Astoreo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Astoreo kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Astoreo

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Astoreo webáruház praktikus, hasznos és dekoratív háztartási eszközöket és lakásdekorációs...

A(z) Astoreo webáruházról

Az Astoreo webáruház elsősorban lakásdekorációt, textíliákat és háztartási eszközöket kínál. Varázsolja lakását igazi otthonná az Astoreo segítségével. Akár praktikus ajándékot keres, vagy saját magát lepné meg valami újjal a háztartásba, nézzen körül. Rengeteg termék közül válogathat, ráadásul mindez kedvező áron.

Dekorálja ki lakását az Astoreóval

astoreo kanape


A különféle díszek és dekorációk csodákra képesek. Dekorálja ki lakását a saját ízlése szerint, az Astoreo webáruházban ehhez mindent megtalál. A kínálatban talál koszorúkat, fali dekorációkat, szobrocskákat, ablak- és ajtódekorációt. Mindegy, hogy ünnepi dekorációt keres, vagy a mindennapokat szeretné kicsit feldobni. A webáruházban talál lakástextilt és minőségi pamut ágyneműket is.

Astoreo - minden, ami otthon

Az Astoreo konyhai eszközök széles skáláját kínálja. Mindent megtalál, amire sütés-főzéskor szüksége lehet. Kések, edények, élelmiszertárolók és konyhai textil. Válogasson a praktikus és vidám konyhai kiegészítők közül.

Fürdőszobai kiegészítőket és szépségápolási eszközöket is kínál a webshop. Hajszárítók, masszírozó eszközök, tükrök és sok más. Készítsen otthon manikűrt és pedikűrt: a test- és kézápolás szekcióban megtalál ehhez minden szükséges eszközt.

Astoreo katalógus

Szívesebben lapozza a papíralapú katalógusokat? Az Astoreo ilyet is kínál. Rendelje meg a katalógust ingyenesen: elég, ha kitölti a weboldalon található űrlapot. Sok-sok új termék és inspiráció várja.

astoreo katalogus


Fizetés és szállítás

Az Astoreo kétféle fizetési módot kínál. Fizethet online bankkártyával vagy készpénzzel a termék átvételekor. A szállítást a Magyar Posta végzi, a szállítási költség 1490 Ft

19 990 Ft érték feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Astoreo ügyfélszolgálat

Az Astoreo ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 8:00–18:00 között áll a vásárlók rendelkezésére. Bármilyen kérdése vagy gondja van, forduljon hozzájuk bátran. Hívja a 06 23 802 695 telefonszámot, vagy írjon az astoreo@astoreo.hu e-mail-címre. Használhatja a weboldalon elérhető kérdőívet is.

Az Astoreót megtalálja a Facebookon is.

Visszaküldés

A vásárló jogosult visszaküldeni a terméket az átvételtől számított 14 napon belül. Az elállási jog érvényesítéséhez töltse ki a weboldalon található nyilatkozatot, majd azt jutassa el e-mailben az astoreo@astoreo.hu e-mail-címre, vagy az áruval együtt küldje el a következő címre: ASTOREO, Trend s.r.o., 2041 Budaörs, Pf.: 270.

Kedvezményes vásárlás az Astoreón

Az Astoreo gyakran kínál limitált ideig tartó kedvezményeket, akciós kuponokat és vásárláshoz járó ajándékokat. ĺratkozzon fel a hírlevélre, és garantáltan nem marad le semmiről. Kövesse figyelemmel a "Kedvezményes árak" szekciót is, ahol az eredeti ár töredékéért talál termékeket.

Még jobban megéri a Tiplinóval vásárolni. A cashbackjutalomnak köszönhetően ugyanis vásárlásának akár 4%-át visszaszererheti. 

 • Lengyelországból is vásárolhat az Astoreóról: Astoreo.pl
 • A webáruház Szlovákiában is elérhető: Astoreo.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Astoreo webáruházról

Az Astoreo webáruház praktikus, hasznos és dekoratív háztartási eszközöket és lakásdekorációs kiegészítőket értékesít. Tegye otthonosabbá lakását új dekorációval, ágyneműhuzattal vagy konyhai kiegészítővel. Ezen felül divatos ruhákat és kiegészítőket is talál itt. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Astoreo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.