Kaspersky

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kaspersky kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 12,5 % mindenből a webáruházból Kaspersky

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Tartsa biztonságban a számítógépét minden körülmények között, akár az interneten szörföl, vásárol, filmet néz vagy a közösségi oldalakat...

40% kedvezmény az antivírusprogramra - Kaspersky

+ 12,5 % vissza a vásárlásból

40% kedvezmény az antivírusprogramra a Kaspersky.hu oldalon. A kedvezményes kódot a kosárban adja meg. több

A(z) Kaspersky webáruházról

A Kaspersky egy vírusvédelmi és internetbiztonsági szoftver, amely otthoni használatra is alkalmas. Biztonság, teljesítmény és egyszerűség jellemzi. A Kaspersky célja megmutatni, hogy a digitális nem feltétlenül jelenti azt, hogy veszélyes. Védje számítogépét és adatait a Kaspersky termékeivel. Ezentúl teljesen biztonságosan szörfölhet, vásárolhat, vagy filmet nézhet az interneten.

Kaspersky Lab

A Kaspersky cég megalapítása Eugene Kaspersky nevéhez fűződik. Termékei csaknem 400 millió felhasználó számára jelentenek biztos védelmet. Naponta több mint 310 000 rosszindulatú fájlt érzékel, a termékeit több mint 270 000 vállalat használja. A Kaspersky termékei 200 ország területén elérhetők, és 120 globális technológiai szerződéssel büszkélkedhet. Már 20 éve jelen van a piacon, így rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Kaspersky vírusvédelmi szoftverek

A termékeket kategóriákra osztva találja aszerint, hogy otthoni használatra vagy vállalatok számára lettek kifejlesztve. A Kaspersky Antivírus biztosítja számítógépe alapvető védelmét, a Kaspersky Internet Security védelmezi a digitális térben töltött életét, a Kaspersky Total Security pedig maximális biztonságot nyújt önnek és a családjának. Legyen mindig biztonságban, miközben szörföl az interneten a Kaspersky vírusvédelmi szoftverekkel.

kaspersky antivirus


A személyes adatok védelme

Az egyedülálló Kaspersky Lab vírusvédelmi szoftverekkel biztos lehet benne, hogy személyes adatai a legnagyobb biztonságban lesznek. A személyes adatok védelmét a speciális kódok biztosítják, amelyeket folyamatosan cserélnek. ĺgy teljesen biztonságosan vásárolhat az interneten, és akár a bankkártyája adatait is elmentheti.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Használja ki a Kaspesky Lab különleges kedvezményeit. A spórolás másik módja, ha a Tiplinóval vásárol. A cashbacknek köszönhetően ugyanis vásárlásának akár 12,5%-át visszaszerezheti.

Kaspersky kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

40% kedvezmény az antivírusprogramra -

31.05.2021 - A 40% kedvezmény az az antivírusprogramokra vonatkozik a Kaspersky.hu weboldalon. A kuponkódot a…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Kaspersky webáruházról

Tartsa biztonságban a számítógépét minden körülmények között, akár az interneten szörföl, vásárol, filmet néz vagy a közösségi oldalakat böngészi. A Kaspersky vírusvédelmi és internetbiztonsági szoftver ezt garantálja önnek. Biztonság, adatvédelem és szabadság jellemzi a Kasperskyt.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  12,5 %  összeget a vásárlásból a  a Kaspersky webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.