Amazon kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Amazon $13 kedvezmény

14.12.2023

Kedvezményes kupon Amazon $10 kedvezmény élelmiszerbolt megrendelésekre

14.12.2023

Amazon kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Amazon kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Amazon webshopban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket, lépjen tovább a kosárhoz, onnan pedig a pénztárhoz. A fizetési mód kiválasztását követően találja a „Enter a gift card, voucher or promotional code“ lehetőséget. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Apply" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. A hírlevélből kapott kupon beváltásának folyamata megegyezik a Tiplino kuponjával. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Amazon webáruházról

Az Amazon igazi óriásnak számít az e-shopok között, és nagyon népszerű üzlet külföldön. Kínálatában megtalál mindetn, ami elekrtonika és ami a délutánok fellendítéséhez szükséges lehet, mint a könyvek és a DVD-k. Természetesen játékokra és konyhai kiegészítőkre, elektronikára is számíthat. Bár az árak elérhetőek, egy-egy vásárlás során számíthat az Amazon kuponok által nyújtott kedvezményekre is.

Amazon más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Amazon webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be