Aliexpress útmutató: 2. rész - Aliexpress magyarul

CikkekBevásárlás 7. 9. 2022

Az Aliexpress-ről szóló sorozatunk lépésről lépésre végigvezeti önt a vásárlás menetén. A sorozat második része a nyelvi beállításokkal foglalkozik. Cikkünkből megtudhatja, hogy használhatja az Aliexpress-t magyarul.

Az Aliexpress az egész világon népszerű online bevásárlóközpont, ahol mindent megtalál, ami csak eszébe jut: a ruhadaraboktól kedzve az elektromos eszközökön át a játékokig. Több ezer eladó több millió terméke közül válogathat rendkívül kedvező áron. Csatlakozzon ön is a vásárlókhoz!

Sorozatunk első részében a regisztrációval és bejelentkezéssel foglalkoztunk. Most már tudja, hogyan kezdhet bele a vásárlásba, nézzük hát a második lépést. Ha ugyanis nem tud angolul vagy más világnyelven, nehezen boldogul az Aliexpress-en. Sorozatunk második részében azzal foglalkozunk, hogy változtathatja meg az Aliexpress nyelvét, és vásárolhat magyarul is.

Aliexpress magyarul

Az Aliexpress szinte minden világnyelvre lefordítható. A jó hír az, hogy magyarra is. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy ez csupán egy gépi fordítás a Google fordító segítségével. Figyelni kell arra, hogy ez a fordítás néhol hiányos vagy pontatlan lehet. Amíg azonban nem jön létre jobb fordítás, meg kell elégednünk ezzel is.

A nyelv beállítása nem bonyolult, csupán pár másodpercet vesz igénybe. Az Aliexpress magától is felkínál (nem gépi) fordításokat bizonyos világnyelvekre, mint a spanyol, olasz, francia, német vagy portugál.

A magyar nyelv beállítása

  1. Kattintson a böngészője jobb felső sarkában található Oldal lefordítása gombra
  2. Kattintson a három függőleges pontra, majd a Másik nyelv választása opcióra
  3. A nyelvek kínálata közül válassza ki a magyart
  4. Fejezze be a műveletet a Kész gombra nyomva
  5. Készen is van :-) Most már használhatja az Aliexpress-t magyarul

Nem biztos a fordításban?

Aliexpress-ről szóló sorozatunk mai részéből megtudtuk, hogy a weboldal lefordítható magyarra, azonban ez csak gépi fordítás. A szöveg néhol hiányos vagy pontatlan lehet. Ezért ajánljuk, hogy hagyja a weboldalt az eredeti angol nyelven, és külön fordítsa le az esetleges ismeretlen szavakat.

Ajánlott cikkek:

Hasonló üzletek

AliExpress

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be