaspersky.hu 30% a kedvezmény az antivírus programra

Eddig érvényes: 2024.05.02

+ 12,5 % vissza a vásárlásból

A – 30% kedvezmény az antivírus programokra vonatkozik a Kaspersky.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a… több

A(z) Kaspersky webáruházról

A Kaspersky egy vírusvédelmi és internetbiztonsági szoftver, amely otthoni használatra is alkalmas. Biztonság, teljesítmény és egyszerűség jellemzi. A Kaspersky célja megmutatni, hogy a digitális nem feltétlenül jelenti azt, hogy veszélyes. Védje számítogépét és adatait a Kaspersky termékeivel. Ezentúl teljesen biztonságosan szörfölhet, vásárolhat, vagy filmet nézhet az interneten.

Kaspersky Lab

A Kaspersky cég megalapítása Eugene Kaspersky nevéhez fűződik. Termékei csaknem 400 millió felhasználó számára jelentenek biztos védelmet. Naponta több mint 310 000 rosszindulatú fájlt érzékel, a termékeit több mint 270 000 vállalat használja. A Kaspersky termékei 200 ország területén elérhetők, és 120 globális technológiai szerződéssel büszkélkedhet. Már 20 éve jelen van a piacon, így rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Kaspersky vírusvédelmi szoftverek

A termékeket kategóriákra osztva találja aszerint, hogy otthoni használatra vagy vállalatok számára lettek kifejlesztve. A Kaspersky Antivírus biztosítja számítógépe alapvető védelmét, a Kaspersky Internet Security védelmezi a digitális térben töltött életét, a Kaspersky Total Security pedig maximális biztonságot nyújt önnek és a családjának. Legyen mindig biztonságban, miközben szörföl az interneten a Kaspersky vírusvédelmi szoftverekkel.

kaspersky antivirus

A személyes adatok védelme

Az egyedülálló Kaspersky Lab vírusvédelmi szoftverekkel biztos lehet benne, hogy személyes adatai a legnagyobb biztonságban lesznek. A személyes adatok védelmét a speciális kódok biztosítják, amelyeket folyamatosan cserélnek. ĺgy teljesen biztonságosan vásárolhat az interneten, és akár a bankkártyája adatait is elmentheti.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Használja ki a Kaspesky Lab különleges kedvezményeit. A spórolás másik módja, ha a Tiplinóval vásárol. A cashbacknek köszönhetően ugyanis vásárlásának akár 12,5%-át visszaszerezheti.

Kaspersky kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Kaspersky 10% kedvezmény az összes software-re

14.12.2023

Kedvezményes kupon Kaspersky 15% kedvezmény Premium Plans

14.12.2023

Kaspersky kupon 40% a kedvezmény az antivírus programra

31.01.2023

40% kedvezmény az antivírusprogramra -

31.12.2021

40% kedvezmény az antivírusprogramra -

31.05.2021

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Kaspersky webáruházról

Tartsa biztonságban a számítógépét minden körülmények között, akár az interneten szörföl, vásárol, filmet néz vagy a közösségi oldalakat böngészi. A Kaspersky vírusvédelmi és internetbiztonsági szoftver ezt garantálja önnek. Biztonság, adatvédelem és szabadság jellemzi a Kasperskyt.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Kaspersky más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  12,5 %  összeget a vásárlásból a Kaspersky webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be