Qeeq

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Qeeq kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 5 % mindenből a webáruházból Qeeq

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Autóbérlés a világ több mint 200 országában, köztük Magyarországon is a Qeeq weboldalán keresztül. Garantáltan alacsony árak, biztonságos...

A Qeeq weboldaláról

Autóbérlés bárhol, bármikor? A Qeeq autóbérlési platformján több mint 200 nemzetközi autóbérlési weboldal ajánlatai találhatók meg. A Qeeq összehasonlítja és különböző kategóriák és kritériumok szerint rendszerezi az ajánlatokat, hogy a vásárlók minél gyorsabban és egyszerűbben lefoglalhassák a számukra legmegfelelőbb gépkocsit, vagy akár lakókocsit. A platformon olyan cégek ajánlatai találhatók meg, mint a Europcar, Sixt, Alamo és sok más.

Miért érdemes a Qeeq platformján foglalni?

A Qeeq weboldala garantáltan a legalacsonyabb árat biztosítja a vásárlóknak. Emellett az esetek többségében lehetőséget biztosít a foglalás ingyenes törlésére és a vásárlók szabadon használhatják az oldal ingyen GPS-ét, mely internetkapcsolat nélkül is működik. Továbbá, amennyiben a platformon keresztül bérel autót, nem kell letétet fizetnie, vagy csupán nagyon alacsony összeget, illetve a weboldal bankkártyával való fizetésnél nem számít fel kezelési költséget.

A Qeeq története

A Qeeq platformja 2017-ben alakult, azzal a céllal, hogy a kényelmes utazást és autóbérlést mindenki számára elérhetővé és egyszerűvé tegye. Jelenleg az oldalon több mint 200 ország 100 000 helyszínén van lehetőség gépkocsit bérelni.

A Qeeq Magyarországon

A Qeeq weboldalán Magyarország-szerte is foglalhat autót, akár egyenesen a repülőtereken. A kínálatban számos budapesti helyszín, valamint sok vidéki hely is megtalálható, ahol a bérelt gépjármű átvehető és leadható.

Fizetési módok és foglalás

A Qeeq weboldala a legtöbb hitelkártyatípust és bankkártyatípust elfogadja. Fontos megjegyezni, hogy az autó átvételekor különböző pluszköltségek merülhetnek fel, mint például a gyerekülés vagy extra GPS-ért fizetendő díjak. Emellett az autó átvételekor egy bizonyos összegű letét fizetésére is szükség van, melyet a vásárló az autó visszaszolgáltatását követően visszakap.

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

A Qeeq angol nyelvű ügyfélszolgálatával a következő platformokon veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +65-31585008
 • e-mail: support@qeeq.com

A Qeeq telefonos applikációjával akár okostelefonján keresztül is foglalhat autót bárhol a világban. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és App Store webáruházakból.

A Qeeq a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

A Tiplinóval Szlovákiában és Lengyelországban is kedvezményesen bérelhet autót a Qeeq weboldalán.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az xy webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Qeeq weboldala és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Qeeq weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Qeeq weboldalán való rendeléskor a „Coupon code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Qeeq.com - Autóbérlés világszerte!

Autóbérlés a világ több mint 200 országában, köztük Magyarországon is a Qeeq weboldalán keresztül. Garantáltan alacsony árak, biztonságos foglalás és több százezer vásárlói értékelés a weboldalon. Ismert autóbrélési oldalak ajánlatai összehasonlítva és rendszerezve, hogy Ön a lehető legjobb áron utazhasson!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5 %  összeget a vásárlásból a  a Qeeq webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.