A Tiplino elárulja a fiatalság titkát a Notino és a Booking segítségével

CikkekEgyéb 6. 4. 2023

Nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné megfejteni az örök fiatalság titkát. Kozmetikumoktól kezdve, hókusz-pókuszon át a sebészeti beavatkozásokig már minden elérhető. Előhúzunk pár praktikát a nagyanyáink szépségápolási szokásaiból és megnézzük mi érhető el bármikor bárkinek pénztárcabarát áron.

Mióta világ a világ az ember számára fontos a megjelenés, így a szépségápolás is jelen van, Főleg a nők a hívei az ápolt megjelenésnek, bár már a férfiak is egyre tudatosabbak ezen a téren. Már az ókorban ismert fogalom volt a szépség és esztétika. Már ekkor hennával festették a körmüket, hajukat olajjal ápolták, arcukat piros és fehér festékkel szépítették. Az ókoriaknak köszönhetjük a fürdőzés elterjedését és számos szépségápolási kence receptjét. 

A középkori Európában ez a tevékenység tiltott volt, nem fért össze a keresztény eszmékkel, viszont a keleti kultúrák tovább fejlesztették a higiéniát és a test ápolását. A reneszánsz érkezésével a higiénia is megújult, a 16. században a franciák feltalálták a parfümöt, de az igazi áttörést a 20. század hozta meg a kozmetikai eszközök tömeges használatával.

Fiatalság megőrzését segítő kozmetikumok

Szerencsére a piac tele van drogériákkal, ami elérhetőbbé teszi a kozmetikai termékeket és a szépséget mindannyiunk számára. Beszélhetünk a Notinoról, a Douglasről, az Yves Rocherről, a Rossmannról vagy a dmről. Ezek az üzletek kínálatukkal és áraikkal bárki számára elérhetőek. A hidratáló krémek már minden háztartás polcán megtalálhatóak. Ezekből természetesen speciálisak is rendelkezésre állnak, mint például a feszesítő krém, a ránctalanító krém vagy a regeneráló krém, melyekből a Notino webáruház több százat kínál különböző márkáktól és árkategóriában.  

Az aktuális trend a naturkozmetikumok felé vezet vissza, ami az Yves Rocher webáruháznak kedvez. A márka termékei a növények erejét tárják fel, színezékek és illatanyagok nélkül. Ha ez így megtetszett, akkor még egy jó hírrel szolgálhatunk: ebben a webáruházban van lehetőség pénzvisszatérítésre. A természet ereje olyannyira közkedveltté vált, hogy már minden drogériában elérhető. 

Sebészeti beavatkozások

Számtalan olyan ember van, aki a szikétől sem fél annak érdekében, hogy fiatal maradhasson. Az enyhébb kategória a botox, hisz "csak" egy tűszúrás arcba, szájba, homlokba vagy szemhez. Célja a mimikai izommogzás következtében kialakult ráncok kezelése. Hátránya az ismétlődés és mellékhatásokkal is járhat.

Kép

A ráncok elleni harc tartósabb változata a ráncfelvarrás, aminek több technikája is ismert. Inkább 40 feletti személyeknek ajánlott, akikél már nem csak a ráncot, hanem a megereszkedett bőrt is kezelni kell.

Beszélhetünk még zsírleszívásról vagy mellplasztikáról, de akár olyan extrém beavatkozások is szóba jöhetnek, mint a fenék plasztika. Szerencsére már a mellekre is létezik alternatív megoldás, mégpedig a természetes anyagokból készült mellnövelő tabletta a BreastExtra.

A test és lélek ápolása

Hatással van a testre a lélek állapota is. Nem kell mindjárt pszichológusra vagy pszichiáterre gondolni, hanem inkább egy kényeztető masszázsra, arcpakolásra, wellnessre, pedikűrre vagy manikűrre. 

Egy nyugodt hétvége olyan hotelben, ahol az étkezés és wellness is biztosított, maga az álom. Ebben nagy segítségére lehet a Booking, ahol több ezer szállást találni világszerte. Annak is segítségére lehet, aki távolabbra utazna, hotelen kívül ugyanis repjegyet is foglalhat esetleg autót kölcsönözhet. 

Amennyiben a pénztárcája megengedi, ellátogathat egy kozmetikushoz vagy beruházhat kiváló termékekre és eszközökre a Notino webáruházban. A manikűr és pedikűr is elvégezhető otthon, ami szép és jó, de egy szalon látogatása igazi kikapcsolódásnak számít. Iszik egy jó kávét, szól a kellemes zene, közben szépül. Emberek, akik az otthoni köröm építés mellett döntenek, mindent megtalálnak hozzá a Crystal Nails vagy a Diamond Nails webáruházakban.

Bármennyi pénzt vagy energiát is fordítunk a szépségre, semmit sem ér, ha nincs meg hozzá az egészség, ami nagyban hozzájárul a hosszú élethez. A táplálkozás és rendszeres mozgás mellett ezért ajánlott a táplálékkiegészítők, vitaminok napi bevitele. A természetes vitamin készítmények most reneszánszukat élik. Gazdag kínálattal találkozhat a Herbatica vagy a Vitacost webáruházban is.

Bárhogy szeretné is kényeztetni magát, szépnek érezni, ne feledje, hogy a Tiplino.hu segít közben megkímélni a pénztárcáját. Több száz áruházban kínálja a pénvisszatérítést vagy kedvezményes kuponok beváltását.  

Hasonló üzletek

Booking, BreastExtra, Herbatica, Notino, Vitacost, Yves Rocher, Diamond Nails, Crystal Nails

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be