Aliexpress útmutató: 1. rész – Regisztráció és bejelentkezés

CikkekBevásárlás 7. 9. 2022

Az Aliexpress-ről szóló sorozatunk lépésről lépésre végig vezeti Önt a vásárlás menetén, így a sorozat első része a regisztráció és a bejelentkezés egyes lépéseit mutatja be.

Az Aliexpress az egész világon népszerű online bevásárlóközpont, ahol mindent megtalál, ami csak eszébe jut: a ruhadaraboktól kedzve az elektromos eszközökön át a játékokig. Több ezer eladó több millió terméke közül válogathat rendkívül kedvező áron. Csatlakozzon ön is a vásárlókhoz!

Dióhéjban az Aliexpress-ről

Miért is olyan népszerű az Aliexpress az egész világon? Mivel a termékek nagy része hihetetlenül alacsony áron lehet az öné. A minőség miatt aggódik? Ne hagyja magát megtéveszteni, már régen nem igaz, hogy az olcsó kínai termék feltétlenül rossz minőségű. Ajánljuk azonban, hogy vásárlása során legyen elővigyázatos, és figyeljen oda pár dologra. Hogy mire is pontosan? Segítünk önnek a többrészes Aliexpress sorozatunkkal, amelyben lépésről lépésre végigvezetjük önt a vásárlás folyamatán. Kövesse figyelemmel a sorozatunkat, és vásároljon biztonságosan az Aliexpress-en.

Regisztráció/bejelentkezés az Aliexpress-re

Regisztráció nélkül nem vásárolhat az Aliexpress-en. Sorozatunk első részében a regisztráció és a bejelentkezés menetét mutatjuk be. A bejelentkezést, ill. regisztrációt a jobb felső sarokban találja Sign in | Join néven. A rákattintás után két lehetőség jelenik meg:

  1. Sign in (bejelentkezés) - a már regisztrált felhasználóknak
  2. Join (regisztráció) - az új felhasználóknak
aliexpress regisztracio1


Sign in | Bejelentkezés

Amennyiben már vásárolt az Aliexpress-en, jelentkezzen be fiókjába a Sign in gomb segítségével. Szüksége lesz a regisztráció során megadott e-mail-címére és a jelszóra. Ha nem emlékszik a jelszavára, használja a Forgot Password szolgáltatást, és elküldik önnek e-mailben. Ha az e-mail-címére sem emlékszik, a legegyszerűbb, ha új felhasználói fiókot hoz létre. A regisztráció ingyenes, és nincs limitálva: nyugodtan létrehozhat annyi fiókot, amennyit csak szeretne. :-)

Join | Regisztráció

Ha nincs még fiókja az Aliexpress-en, regisztráljon a Join gombra nyomva. Felhasználói fiókot kétféleképpen hozhat létre:

  1. Regisztráció Facebookkal (a regisztráció során a Facebookon megadott adatait használják fel)
  2. Regisztráció e-mail-címmel

Regisztráció Facebookkal

A Facebook-fiókkal való regisztráció nagyon egyszerű. Kattintson a kék Facebook gombra, és kész is.

TIPP: Más közösségi oldalon létrehozott fiókját is használhatja, például Google, Twitter vagy Instagram.

aliexpress regisztracio2


Regisztráció e-mail-címmel

Az e-mail-címmel való regisztráció egy picit időigényesebb, de nem bonyolult. Csupán ki kell tölteni hozzá a kért adatokat:

  1. E-mail adress - érvényes e-mail-címet adjon meg, amelyet rendszeresen használ
  2. Password - adja meg a jelszót
  3. Create account - végül kattintson a fiók létehozása gombra
aliexpress regisztracio3


Készen is van. :-) Gratulálunk, létrehozta az Aliexpress-fiókját, indulhat is a vásárlás. A következő részben a nyelvi beállításokat nézzük meg. Segítünk önnek a vásárlásban, ha nem biztos az angoltudásában.

Ajánlott cikkek:

Hasonló üzletek

AliExpress

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be