Online Márkaboltok webáruházról

Magyarország első e-kereskedelmi hálózata. Számos világon ismert márkák termékeit találhatják meg a webáruházban. Piacvezető márkák például a Mora, a Philips, a Bosch, az Electrolux és még sok egyéb más. A webáruház mindezek mellett számos extra szolgáltatást is biztosít.

Kép

Miért válassza az Online Márkaboltok webáruházat?

7 év jótállást kínálnak minden készülékre. Extra szolgáltatásokat kínálnak, mint a megrendelt termékek beüzemelése és próbaindítása plusz felár ellenében. Szépséggaranciát is biztosítanak, ha nem tetszik Önnek, ne vegye át és ne fizesse ki, ugyanis ingyen visszaszállítják raktárukba. Hivatalos csereprogramot kínálnak Önért és az unokáiért. Régi háztartási gépét le tudja náluk cserélni és ezzel is spórolni. 

Pár kattintással visszaszerezheti készüléke árát

Extra érdekességként szolgálhat Önnek a pár kattintással visszaszerezheti készüléke árát. Egy képért cserébe visszaadják Önnek a készülékének árát és zsebre teheti azonnali garantál 10.000 Ft Onlinepénztárcát. Nincs más dolga mint megvásárolni a terméket, amelyre már régóta vágyott és utána posztoljon a Facebookjára egyszerűen és gyorsan egy képet. A termék kiszállításakor a szállítók adnak Önnek egy onlineMárkaboltok logót, mellyel fotót kell készíteni úgy, hogy a készülék is rajta legyen. A legérdekesebb és frappánsabb képek közül kiválasztják a szerencsés vásárlót, akinek visszaadják a képen szereplő készülék árát. Bővebben a webáruház oldalán talál információkat.

Kínálat

Számos terméket kínálnak kedvező árakon. Mosógépeket, szárítógépeket, páraelszívókat, hűtőszekrényeket, mosogatógépeket, beépíthető sütőket. Piacvezető márkák közül válogathatnak kedvük és ízlésük szerint. 

Fizetési mód

Az Online Márkabolt az alábbi fizetési módokat teszi lehetővé:

 • Készpénz áruátvételkor - házhoz szállításnál a teljes vételárat szállítási költséggel fizeti készpénzben. 50.000 Ft-ig 680 Ft kezelési költséget, 50.000 Ft felett 870 Ft kezelési költséget számolnak fel. 
 • Előre utalás
 • Online bankkártyás fizetés 

Szállítási mód

A termékek kiszállítását a webáruház saját gépjárművel, és saját személyzettel oldja meg.

 • Összkomfortos házhoz szállítás: a gépet kicsomagolják és helyére teszik, mindezek mellett Szépséggaranciát adnak hozzá. A régi gépet elszállítják csak jeleznie kell előre.  
  Ára: 3.870 Ft.
 • Prémium Szállítás: a gépet kicsomagolják, helyére tesszik, Szépséggaranciát adnak hozzá. A készülék próbaindítását ingyen elvégzik Önnek.
  Ára: 4.970 Ft.
 • Szerdai BUDAPESTI Szállítás - ha nem lesz otthon szombaton vagy csak szeretné mihamarabb használni új készülékét, akko ezt a szállítást Önnek találták ki. Ára: 4.730 Ft
 • KOMFORT SZÁLLÍTÁS országosan 10 munkanapon belül. Ára: 2.770 Ft.

A 20.000 Ft alatti megrendelések esetén MPL szolgáltatással küldhetik ki a megrendelést, mely díjtalan. 

A felsorolt szállítási díjak kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Kép


Garancia, visszaküldés és elállási jog

Minden háztartási készülékre 100 napos visszavásárlási garanciát adnak, de bizonyos akciók keretén belül ez a 100 napos időtartam ettől hosszabb is lehet, mely az átvétel napjától kerül számításra. Az internetes vásárlásokra érvényes 14 napos elállási jogot a visszavásárlási garancia nem érinti. Az Online Márkabolt árucikkeire vonatkozó garanciális, illetve szervizfeltételekről a webshopban olvashat többet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Ha bizonytalan lenne a választott készülékkel kapcsolatban, telefonon rendelne, termék információra lenne szüksége, hibabejelentés, szállítással kapcsolatban van kérdése, akkor forduljon az ügyfélszolgálathoz bizalommal. Hívja a +36-1-478-21-28-as telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@onlinemarkaboltok.hu címre.

Az Online Márkabolt termékeiről, újdonságairól és kedvezményeiről még többet tudhat meg a Facebookon, Instagramon és YouTube-on. Esetleg böngéssze át a webáruház blogját érdekes információkért és tartalmakért.

Online Márkaboltok kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás Online Márkaboltok

26.11.2023

Kedvezményes kuponok felhasználása az Online Márkabolt webáruházában

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Online Márkabolt webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Online Márkabolt webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Online Márkabolt webáruházában való rendeléskor.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Online Márkaboltok webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be