Govee

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Govee az okos otthon világítással kezdődik

Okos otthonról álmodik? Miért ne kezdje a világítással. A Govee online áruházban közvetlenül a világ vezető márkájától vásárolhat intelligens világítást. Böngésszen az intelligens világítási kínálatban a tévék, lámpák, izzók, szalagok és kültéri lámpák között. Ha szeretne spórolni a vásárláson, használja ki a Govee Black Friday akcióját vagy az aktuális promóciós ajánlatokat, amikor csábító kedvezmények várják, illetve a Tiplino cashback szolgáltatását is. 

Szerezzen 2000 Ft-t még a Govee-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Govee webáruházé.

Govee kupon

5$ kedvezmény a hírlevélre való feliratkozásért

+ akár 7,675 % vissza a vásárlásból

Iratkozzon fel a hírlevélre, és első vásárlására 5$ kedvezményben részesül.

Govee Deals - kedvezményes ajánlatok

+ akár 7,675 % vissza a vásárlásból
 

Válogasson a Govee kedvezményes ajánlatai közül.

Ingyenes szállítás minden rendelésre Govee

+ akár 7,675 % vissza a vásárlásból

A Govee webáruházban minden rendeléshez ingyenes szállítás jár.

Fedezze fel a lehetőségek világát, ahol az árak még alacsonyabbak, a vásárlás öröme pedig mérhetetlen. Vásároljon különösen a Govee Black Friday alatt. Nézze meg a különleges ajánlatokat, amelyek az üzletben várják Önt. Csodálatos lehetőségeket fedezhet fel, hogy korszerűsítse otthonának intelligens eszközeit, és javítsa életmódját. Inspirálódjon a termékek széles választékából, és fedezze fel, hogyan élvezheti az okosabb életmódot anélkül, hogy elhagyná otthonának kényelmét.

Govee LED fények az otthonába

A modern technológia világában a Govee webáruház olyan innovatív megoldásokat kínál Önnek, amelyek megváltoztatják a mindennapi életét. Ebben az innovációs áruházban olyan eszközöket találhat, amelyek az intelligens funkciókat ötvözik a könnyű használhatósággal, így nagyobb kontrollt és kényelmet biztosítanak Önnek.

Kép

Hogyan spórolhat a Govee webáruházban

Fedezze fel a lehetőségek világát, ahol az árak még alacsonyabbak, a vásárlás öröme pedig mérhetetlen, különösen a Govee Black Friday alatt. Nézze meg a különleges ajánlatokat, amelyek az üzletben várják Önt. Csodálatos lehetőségeket fedezhet fel, hogy korszerűsítse otthonának intelligens eszközeit, és javítsa életmódját. Inspirálódjon a termékek széles választékából, és fedezze fel, hogyan élvezheti az okosabb életmódot anélkül, hogy elhagyná otthonának kényelmét.

Használja ki a Tiplino cashback portál adta lehetőségeket és spóroljon a Govee webáruházban való vásárlásával is. Ne felejtse el átirányítani magát a webáruházba, hogy a szolgáltatás éljen és visszaszerezhesse elköltött pénzének egy részét. Hasonló webáruház Magyarországon a Ledenvilágításod webáruház, ahol szintúgy kedvező árakon vásárolhat fényeket és világításokat otthonába. 

Szerezzen Govee kuponokat a spóroláshoz

Iratkozzon fel a hírlevélre, hogy naprakészen értesüljön a legfrissebb hírekről. Feltétlenül vegye igénybe az ingyenes és gyors szállítást, a visszaküldési szabályokat és a mindig segítőkész ügyfélszolgálatot, amely minden kérdésben a rendelkezésére áll. Minden vásárlás egy lehetőség a megtakarításra és a jövődbe való befektetésre.

A Govee üzlet nemcsak termékeket kínál, hanem élményt is. A vállalat hisz abban, hogy a technológiának mindenki számára elérhetőnek és kényelmesnek kell lennie. Teremtsen kényelmet, gazdálkodjon okosan és szórakozzon a platformon található okos megoldásokkal. Merüljön el a jövő világában, ahol otthona, szórakozása és mindennapi tevékenységei eggyé olvadnak. Ne hagyja ki a kedvezményeket a Govee Black Friday alatt, amelyeknek köszönhetően a termékek széles választéka elérhető áron lesz. Engedje szabadjára az intelligens eszközök erejét, és alakítsa át az életét és munkáját. Böngésszen a katalógusban, és fedezze fel, hogyan teheti világát intelligensebbé és kényelmesebbé. Az innovatív termékek az Ön kulcsa a jövőhöz.

Az áruház célja, hogy kompromisszumok nélkül a legjobbat nyújtsa Önnek, különösen, ha pénzről van szó. Használja ki a tepsiben felkínált lehetőségeket, és vásároljon okosan és nyereségesen.

Alapvető technológiák

Az innovatív zónaosztásos színmegfeleltetési módszer a képernyőn túli vizuális megjelenítést fokozza. Kalibrálja és rögzíti a tartalom színeit, és biztosítja az Ön számára a színillesztés pontosságát.

Az RGBIC, a Govee innovatív fénymegjelenítési technológiája fejlett IC (független vezérlő) chipekkel rendelkezik, amelyek egyszerre több színt jelenítenek meg egy fénycsíkon. Lássa az élénk színeket kergetőzni vagy szivárványként áramlani. Mondjon búcsút az unalmas RGB egyszínű világításnak.

Govee ügyfélszolgálat

Kérdése lenne a rendelésével kapcsolatban vagy a termékekkel, akkor keresse fel az ügyfélszolgálatot az alábbi módok egyikén, support@govee.com e-mail címen vagy a weboldalon található üzenetküldési funkcióval. A Govee ügyfélszolgálata szívesen segít minden kérdés esetén.

Govee kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Buy One, get one Free

16.01.2024

Halloween Deals - akár 45% kedvezmény

30.11.2023

Govee kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Govee kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Govee online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Govee más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 7,675 %  összeget a vásárlásból a Govee webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be