ShutterStock

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ShutterStock kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 11,5 % mindenből a webáruházból ShutterStock

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Kiváló minőségű stockfotók, stockvideók, zenék, sablonok, innovatív grafikai anyagok a Shutterstock webáruházában. Fizessen elő vagy vásároljon.…

A Shutterstock webáruházról

Innovatív kreatív és grafikai tartalmak, a legjobb anyagok grafikai projektjeihez. A Shutterstock magyar nyelven is elérhető online áruházában jogdíjmentes stockfotók, vektorképek, illusztrációk, nagy felbontású képek, stockvideók, zenék, sablonok végtelennek tűnő választékát találja. Több mint 300 millió stock fotó, naponta több mint 200 000 új kép és egymilliónál is több világszínvonalú feltöltő, akik mindezt biztosítják. A Shutterstock különböző szolgáltatásokat is kínál, mint például a képméretező, kollázskészítő vagy színsémák. Fizessen elő, vagy vásároljon fotókat és tartalmakat igény szerint a Shutterstock webáruházából, a Tiplinóval most még kedvezőbb áron!

Kép


Vásárlás, előfizetés és fizetési módok

A Shutterstock webáruházában magánszemélyek és cégek egyaránt vásárolhatnak. Az áruház különböző időtartamra szóló előfizetési csomagjainak ára attól függ, hogy a vásárló milyen mennyiségű kreatív anyagot szeretne havonta letölteni. Az igény szerinti csomagok egy adott kép- vagy egyéb kreatív tartalommennyiség letöltésére vonatkoznak és 12 hónapig érvényesek. A vásárláshoz egy ingyenes fiók létrehozására van szükség a Shutterstock weboldalán. A regisztrációnak köszönhetően vásárlás előtt előnézeteket tölthet le, gyűjteményeket hozhat létre kedvenc anyagaiból és megoszthatja azokat ismerőseivel, valamint könnyen figyelemmel követheti letöltéseit.

A Shutterstock webáruházában online bank- és hitelkártyás fizetésre van lehetőség. Egyes esetekben a Shutterstock adót számolhat fel.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a csomagokat, vásárlást vagy licenceket illetően, a Shutterstock ügyfélszolgálatával az alábbi módokon léphet kapcsolatba:

 • telefon: 1 – 646 419 – 4452
 • a Shutterstock felhasználói felülete

Értesülni szeretne a Shutterstock újdonságairól? A webáruházat a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

A Tiplinó kedvezményeivel most Romániából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Shutterstock online áruházában.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Shutterstock webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a CesDeals.com webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Shutterstock webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Shutterstock weboldalán való vásárláskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Alkalmaz gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Shutterstock.com - fotó, videó, zene

Kiváló minőségű stockfotók, stockvideók, zenék, sablonok, innovatív grafikai anyagok a Shutterstock webáruházában. Fizessen elő vagy vásároljon igény szerint a több millió elérhető kreatív anyagból, melyeket világszerte elismert alkotók készítettek. Alkosson a Shutterstockkal!

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 11,5 %  összeget a vásárlásból a  a ShutterStock webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.