360TotalSecurity

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a 360TotalSecurity-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a 360TotalSecurity webáruházé.

360TotalSecurity kupon

360TotalSecurity antivírus ingyenesen

+ 26,9 % vissza a vásárlásból
 

Védje számítógépét a vírusok elől a 360TotalSecurity vírusirtóval - ingyenesen.

A(z) 360TotalSecurity webáruházról

A 360 az egyik legnagyobb internetes vírusvédelmi termékeket forgalmazó cég, Kínában alakult 2005-ben. Magas minőségű vírusvédelmi szoftvereket kínálnak a számítógépek védelme érdekében. A számítógépek és más elektromos eszközök védelme kiemelten fontos, ezért próbálja ki a 360 Total Security programot még ma - akár teljesen ingyen.

Ingyenes vírusvédelem

A 360 Total Security kétféle vírusvédelmi programot kínál: az egyik teljesen ingyenes. A teljes körű védelemért válassza a Premium csomagot kedvező áron. A program teljes védelmet nyújt a vírusok és egyéb kártevők ellen. Akár online vásárol, esetleg a barátaival chatel vagy fájlokat tölt le, a 360 Total Securityval biztos lehet benne, hogy adatai teljes biztonságban vannak. A program egyetlen kattintással leteszteli a számítógépe állapotát, és kiszűri az esetleges vírusokat. Felgyorsítja a számítógépe működését, és kitörli a felesleges "szemetet". 4 különböző fokozatú vírusvédelmi módból választhat.

360 security

Total Security 360 termékek

A weboldalon egyéb vírusvédelmi eszközöket is talál. A 360 Total Security Cryptocurrency Protection Solution a kriptovaluták védelmét biztosítja. A 360 Virtual Vault pénztárcáit és személyes adatait védi. A Ransomwear Terminator a dokumentumok védelmére szakosodott. Minden magas rizikójú kártevő kivédésre használja a Vulnerability Immunity Toolt.

Védelem minden számítógépre

Mindegy, milyen operációs rendszert használ, a 360 Total Security minden eshetőségre gondolt. A vírusvédelmi programot Windows és Mac számítógépre is letöltheti. Kipróbálhatja ráadásul a 360 Total Security Business verzióját is, amely még magasabb szintű védelmet biztosít cégek számára. Választhat az Essential és az Advanced verziók közül. 

Kapcsolat

Ha segítségre van szüksége, vagy kérdése van a vírusvédelmi rendszerekkel kapcsolatban, forduljon a 360 Total Security ügyfélszolgálatához. A weboldal "Support" szekciójában keresse ki téma szerint a kérdését, és a rendszer elirányítja önt. ĺrhat e-mailt a partnership@360safe.com címre is. Megtalálja őket a Facebookon is.

 • Hasonló vírusvédelmi szoftvert Szlovákiában is talál: Avast.com
 • Lengyelországban is talál hasonlót: Mcafee.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A 360TotalSecurity webáruházról

Szeretné biztonságban tudni számítógépét, de nem szívesen költene egy egész vagyont vírusvédelmi szoftverre? A személyes adatai védelem mindennél fontos önnek? Próbálja ki a 360 Total Security programot akár teljesen ingyen, és többé nem kell félnie a kártevő vírusoktól. Válassza ki az önnek leginkább megfelelő programot még ma.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  26,9 %  összeget a vásárlásból a 360TotalSecurity webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be