Aliexpress útmutató: 7. rész - Ruhák kiválasztása

CikkekBevásárlás 7. 9. 2022

Az Aliexpress-ről szóló sorozatunk lépésről lépésre végigvezeti önt a vásárlás menetén. A sorozat hetedik része a ruhák kiválasztásával foglalkozik. Bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket érdemes követni a vásárlás során.

Az Aliexpress webáruház vásárlók millióinak kedvence az egész világon - nemcsak az ingyenes szállítás miatt, hanem az egyszerű rendelésnek és a hatalmas kínálatnak köszönhetően is. Itt ugyanis mindent megtalál, ami csak eszébe jut, a mobiltelefonoktól kezdve a ruhákon, cipőkön és kiegészítőkön át a háztartási cikkekig. A rendelés pedig annyira egyszerű, hogy senkinek sem okoz gondot.

Az előző részben arról volt szó, hogyan lehet reklamálni a termékeket az Aliexpress-en. Most azonban elég a kellemetlen témákból, ma a vásárlásról lesz szó. Megnézzük, hogyan kell ruhákat vásárolni az Aliexpress-en.

Ruhák keresése az Aliexpress-en

Konkrét elképzelése van, hogy milyen ruhát szeretne? Ebben az esetben kétféle módon találhatja meg a kedvencét:

  1. Használja a keresőt - a keresés csak angol nyelven működik. Ha magyarul használja az Aliexpress-t, és nem biztos a fordításában, keresse ki szótár vagy fordító segítségével a megfelelő kifejezést.
    Amint elkezdi az írást, az Aliexpress súgni kezd önnek. Ha például beírja, hogy dress (ruha), azonnal felkínálja önnek a további lehetőségeket, mint a wedding dress (menyasszonyi ruha), prom dress (báli ruha), evening dress (estélyi ruha) és egyebek.
  2. Keresgélhet kategóriák szerint is, amelyeket a weboldal bal felén talál. Válassza ki a Women's fashion (női divat) vagy a Men's fashion (férfi divat) kategóriát. Ezután következnek a ruházati alkategóriák, például pólók, pulcsik, nadrágok és más.

A választék leszűkítése

Ha egészen pontos elképzelése van arról, mit szeretne vásárolni, leszűkítheti a választékot a bal oldalon található szűrők segítségével. Megadhatja a ruha hosszát, színét, méretét, az ujj hosszúságát és sok mást.

Mire figyeljünk a választás során?

Kiválasztotta a kedvencét? Tegyük fel, hogy megtetszett önnek egy vintage stílusú, bő szoknyájú ruha, amely a képeken gyönyörűen fest. Nézzük meg, milyen lépésekre kell odafigyelni, mielőtt betenné a kosarába és fizetne.

A megfelelő méret és szín

A kép mellett a jobb oldalon találja a színek és a méretek választékát. Mindig ellenőrizze le, hogy a megfelelő színt jelölte be - a legtöbb ruha esetében ugyanis több szín vagy minta közül választhat.

A megfelelő méret kiválasztásában segít önnek a mérettáblázat, amelyet lent talál a termék részletes leírásánál. Állapítsa meg a pontos méreteit – ha szükséges, kérje valaki segítségét, vagy mérje le egy ruháját. ĺgy biztos lehet benne, hogy a ruha jól fog állni. Fontos méretek a mell-, derék- és a csípőbőség, illetve a ruha hossza.

Vásárlói értékelések

Az Aliexpress-en minden ruha gyönyörű. Ne feledje azonban, hogy ezúttal nem tudja a ruhát felpróbálni, mint egy szokásos vásárlás során, és egyáltalán nem biztos, hogy a termék a valóságban is ugyanúgy néz ki. Ne hagyja magát elcsábítani csupán egy szép képpel.

Mindig érdemes megnézni a vásárlók értékeléseit (Customer Reviews), amelyeket lejjebb talál a termék részletes leírásánál. Kiválaszthatja a fényképes értékeléseket is a Photos gombra kattintva, így meglátja, hogy áll a ruha másokon. Ha tetszik, amit lát, nincs más hátra, mint a kosárba helyezni a terméket. Ha mégsem teljesen elégedett, keresgéljen tovább.

aliexpress recenzio


Ne felejtse el megnézni az eladó értékelését sem - ha ez kevesebb, mint 90%, gondolkodjon el rajta, megéri-e kockáztatni.

Van tapasztalata az Aliexpress-es vásárlással? Ossza meg velünk a véleményét. :-)

Ajánlott cikkek

Hasonló üzletek

AliExpress

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be