Movavi

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Movavi kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 10 % mindenből a webáruházból Movavi

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Innovatív multimédiás programok, képszerkesztők, videó szerkesztők, képernyőfelvevő és számos hasznos szoftver iskoláknak, cégeknek,...

A Movavi webáruházról

A Movavi magyar nyelven is elérhető webáruháza multimédiás szoftverek széles kínálatával várja vásárlóit. A videószerkesztő, képszerkesztő, képernyőrögzítő és animációs programok mellett a webshopban stockfotókat, stockzenéket, multimédiás effekteket vagy különböző sablonokat is talál. A Movavi specializált programokkal és termékekkel is rendelkezik, amelyek kifejezetten iskolák és munkahelyek részére készültek, vagy éppen a home office-ban dolgozók is számos erre irányult innovatív szoftver között válogathatnak.

A cég 2004-es megalakulása óta vállalattá nőtte ki magát, melynek jelenleg több mint 400 alkalmazottja van, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy minőségi számítógépes programokat hozzanak létre, amelyek bármilyen eszközön egyszerűen használhatók, legyen az telefon, laptop vagy tablet. Ne feledje, a Tiplinóval most kedvezményesen juthat hozzá a Movavi termékeihez!

Kép


Hogyan vásárolhat a Movavi webáruházában?

A Movavi számítógépes programjai Windows és MacOS operációs rendszerekre tölthetők le. Miután kiválasztotta az Ön számára megfelelő terméket, eldöntheti, hogy egy évre szeretne rá előfizetni, vagy egyszer s mindekorra szeretné azt megvásárolni. A termékeket kombinálhatja is, így kedvezményesen juthat hozzá akár több szoftverhez is. Az oldalról való vásárlás nem regisztrációhoz kötött. A Movavi programjai próbaverzióban is elérhetők, ezek ingyenesen letölthetők és korlátozott ideig használhatók, majd lejártuk után lehetőség van a szoftver megvásárlására.

A fizetés gombra kattintva megjelennek az oldal által támogatott fizetési módok:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, MasterCard)
 • PayPal
 • banki átutalás
 • Trustly, Purchase order, WebMoney, Union Pay, Trustpay

Reklamáció és pénzvisszatérítés

Amennyiben a megvásárolt programmal vagy termékkel nem elégedett a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. Ilyen esetben első lépséként vegye fel a kapcsolatot a Movavi csapatával az oldal felhasználói felületén keresztül, akik segítenek a reklamációs folyamat elindításában.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a vásárlással vagy a Movavi multimédiás termékeivel kapcsolatban, a webáruház ügyfélszolgálatával a weboldal felhasználói felületén vagy az élő chat-en keresztül léphet kapcsolatba.

Értesüljön a Movavi újdonságairól a közösségi média felületeken is: Facebook, Instagram, YouTube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Movavi webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Movavi webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Movavi webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Movavi weboldalán való rendelésekor az Engedményre jogosító kupon mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény  levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Movavi.com - multimédiás szoftverek

Innovatív multimédiás programok, képszerkesztők, videó szerkesztők, képernyőfelvevő és számos hasznos szoftver iskoláknak, cégeknek, magánszemélyeknek. Emellett stockfotók, stockvideók, zenék és hangeffektusok, valamint kreatív kiegészítők is megtalálhatók a Movavi webáruházának kínálatában, hogy kreatív projektjein bárhol, bármilyen eszközről kényelmesen dolgozhasson.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  10 %  összeget a vásárlásból a  a Movavi webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.