Anyák napja

CikkekCsalád és gyerekek 6. 2. 2023

Legkedvesebb édesanyáink ünnepe van! Anyák napja 2023-ban május 7-én esedékes. Mit tud adni anyukájának ajándékba? Nincs ötlete? Mutatunk néhány anyák napi ajándék ötletet, amelyek közül garantáltan fog tudni választani.

Az anyák napját hivatalosan 1907-ben alapították Anna M. Jarvis tiszteletére, aki az anyák jogaiért küzdött. Hét évvel később Woodrow Wilson amerikai elnök nemzeti ünneppé nyilvánította az anyák napját. A különleges kötelék, amely édesanyáddal összeköt, semmilyen másik kapcsolathoz nem hasonlítható. Ez a nap tökéletes arra, hogy köszönetet mondhassunk édesanyánknak, amit értünk tett, hogy támogott és hitt bennünk. Ünnepelje édesanyját ezen a különleges napon.

Mikor van anyák napja? Mikor ünnepeljük?

Az anyák napját Magyarországon hivatalosan május első vasárnapján ünneplik. Az idei anyák napja 2023-ban május 7-re, vasárnapra esik. Magyarországon 1925 óta ünnepeljük az anyák napját, ezért is ezen a napon ne felejtse el édesanyját és ajándékozza meg valami széppel és emlékezetessel. Most vetődik fel a kérdés, hogy mégis mivel? Mutatunk néhány szuper ötletet ami anyák napjára nagyszerű választás lenne.

Biztosan tudja, minek örülne a legjobban édesanyja – legyen az egy közös vacsora egy jó étteremben, virág vagy egy kis ajándék? Ha nem, tekintse meg tippjeinket anyák napi ajándékhoz, és szerezzen be édesanyjának olyat, amely mosolyt varázsol az arcára. Anyák napja 2022-ben május 1-jén volt, így ehhez képest kicsit több ideje van beszerezni előre az anyák napi ajándékokat, anyák napi verset írni.

5 tipp egy anyák napi ajándékhoz

Azon a napon, amikor édesanyáinkat ünnepeljük, muszáj gondolnunk egy nagyszerű ajándékra is. De nem kell attól tartania, hogy nem jut eszébe semmi, mert összedugjuk a fejünket és hozunk Önöknek 5 ötletet egy szuper a nyák napi ajándékhoz. Végül is a nőknek szóló ajándékok könnyebbek, mint azzal foglalkozni, hogy mit adjanak a férfiaknak születésnapra, ünnepekre, Valentin-napra vagy apák napjára. Nem hagyunk itt sem hoppon senkit. Nézze meg az ajándék ötleteket férfiaknak.

1. Az örök klasszikus - virágcsokor és az anyák napja

A virágok a klasszikusok klasszikusai, de a nők szeretik. Ezért vehet édesanyjának egy csokrot a virágboltban, és tegye fényesebbé a napját. Garantáljuk, hogy nagyon boldoggá fogja tenni, és ő is örülni fog, hogy emlékszik rá. A virággal nem lehet elszúrni semmit, egy gyönyörű színes és illatos tulipán csokor bevirágozza édesanyja napját ezen a csodás napon. Ön is boldog lesz, hogy édesanyja mennyire örül az apró gesztusnak.

Kép

2. Ajándékozzon egy bestsellert anyák napja alkalmából

Menjen el egy online könyvesboltba, és vegyen anyukájának valamit, amit még nem olvasott. Melyik műfajt fogja választani? Detektív történet, regény vagy valami kalandos? A választás az Öné. De ha nem tudja, hogy melyiket, akkor mi segítünk. Ezzel soha nem léphet félre. Egy jó könyv elrepíti Önt egy hihetetlen történetbe. Beleképzelheti magát a történet főszereplőjének helyébe és már le sem tudja tenni a kezéből. Nem csak komoly, hanem a kellemes olvasmány is hasznos, így mindig nagyszerű ajándék ötlet választani egy könyet. És ki lesz az akit választ? Ha édesanyja azok közé tartozik, akiket foglalkoztat a sors és az emberi lét pszichológiai oldala, sikerlistás könyvek között találja az Örökölt sors és a Szabad akarat című könyveket Orvos-Tóth Noémi tollából. A nők széles körében közkedvelt Danielle Steel Royal szerelmi története is jó választásnak bizonyul. Egy jó kis krimi is jól ki tudja kapcsolni az embert a fáradt hétköznapokon. A Libri bestseller listáján Holly Jackson Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz című könyv is szerepel.

Kép
1. Royal2. Örökölt sors 3. Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz
Szerző: Danielle SteelSzerző: Orvos-Tóth NoémiSzerző: Holly Jackson
Ár: 3.315 Ft, Libri.huÁr: 4.274 Ft, Libri.huÁr: 4.749 Ft, Libri.hu

3. Csináljon anyák napi ajándékot

Minden anyuka biztosan örült, amikor gyerekként karácsonyi képeslapot, anyák napi verset, idézetet vagy DIY meglepetést adott. Miért ne mehetne vissza egy kicsit az időben, és készíthetne újra valamit anyukájának? Látni fogja, hogy ugyan olyan boldog arckifejezése lesz, mint akkor. És talán egy DIY anyák napi ajándékot jobban értékelnek, mint a vásárolt terméket. Végül is több munkát fektet az ajándékba. Mutatunk néhány tippet a DIY anyák napi ajándékokkal kapcsolatban.

Készítsen meglepetést anyukájának anyák napjára DIY ajándék formájában. Forrás: Youtube/FourSeasonsDecor

Irodalmat kedvelő anyukák garantálnak díjazni fognak egy anyák napi verset. Pár egyszerű lépésre van csak szüksége a szívhez szóló anyák napi vesrhez. Első sroban döntse el, miről kellene szólnia. Fontos tényező, hogy azt szeretné, ha konkrétan szólna arról a dologól a vers vagy átvitt értelemben. Gyűjtsön olyan szavakat, amelyek összefüggnek a témával. Írja meg az első sort és gondolkozzon el rajta, hogy milyen rímeket szeretne használni, hogyan fognak következni. Már csak ezeket a lépéseket kell ismételnie míg elégedett nem lesz a versével.

4. ÖKO anyukáknak: természet ajándéka

Milyen ajándékot válasszanak a természetes termékeket szerető, újrahasznosító, nejlonzacskót nem használó, BIO termékeket vásárló anyukáknak? Ajándékozzanak nekik otthonra egy darab természetet. Mit szólna egy tápláló testápolóolajhoz makadámdió olajjal, energikus keverékkel vagy más szuper természetes alapanyagokból álló termékekhez? A Herbatica webáruház nagyszerű termékeket kínál csak természetes alapanyagokból.

5. Egy pihenéssel teli hétvége, vagy vásároljon wellness-üdülést

Ki más érdemelne pihenést, mint anyukánk? Ő az, aki mindig is gondoskodott rólunk, és továbbra is a támaszunk. Ajándékozzon neki egy wellness-üdülést masszázzsal és pezsgőfürdővel, jó ételekkel, borral és természetközeli tartózkodással. Egyeztessen a családdal, hogy együtt menjenek el, és élvezzenek egy nyugodt hétvégét, tele pihenéssel. Érkezzenek haza tele erővel és energiával, hogy megújulva folytathassák tovább mindennapi tevékenységüket. Anyukáink megérdemlik a kényesztetést.

Kép

Egy wellness-üdülés energiával és optimizmussal telve hozza vissza édesanyját. Ne is habozzon, látogassa meg a webáruházakat, ahol érvényesítheti az anyák napi kedvezményeket és foglaljon le egy wellnes hétvégét édesanyja számára kedvező áron.

Hol vásárolhatnak wellness üdülést?

A Maiutazas.hu - portál, ahol utazási csomagok, élményprogramok, akciós repülőjegyek, wellness üdülések, gasztronómiai élmények széles skáláját kínálja. Akár féláron utazhat külföldön és belföldön egyaránt.

Az Utazzitthon - egy internetes utasszervezési és foglalási platform. Magyarországi szálláshelyek és élményprogramok hatalmas kínálata, több mint 800 szálláshely, amelyek közül garantáltan megtalálja Ön is az igényeinek megfelelőt.

Hasonló anyák napi ajándék ötletek

Hasonló és szuper ajándékok közül választhatnak még anyák napjára, mint például kozmetikumok, parfümök és ékszerek, esetleg egy szuper kiegészítő, mint táska, sál vagy egy napszemüveg. Ennek fejében a webáruházak, mindig nagyszerű kedvezményekkel kedveskednek az anyukáknak. Anyák napi kuponok segítségével még spórolni is tud egy picit a vásárláson, de ha nem is kupon, akkor anyák napi kedvezmény vagy akció mindig lesz a terítéken. Mindig jó ötlet a személyre szabott ajándék is. Lehet az például póló, bögre, párna, vászonkép és még sorolhatnánk. Ilyen jó ötleteket és motívumokat a Pamutlabor weboldalán is megtalál, ahol már csak a képzelőerő kell a megvalósítás a profi csapat kezében van.

Kiegészítők

Minden nő nem csak a környezetét szeretné szeretni, hanem mindenekelőtt önmagát. Legyen szó színes sálról vagy praktikus kézitáskáról, minden hölgyet divatos divatos kiegészítővel lát el és feldobja nem csak a hangulatát, de a kisugárzását is.

Kép

Tiplino TIPP: A Bonprix webáruháza mindig készül az anyák napjára. Akár 20%-os anyák napi kedvezményeket is bezsebelhetnek ebben az időszakban.

Ékszer

A gyémántok örökkévalóak. Ha olyat szeretne ajándékozni édesanyjának, ami örökké tart, és állandóan viselni fogja, ajándékozzon neki egy ékszert. De válasszon jól, és próbáljon megfelelni az ő ízlésének. Ezüst vagy aranyat visel? Szereti a színes köveket, vagy inkább az egyszerűséget kedveli? Esetleg jobban szereti a láncot vagy a fülbevalót? Széles választékkal várja Önöknek, minden ékszeres webáruház, ahol bőven válogathatnak a temérdek szépség között.

Kép

Tiplino TIPP: A Rmekekszer oldalon fantasztikus kedvezmények vannak a kiválasztott ékszermárkákra minden időszakban, nem csak anyák napján.

Parfüm és kozmetikumok

A kellemes illat már reggeltől kellemesebbé teszi anyák napját. De gondoljon arra az alkalomra, amelyre a parfümnek kell megfelelnie– erősebb és fűszeresebb illatok különleges eseményekhez, lágyabbak és könnyebbek a mindennapi viselethez. Melyik parfüm áll jobban édesanyjához közel? Az illatok szakértőjének nevezik, a Notino webáruházat, így akár ajándékot vásárol szeretteinek, akár saját magát szeretné meglepni, biztosan megtalálja, amit keres. A Douglas szintúgy minden éven nagyszerű kedvezményekkel kedveskedik az édesanyák számára. hogy Ön kényeztethesse olyan ajándékokkal amelyeket szeret.

Kép

Tiplino TIPP: A Notino-nál mindig és folyamatos kedvezményeket talál többféle márkától és akár ingyenes kiszállítással.

Hasonló üzletek

Rmekszer, Bonprix, Notino, Maiutazas, Douglas, Libri, Utazzitthon, Pamutlabor

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be