Hervis kupon - sportfelszerelés mindenkinek

A Hervis.hu sportáruház férfi-, női és gyermek-sportfelszerelést kínál kis- és felnőttkorú vásárlói számára. Kínálatában sportoláshoz szükséges ruházat, cipők, felszerelés és egyéb kiegészítők találhatók, mindez sportok szerinti kategorizálással. A Hervis kuponokkal pedig spórolhat minden vásárlása során. A vásárló több mint 500 neves világmárkából választhat, melyek darabjait olcsóbban vásárolhatja meg a Hervis akciói során vagy Hervis kuponok beváltásával. Minden év novemberében számolhat a Hervis Black Friday akciójával is a nagyobb kedvezményekért.

Hervis kupon

Sportruházat outlet Hervis.hu akár 70% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.07.31

 

A Hervis.hu online áruházban jelenleg akár 70%-os kedvezményeket is találhat a kiválasztott sportruházati cikkekre. Az ebbe a kategóriába… több

Akció Hervis akár 60% kedvezmény az Under Armour ruházatra

Eddig érvényes: 2024.07.31

 

A Hervis.hu webáruházban most az aktuális akció keretében kiválasztott Under Armour sportruházatok akár 60% kedvezménnyel is megvásárolhatóak. több

Hervis akció akár 50% kedvezmény a kiválasztott fürdőruhákra

Eddig érvényes: 2024.07.31

 

A Hervis.hu webáruházban most akár 50% kedvezményben részesülhet a kiválasztott fürdőruhákra.

Hervis akció akár 30% kedvezmény a megjelölt fitneszgépekre és kiegészítőkre

Eddig érvényes: 2024.07.31

 

A Hervis.hu webáruházában most akár 30%-os árengedmény jár a kiválasztott fitnesz berendezésekre és kiegészítőkre az aktuális promóció során. több

Hervis akció akár 30% kedvezmény a kiválasztott sítermékekre

Eddig érvényes: 2024.07.31

 

A Hervis.hu online áruházban most óriási kedvezményekkel várják a kiválasztott sítermékek vásárlóit.

Akció Hervis akár 30% kedvezmény a megjelölt pulóverekre

Eddig érvényes: 2024.08.01

 

A Hervis.hu online áruházban most akár 30% kedvezményt is kaphat a kijelölt pulóverekre, amelyek akcióban szerepelnek.

Akció Hervis akár 25% kedvzemény márkás futócipőkre

Eddig érvényes: 2024.08.11

 

A Hervis.hu webáruházban jelenleg akár 25%-os kedvezménnyel is megvásárolhatók az akciós, kijelölt futócipők.

Akció Hervis.hu - kedvezmények a férfi ruhákra és cipőkre

Eddig érvényes: 2024.07.29

 
 

A Hervis.hu online áruházban jelenleg fantasztikus kedvezményeket találhat az akciós férfi ruhákra és cipőkre.

Hervis kedvezmények a kiválasztott softshell kabátokra

Eddig érvényes: 2024.08.01

 
 

A Hervis.hu online áruházban jelenleg óriási akciók várnak a kiválasztott softshell kabátokra.

Hervis akció - kedvezmények a gyerek ruhákra és cipőkre

Eddig érvényes: 2024.08.01

 
 

A Hervis.hu webáruházban jelenleg fantasztikus kedvezmények várnak a gyermek sportruházati termékekre az aktuális akció keretében.

Hervis kuponnal túra felszerelést

Az egyik legismertebb sportáruház, melyben nemcsak magát a sporteszközt lehet megvásárolni, hanem minden hozzá szükséges ruházatot és cipőt is. Az áruház gazdag kínálatának és a Hervis akcióknak, illetve kedvezményes Hervis kuponoknak köszönhetően olcsóbban hódolhat szenvedélyének. A Spar anyavállalat még 1970-ben alapította, azóta pedig több, mint 200 áruházzal rendelkezik bel- és külföldön, amivel az egyik vezető sportszerkereskedő Európában. A megfelelő felszerelés minden sportoló álma. A Hervisnél mindenki kaphat a Hervis kuponnal plusz kedvezményt. A népszerű webáruház sportfelszerelések és ruházati cikkek széles választékát kínálja. 

Kép

Spórolási lehetőségek a Hervis.hu webáruházban

Azért, hogy a kedvenc elfoglaltsága ne kerüljön egy vagyonba, ez a sporteszközáruház folyamatosan készül Hervis akciókkal, melyek során akár 40%-ot is spórolhat. Ezeket az akciókat a Hervis akciós újság tartalmazza, mely számos árzuhanást tartogat a vásárlók számára. A kedvezményes Hervis kuponokon kívül ingyenes szállítással is számolhat egy meghatározott minimális rendelési összeg felett. A Hervis webshop óriási válaszékában sportruházat, sportcipők és sporteszközök is szerepelnek, tehát bőven van miből válogatni. A Hervis akció által olcsóbban kapható náluk síruházat és felszerelés, valamint Adidas, Nike futócipő, Kettler, fitneszgép, KTM, Kettler kerékpár, kerékpáröltözet, roller, Salewa túrafelszerelés és még sok egyéb más termék. A kínálatukat érdemes átböngészni, hiszen a legjobb kedvezményeket itt találja, mi pedig a Tiplinón segítünk Önnek. Várja Önt a Hervis kupon és a Hervis Black Friday kínálata.

A SportsClub tagjaként vásárlásai során pontokat gyűjt, amelyeket aztán tetszőleges termékre cserélhet. A pontgyűjtés során 100 Ft 1 pontot ér, a beváltásnál pedig 1 pont 3 Ft-ot. A tagság 30 napos elállási lehetőséggel és exkluzív ajánlatokkal, egyedi kuponokkal jár. A Hervis SportsClub nem jár semmiféle elkötelezettséggel, illetve járulékos költséggel sem.

Hogy kaphat Hervis kuponokat

Az online vásárlás rengeteg előnnyel járhat. Mi a Tiplinónál segítünk Önnek megszerzeni a legjobb Hervis kuponokat, és még további egyéb kedvezményes kódokat, amikkel rengeteget spórolhat a vásárlásai során. Továbbá a cashback szolgáltatásunkat sem érdémyes kihagyni, amivel elköltött pénzének egy részét visszakaphatja. Mivel ez egy állandó spórolási lehetőség, nem árt tudni, hol lehet beszerezni egy-egy kedvezményes kupont. A legbiztosabb lelőhely a Tiplino portál és a sportáruház hivatalos weboldala. Jutalmul a hírlevélre feliratkozásért is Hervis kupon jár, mégpedig 3000 Ft értékben. 

A kupon nem minden termékkategóriára váltható be, azonban a feliratkozás nagy előnye, hogy mindig időben értesül a közelgő Hervis akciókról. Továbbá például egy Hervis kuponról, Hervis leárazásról és kiárusításról is előbb értesül, mint mások, akik nem iratkoztak fel a hírlevélre. A SportsClub tagsággal élvezheti az általa nyújtott előnyöket, melyek a következők: akár 4%-os éves bónusz, exkluzív ajánlatok csak klubtagoknak, pénzvisszafizetési garancia, személyre szabott egyedi ajánlatok, és még számos kihagyhatatlan ajánlat. Ha még nem klubtag, úgy egyszerűen tud SportsClub kártyát igényelni, minden elkötelezettség nélkül. A SportsClub kártya előnyeit már online vásárlás esetén is élvezheti, tehát nem csak a boltokban tudja felhasználnia. Az oldalon összekapcsolhatja a meglévő SportClub kártyáját az online egyenlegével, így bármikor megtekintheti aktuális egyenlegét.

Hervis akciók

Az akciók lehetővé teszik, hogy több 10%-kal vásároljon olcsóbban. A nagy novemberi Hervis Black Friday akció minden évben visszatér akár 20% kedvezménnyel több napon át. A kiárusítások a legtöbb esetben szezonhoz igazítottak, például nyáron olcsóbbak a vízi sporteszközök. Természetesen nemcsak eszközökkel számolhat olcsóbban, hanem ruházattal vagy sportcipővel is. Szintén gyakoriak a kettőt fizet hármat vihet akciók is. 

A Hervis.hu mobilalkalmazása további akciókat és kedvezményeket tartogat. Az app androidos és iOS rendszerű eszközökre is letölthető. Az alkalmazás lehetővé teszi ismerősök meghívását a pontgyűjtő klubba is. Akár új, minőségi cipőt szeretne vásárolni, akár a kerékpárok kínálata iránt érdeklődik, akár egyéb sporteszközök aktuális kedvezményeit keresi, a legjobb, ha végignézi az aktuális Hervis szórólapot. Az összes aktuális eseményt megtalálja benne, így egyetlen lehetőséget sem hagy ki a spórolásra. Használja a Hervis kuponokat minden vásárlásnál.

Hervis Black Friday – sportkellékek a legjobb áron. A Hervis webáruház minden évben csatlakozik a nagyszabású Black Friday akcióhoz, így a webshopban sportruházati termékeket, sportcipőket és sporteszközöket vásárolhat, és ezt most hihetetlenül kedvező áron teheti meg. A Black Friday kedvezményeinek köszönhetően top márkák kínálata közül válogathat a legjobb áron. Ne késlekedjen, keresse fel oldalukat és használja ki a kupon előnyeit. Legyen az online webshop az, ahol megtalál mindent.

A Hervis.hu kínálata

Ebben a webáruházban mindent megtalál a vásárló, ami sporttal kapcsolatos, legyen az ruházati cikk, cipő, kiegészítő, felszerelés, eszköz vagy egyebek. Akár hobbi szinten űzi kedvenc sportját, akár profi sportoló, kortól és nemtől függetlenül rátalál keresett árucikkjére. Az áruházban fel lehet fedezni különböző sportágak neves márkáit, köztük olyanokat, mint a Nike, Asics vagy Benger. A vásárlónak nem szükséges végigböngészni az egész áruházat, helyette használhatja a termékkategóriákat:

 • Sportok
 • Cipők
 • Ruházat
 • Felszerelés
 • Márkák
 • Club
 • Blog

A Hervis cipőkínálata is széles, és bár a szabadidős lábbelik kínálata sem szegény, az Ecipő webáruházban még több cipőt talál, és még Ecipo kupont is használhat, amivel olcsóbb lesz a lábbeli.

Legyen az szabadidő vagy sportolás, nyári vagy téli szezon, a Hervisnél garantáltan megtalálja igényeinek megfelelő ruhacikkjét. Itt minden nemű és korú vásárló különböző méretű és stílusú ruhacikkek közt válogathat olyan neves márkáktól, mint a Nike, Puma, Adidas vagy akár a Jack & Jones. Amennyiben elegánsabb ruhára van szüksége, de közben spórolni is szeretne, váltson be egy Zalando kupont vásárlása során. A Hervis kuponok minden esetben felhasználhatóak a vásárlások során, és ne feledje a Hervis akciókat sem, hisz akkor is rengeteget spórolhat a vásárlás alkalmával. Nemcsak a sporttermékek találhatóak meg a kínálatukban, hanem különféle kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak. 

Hervis Győr, Hevis Debrecen és más üzletek

Az egyik legjobb sporteszközöket értékesítő áruház Magyarország több városában is a sportkedvelők rendelkezésére áll. Egy-egy városban több helyen is megtalálható, a pontos címekért használja az Áruházam lehetőséget.

CímHervis nyitvatartás
Hervis Győr 9022, Budai út 1.Hé.-Szo.: 9:00 - 20:00, Vas.: 10:00 - 18:00
Hervis Debrecen 4030, Kishatár u. 9.Hé.-Cs.: 9:00 - 19:00, Pé.-Szo.: 9:00 - 20:00, Vas.: 10:00 - 18:00
Hervis Szombathely 9700, Varasdi út 1.Hé.-Szo.: 9:00 - 20:00, Vas.: 10:00 - 18:00
Hervis Miskolc 3527, Bajcsy-Zsilinszky u. 2-4.Hé.-Cs.: 9:00 - 19:00, Pé.-Szo.: 9:00 - 20:00, Vas.: 10:00 - 18:00
Hervis Budapest Árkád, Budapest 1106, Kerepesi út 61.Hé.-Sz.: 10:00 - 21:00, Vas.: 10:00 - 19:00

Hervis reklamáció és visszaküldés

Online rendelés esetén az átvételtől számított 14 napon belül van lehetősége elállni a vásárlástól. Ez Hervis Sportsclub tagok esetében 30 napra módosul. A törvényes elállási jogtól függetlenül felkínálják Önnek a lehetőséget, hogy az árut díjmentesen visszaviheti az üzletükbe. Online vásárolta a cipőt, de túl kicsi? Semmi baj: az online vásárolt termékeket (amennyiben nincs nyoma a használatnak) természetesen egyszerűen és kényelmesen kicserélheti vagy visszaválthatja az üzletükben. A termék Hervis címére történő visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. A Hervisnek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a vásárlót semmilyen más költség nem terheli.

Hervis kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Hervis akár 57% kedvezmény a súlytárcsákra és kettlebellekre

21.07.2024

Hervis kupon 20% kedvezmény a kiválasztott termékekre

30.06.2024

Szezonközi kiárusítás Hervis akár 50% a sportos kiegészítőkre

30.06.2024

Nyári kiárusítás Hervis akár 40% kedvezmény

30.06.2024

Hervis kupon - 20 % kedvezmény a kiválasztott termékekre a Hervis.hu oldalon

16.06.2024

Szerezzen 13% kedvezményt nem akciós sportruhákra és cipőkre a Hervis kuponnal.

01.06.2024

20% kedvezmény a Hervis.hu weboldalon a biciklis kiegészítőkre | Hervis

23.05.2024

20% kedvezményta Hervis.hu weboldalon a biciklis kiegészítőkre | Hervis

15.05.2024

Szánts rá 20% kedvezményt a Hervis.hu weboldalon a biciklis kiegészítőidre egy kuponnal | Hervis

01.05.2024

Kupon - 20 % a cipőre és ruházati termékekre a Hervis.hu oldalon

14.04.2024

Hervis kupon beváltása a webáruházban

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Hervis kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot, és vásároljon bátran a Hervis webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket, lépjen tovább a kosárhoz. Az összeg felett található a "Kupon beváltása" lehetőség. Arra kattintva jelenik meg a mező a kuponoknak, ahova írja vagy illessze be a megszerzett kódot, majd kattintson a "Beváltás" gombra, és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinón talál olyan kuponokat is, amelyekre kattintva automatikusan átirányítjuk az adott webshop oldalára, és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket, valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek, illetve az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Hervis webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be