Erteksziget

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Erteksziget kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Erteksziget

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Értéksziget webáruház prémium beteggondozási termékeket és kényelmi szolgáltatásokat kínál egészségügyi...

A(z) Erteksziget webáruházról

Az Értéksziget egy online gyógyászati szakáruház, amely kiváló minőségű beteggyógyászati termékeket és prémium szolgáltatásokat kínál. A webáruház családi cégként alakult társadalmi célú vállalkozásként, céljuk a fogyatékkal élők életének könnyebbé tétele és segítése. A vásárlói értékelések szerint a webáruház megbízható és gyors, amit a számos díjazás és a kiemelkedő vásárlói vélemények is erősítenek.


erteksziget

Az Értéksziget webáruház története

Az Értéksziget cég története 2009-re vezethető vissza. Alapítói Szabó Zoltán és Alexa, egy fogyatékkal élő házaspár, akik szívüket-lelküket beletették a cégbe: ma is minden rendelést ők ketten csomagolnak. Saját tapasztalataikkal szerettek volna segíteni embertársaiknak. A webáruház ötlete 2011-ben jött, a termékeik skálája azóta fokozatosan bővül. Az első években saját lakásukból dolgoztak, 2016-ban nyílt meg az első átvételi pontjuk.

Értéksziget termékek

A webáruház beteggondozási és gyógyászati termékek és kiegészítők széles skáláját kínálja. Talál itt betegágy körüli termékeket, fürdőszobai eszközöket, gyógypárnákat és matracokat, járókereteket és botokat. Vásárolhat gyógyharisnyát, fájdalomcsillapítót, talpbetétet, inhalátort, vérnyomás-, vércukorszint- vagy lázmérőt is.

Fizetés és szállítás

A webáruházban online bankkártával, banki utalással vagy utánvéttel fizethet. Az utánvét díja 500 Ft. Többféle szállítási mód áll rendelkezésére:

 • GLS futárszolgálat - a szállítási díj 10 kg súly és 20 000 Ft összeg alatt 1000 Ft, 20 000 ft felett a szállítás ingyenes, 10 kg felett 3000 Ft.
 • GLS csomagpont vagy automata - a szállítási díj 10 kg súly és 20 000 Ft összeg alatt 1000 Ft, 20 000 ft felett a szállítás ingyenes, 10 kg felett nem szállítanak csomagpontra.
 • Személyes átvétel: az Értéksziget átvételi pontján a 1138 Budapest, Népfürdő u. 19/A. címen, a szállítás ingyenes.

A webáruház külföldre is szállít, az országok listája és a szállítási díjak elérhetők a weboldalon.

erteksziget uzlet


Reklamáció

Ha az Értéksziget webáruházban vásárolt termék meghibásodik, jelezze az ügyfélszolgálatnak. Minden termékre más jótállási idő vonatkozik, amelyet megtalál a jótállási jegyen. Erre szüksége lesz a reklamáció során is. Amennyiben a termék az átvételtől számított 3 napon belül hibásodik meg, a webáruház ingyenes cserét biztosít. Amennyiben a meghibásodás 3 napon túl keletkezik, szervizelésre van lehetőség. Ebben az esetben küldje a terméket a jótállási jegyen szereplő szervizek egyikébe, vagy használja a webáruház "Iverz szállítás" szolgáltatását, ami azt jelenti, hogy futárt küldenek a csomagért, majd vissza is szállítják a javított terméket. A szolgáltatás díja 1500 Ft.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén ne habozzon kapcsolatba lépni az Értéksziget ügyfélszolgálatával. Eléri őket hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között belföldről a 06-1-50-60-390, külföldről pedig a +36-1-50-60-390 telefonszámon. ĺrhat nekik az info@erteksziget.hu e-mail-címre, vagy kapcsolatba léphet velük Messengeren is.

Kövesse a webáruház Facebook oldalát is a legújabb hírekért.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

A Tiplinóval megéri vásárolni az Értéksziget webáruházban, hiszen rendelésének akár 5%-át visszaszerezheti jutalomként a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Erteksziget webáruházról

Az Értéksziget webáruház prémium beteggondozási termékeket és kényelmi szolgáltatásokat kínál egészségügyi problémákra. Betegápolási kellékek, fájdalomcsillapítók, gyógyharisnyák és sok más. Ha már szüksége van gyógyászati segédeszközre, legyen az a lehető legjobb minőségű és praktikus.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Erteksziget webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.