Irisimo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Irisimo kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,25 % mindenből a webáruházból Irisimo

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Az Irisimo.hu egy karórákra szakosodott webáruház, ahol több mint 50 világmárka darabjait találja. A karórák 100% eredetiek,...

A(z) Irisimo webáruházról

Az Irisimo.hu egy nemzetközi internetes áruház, amely 2005 óta jelen van a piacon. Fő termékkínálatukat a karórák alkotják. A webáruház garantálja, hogy kínálatukban csak a legjobb minőségű termékeket találja, hiszen számos világmárkával működik együtt, amelyek eredeti darabjait árulja. Válasszon magának, vagy akár szeretteinek ajándékba egy szép karórát vagy más ékszert. Az Irisimo kínálatában ugyanis számos más kiegészítőt is talál az órákon kívül.

Irisimo karórák

Az Irisimo webáruház fő kínálatát márkás karórák alkotják. Válasszon egy szép darabot stílusának megfelelően. A kínálat igazán széles, férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt talál karórát. Olyan márkák képviselik magukat, mint a Casio, a Guess, a Times vagy a Ray Ban. Típus szerint választhat bináris, analóg vagy digitális karórát. Válogathat az óra és a tok színe, a tok anyaga vagy mérete, a táplálás, funkciók, vízállóság vagy a számjegyek típusa szerint. Elegáns, sportos, különleges és visszafogott darabokat egyaránt talál a kínálatban.

irisimo

Irisimo kiegészítők

A karórák mellett számos más kiegészítőt is vásárolhat. Nézzen körül például a napszemüvegek között, ahol rengeteg szín és kerettípus közül válogathat. A webáruházban talál még táskákat és különféle ékszereket is.

Fizetés és szállítás

Az Irisimo többféle fizetési módot kínál a vásárlóknak. Az alábbiak közül választhat:

 • utánvéttel - díja 350 Ft
 • banki utalással
 • bankkártyával

A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat: a szállítási díj 1490 Ft, 30 000 Ft felett 1290 Ft
 • DPD futárszolgálat: a szállítási díj 990 Ft, 30 000 Ft felett 690 Ft
 • Csomagküldő: a szállítási díj 890 Ft, 30 000 Ft felett ingyenes

A csomagok kézbesítése az elküldéstől számított egy munkanapon belül várható. Amennyiben a termék nincs raktáron, a szállítási idő 2–5 munkanap.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 12 hónapon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. A termék nem lehet használt, viselt, elhasználódott állapotban, tartalmaznia kell az összes tartozékot. A terméket küldje az IRISIMO
2500 Esztergom, Arany János utca 2. címre.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén lépjen kapcsolatba az Irisimo ügyfélszolgálatával, és a munkatársak segítenek önnek. Hívja a 06 313143400 telefonszámot hétfőtől péntekig 8:30–17:00 között, vagy írjon az info@irisimo.hu e-mail-címre.

Megtalálja őket a közösségi médiában is: Facebook, Twitter, Instagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Irisimo webáruházról

Az Irisimo.hu egy karórákra szakosodott webáruház, ahol több mint 50 világmárka darabjait találja. A karórák 100% eredetiek, így a minőség miatt sem kell aggódnia. A kínálatban olyan márkákat talál, mint a Casio, Fossil, Esprit vagy a Citizen. A webáruházban táskákat, ékszereket és más kiegészítőket is talál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,25 %  összeget a vásárlásból a  a Irisimo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.