360TotalSecurity

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

360TotalSecurity kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 26,9 % mindenből a webáruházból 360TotalSecurity

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Szeretné biztonságban tudni számítógépét, de nem szívesen költene egy egész vagyont vírusvédelmi szoftverre? A személyes adatai...

A(z) 360TotalSecurity webáruházról

A 360 az egyik legnagyobb internetes vírusvédelmi termékeket forgalmazó cég, Kínában alakult 2005-ben. Magas minőségű vírusvédelmi szoftvereket kínálnak a számítógépek védelme érdekében. A számítógépek és más elektromos eszközök védelme kiemelten fontos, ezért próbálja ki a 360 Total Security programot még ma - akár teljesen ingyen.

Ingyenes vírusvédelem

A 360 Total Security kétféle vírusvédelmi programot kínál: az egyik teljesen ingyenes. A teljes körű védelemért válassza a Premium csomagot kedvező áron. A program teljes védelmet nyújt a vírusok és egyéb kártevők ellen. Akár online vásárol, esetleg a barátaival chatel vagy fájlokat tölt le, a 360 Total Securityval biztos lehet benne, hogy adatai teljes biztonságban vannak. A program egyetlen kattintással leteszteli a számítógépe állapotát, és kiszűri az esetleges vírusokat. Felgyorsítja a számítógépe működését, és kitörli a felesleges "szemetet". 4 különböző fokozatú vírusvédelmi módból választhat.

360 security

Total Security 360 termékek

A weboldalon egyéb vírusvédelmi eszközöket is talál. A 360 Total Security Cryptocurrency Protection Solution a kriptovaluták védelmét biztosítja. A 360 Virtual Vault pénztárcáit és személyes adatait védi. A Ransomwear Terminator a dokumentumok védelmére szakosodott. Minden magas rizikójú kártevő kivédésre használja a Vulnerability Immunity Toolt.

Védelem minden számítógépre

Mindegy, milyen operációs rendszert használ, a 360 Total Security minden eshetőségre gondolt. A vírusvédelmi programot Windows és Mac számítógépre is letöltheti. Kipróbálhatja ráadásul a 360 Total Security Business verzióját is, amely még magasabb szintű védelmet biztosít cégek számára. Választhat az Essential és az Advanced verziók közül. 

Kapcsolat

Ha segítségre van szüksége, vagy kérdése van a vírusvédelmi rendszerekkel kapcsolatban, forduljon a 360 Total Security ügyfélszolgálatához. A weboldal "Support" szekciójában keresse ki téma szerint a kérdését, és a rendszer elirányítja önt. ĺrhat e-mailt a partnership@360safe.com címre is. Megtalálja őket a Facebookon is.

 • Hasonló vírusvédelmi szoftvert Szlovákiában is talál: Avast.com
 • Lengyelországban is talál hasonlót: Mcafee.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A 360TotalSecurity webáruházról

Szeretné biztonságban tudni számítógépét, de nem szívesen költene egy egész vagyont vírusvédelmi szoftverre? A személyes adatai védelem mindennél fontos önnek? Próbálja ki a 360 Total Security programot akár teljesen ingyen, és többé nem kell félnie a kártevő vírusoktól. Válassza ki az önnek leginkább megfelelő programot még ma.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  26,9 %  összeget a vásárlásból a  a 360TotalSecurity webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.