eSky

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

esky utazás a lehető legolcsóbban a Tiplinóval

Az eSky internetes portál olcsó repülőjegyeket árul kedvenc úti céljaira. Ezen kívül lehetőséget kínál autó- és jachtbérlésre, valamint hotelekben, hostelekben és apartmanokban való elszállásolásra igazán kedvező áron. Ha még költséghatékonyabban szeretne utazni, rendszeres akciókkal és kedvezményekkel spórolhat.

Szerezzen 2000 Ft-t még a eSky-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a eSky webáruházé.

Spóroljon a Tiplinóval az eSkyon

Az eSky weboldalán számos lehetőséget talál arra, hogy pénzt takarítson meg a repülőjegyek és a szállás megvásárlásakor. Az áruház rendszeresen kínál különböző kedvezményeket a szállásra vagy a repülőjegyekre is. Regisztráljon, és kihasználhatja a csak Önnek szóló különleges ajánlatokat. Minden ajánlat közvetlenül a weboldalukon vagy a Tiplinón érhető el. Érdemes követni a közösségi oldalakat is, például a Facebookot és az Instagramot, ahol folyamatosan tájékoztatnak a legfrissebb hírekről.

eSky repülőjegyek kedvező áron

Az eSky online kiskereskedő olcsó repülőjegyeket kínál a világ több mint 50 országába. Itt mindent megtalál, amire szüksége lehet a nyaraláshoz. A repülőjegyek mellett olcsó autóbérlést, olcsó szállást és biztosítást is kínál. Több millió elégedett ügyféllel a háta mögött valóban megbízhat a szolgáltatásaiban. Fedezze fel weboldalunkon a Szállás és utazás kategóriában a kényelmes megoldásokat az utazás szerelmeseinek és azoknak, akik legalább egy hétvégére szeretnének kiszakadni a városok egyhangúságából. Az eSky lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan és kényelmesen keressenek és foglaljanak olcsó repülőjegyeket, szállodákat és biztosításokat.

Kép

Hogyan takaríthat meg pénzt az eSky webáruházban

Az eSky weboldalán számos lehetőséget talál arra, hogy pénzt takarítson meg a repülőjegyek és a szállás megvásárlásakor. Egész évben igazán alacsony, mindenki számára megfizethető áron vásárolhat. Van egy különleges ajánlatok kategória is, ahol a legjobb ajánlatokat találja. Az áruház rendszeresen kínál különböző kedvezményeket a szállásra vagy a repülőjegyekre is. Regisztráljon, és kihasználhatja a csak Önnek szóló különleges ajánlatokat. Minden ajánlat közvetlenül a weboldalukon vagy a Tiplinón érhető el. Érdemes követni a közösségi oldalakat is, például a Facebookot és az Instagramot, ahol folyamatosan tájékoztatnak a legfrissebb hírekről.

Ahhoz, hogy a lehető legkevesebbet fizessen az eSky járatokért, érdemes néhány hónappal az utazás előtt elkezdeni a keresést. Bár olcsó last minute repülőjegy-ajánlatok is elérhetőek, gyakran akkor fizeti a legalacsonyabb árakat, ha előre lefoglalja járatát. Az olcsó last minute ajánlatok megtalálásához azonban a legjobb, ha olyan repülőjegy-keresőmotorokat használ, amelyek külön kategóriákat jelenítenek meg, mint például az "Akciók", vagy kiemelik a legjobb ajánlatokat. Jó ötlet a hét közepén keresni az ajánlatokat, mivel a hétvégi repülőjegyárak magasak lehetnek.

Hogyan szerezhet eSky kuponokat és kedvezményeket

Sajnos az eSky portál jelenleg nem kínál kedvezménykódokat, de rengeteg más módja van annak, hogy olcsóbban vásároljon az oldalon. Használja ki például az egész évben érvényes akciókat vagy a szezonális kedvezményeket a repülőjegyekre, a szállásokra és a jachtokra. Ráadásul, ha a Tiplinóval vásárol, a vásárlásodból származó pénz egy részét visszakapja. 

Figyeljen a fapados légitársaságokra is, amelyek alacsonyabb árakat kínálnak, mint a versenytársak. A rangsor szerint olcsó járatokat kínálnak olyan társaságok, mint az easyJet, a Ryanair, a Wizz Air. Fedezze fel az utazást új módon az eSky hírlevéllel. Iratkozzon fel, és nyissa meg a Hűséges Ügyfelek számára szóló korlátozott ajánlatokat.

Tekintse meg a városlátogatási csomagokat a weboldalon. A városlátogatások révén pénzt és időt takaríthat meg, amit külön-külön a repülőjegy és a szállás keresésével töltene. Az eSky csomagjaival mindezt egyetlen foglalással, kedvező áron kapja meg. Hasonló webáruházat keres ahol kiemelkedően jó árakon vásárolhat repülőjegyeket, akkor tekintse meg a Bravofly-t. 

eSky akciók és Black Friday

Az eSky online kiskereskedő számos lehetőséget kínál, amelyekkel pénzt takaríthat meg és olcsóbban nyaralhat. Az oldalon található egy kategória, ahol egész évben elérhetőek a kedvezményes repülőjegyek. Utazhat Rómába, Portóba, Londonba és sok más vonzó célállomásra. Emellett rendszeresen vannak kedvezmények a szállásokra vagy akár a jachtbérlésre is. A kedvezményeket online a weboldalukon vagy a Tiplinón találja meg.

Érdemes kihasználni a Flight+hotel csomagot is. Ha az utazást és a szállást együtt foglalja le, kevesebbet fizet. A cég rendszeresen részt vesz a népszerű Black Friday akcióban is. Ezen a vásárlási ünnepen például bizonyos összeget kaphat a repülőjegyek vásárlásához, vagy kedvezményes áron vásárolhat.

Mi az eSky Wallet és milyen előnyei vannak?

Az eSky Wallet egy olyan e-pénztárca, amellyel promóciós kampányok keretében az eSky-n felhasználható pénzeszközöket kap, gyors visszatérítést kaphat egy fel nem használt repülőjegy-foglalásra, és további előnyökhöz is juthat. Csak akkor használhatja, ha az ügynökségtől üzenetet kap, amelyben a visszatérítés ezen formájának választása mellett dönt, vagy ha részt vesz promóciós kampányokban.

Kép

A kényelmesebb és biztonságosabb fizetésekhez az eSky Wallet áll rendelkezésre. Ez egy elektronikus pénztárca, ahol összegyűjtheti a pénzt, majd felhasználhatja a repülőjegyek, a szállás, valamint a nyaralások és a hosszú hétvégék kifizetésére. A világ több mint 50 országába látogathat el.

Ha szüksége van fuvarra a repülőtérre vagy a repülőtérről, értékelni fogja a transzferszolgáltatást. Nem kell azon aggódnia, hogyan közlekedjen, vagy hol parkoljon saját autójával. Hogy mindig biztonságban legyen az úton, a portálon utasbiztosítást is találhat. Ez fedezetet nyújt az orvosi költségekre, baleset- és felelősségbiztosításra, valamint kártérítést nyújt a sérült és elveszett poggyászokért.

eSky reklamációk és elállás

Ha úgy érzi, hogy az Ön által kifizetett szolgáltatásokat nem vagy nem megfelelően végezték el, joga van panaszt tenni. Ez vonatkozhat járatokra, foglalásokra és utazási szolgáltatásokra. Panaszt kétféleképpen tehet, írásban vagy online az űrlap segítségével. 

Ha el kíván állni egy autóbérlési vagy szállásszerződéstől, mindig olvassa el figyelmesen az adott szolgáltató szerződési feltételeit. Nem mindegyik téríti vissza a pénzét. Ha az Ön által választott szolgáltató lehetővé teszi a pénzének vagy annak egy részének visszatérítését, erről egyértelműen tájékoztatni fogjuk.

eSky kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akciós repülőjegy + hotel városlátogatásra

31.12.2023

Nagyszerű ajánlatok

31.01.2024

Hogyan takaríthat meg pénzt az eSky webáruházban

Az eSky weboldalán számos lehetőséget talál arra, hogy pénzt takarítson meg a repülőjegyek és a szállás megvásárlásakor. Egész évben igazán alacsony, mindenki számára megfizethető áron vásárolhat. Van egy különleges ajánlatok kategória is, ahol a legjobb ajánlatokat találja.

Hogyan szerezhet eSky kuponokat és kedvezményeket

Sajnos az eSky portál jelenleg nem kínál kedvezménykódokat, de rengeteg más módja van annak, hogy olcsóbban vásároljon az oldalon. Használja ki például az egész évben érvényes akciókat vagy a szezonális kedvezményeket a repülőjegyekre, a szállásokra és a jachtokra. Ráadásul, ha a Tiplinóval vásárol, a vásárlásodból származó pénz egy részét visszakapja.

Mi az eSky Wallet és milyen előnyei vannak?

Az eSky Wallet egy olyan e-pénztárca, amellyel promóciós kampányok keretében az eSky-n felhasználható pénzeszközöket kap, gyors visszatérítést kaphat egy fel nem használt repülőjegy-foglalásra, és további előnyökhöz is juthat. Csak akkor használhatja, ha az ügynökségtől üzenetet kap, amelyben a visszatérítés ezen formájának választása mellett dönt, vagy ha részt vesz promóciós kampányokban.

Használja ki az eSky kedvezményeket

Az eSky weboldalán számos lehetőséget talál arra, hogy pénzt takarítson meg a repülőjegyek és a szállás megvásárlásakor. Egész évben igazán alacsony, mindenki számára megfizethető áron vásárolhat. Van egy különleges ajánlatok kategória is, ahol a legjobb ajánlatokat találja. 

Mindig folyamatos akciókkal várják Önöket, több csomag között tudnak böngészni, hogy megtalálják a legjobb árú csomagukat. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 4 %
Package 4 %
Hotel 3 %
Flight, Ancillary, Insurance 2 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

eSky más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a eSky webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be