Farnell - elektronika legjobb forgalmazója

A Farnell az elektronikai rendszerek tervezéséhez, karbantartásához és szervizeléséhez szükséges technológiai termékek, szolgáltatások és megoldások kiemelkedő forgalmazója. Félvezetőket, passzív alkatrészeket és egyéb termékeket kínál. Alacsony árak és gyors szállítás! 

Farnell kupon

Kedvezményes kupon Farnell - 10% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.06.30

 

Vásároljon 50.000 Ft felett, és 10% kedvezményben részesül.

Kedvezményes kupon Farnell 10% kedvezmény 50.000 Ft felett

Eddig érvényes: 2024.05.30

 

Vásárolj a Farnell weboldalán 50.000 Ft felett és rendelésedre kapsz 10% kedvezményt! Ismerkedj meg a jövővel a technológia legújabb… több

Ingyenes szállítás a Farnell.com oldalon

Eddig érvényes: 2024.06.02

 

A Farnell.com webáruházban 15.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján… több

Farnell kupon - innováció olcsón

A Farnell Európa-szerte működik. A vállalat a termékek, szolgáltatások és szoftverek innovációjával, valamint a webre naponta több száz új termékkel történő feltöltésével biztosítja, hogy Ön azonnal hozzáférhessen a legújabb technológiákhoz. A Farnell személyes szolgáltatást nyújt helyi alapon vagy teljes körű tervezési megoldásokat. A Farnell gyors, még aznap történő kiszállítást is kínál, és aznapi kiszállítás 1-2 munkanapon belül lehetséges.

Kép

Hogy tud spórolni a Farnell webáruházban

Kiváló minőségű termékek alacsonyabb árakon, a választék minden hónapban új termékekkel bővül! A vezető gyártók több ezer kiváló minőségű terméke elérhető kedvezményes áron elérhető a Farnell webáruházban. Mindig talál kedvező árakon olyan terméket, amelyre szüksége lehet, így érdemes átböngészni a webáruház kínálatát, hogy ne maradjon le a nagyszerű akciókról. 

Hogy szerezhet Farnell kuponokat

Farnell kuponokat minden esetben a webáruház oldalán vagy a hivatalos oldalaikon találhat. Elsősorban a Tiplino kedvezményes kuponjait tekintse át vagy a Farnell profilját, minden esetben igyekszünk a legújabb kedvezményekkel és kuponokkal szolgálni. 

A Farnell egy olyan fejlesztési disztribútor és globális partner, amely a projekt minden fázisában támogatja a technológiai közösséget. Webshopjában mintegy 600 ezer terméket kínál eladásra. Megoldásai növelik a termelékenységet és zavartalanul biztosítják a gyártósorok működését. Az e-shopon keresztül történő vásárlás esetén a megrendelés a leggyorsabb kiszállítással történik, a megrendelések akár 99%-át időben kézbesítik. Vásároljon kedvezményekkel és váltsa be a Farnell kedvezményeit.

Farnell műszaki támogatás

Technikai szakértelem vagy műszaki támogatás esetén a hét 5 napján, a nap 24 órájában fordulhat szakértői csapatukhoz. Ingyenes segítséget nyújtanak Önnek élő csevegésen vagy telefonon keresztül. A Farnell TV videótárán keresztül közvetlen hozzáférést kaphat a mérnöki közösségben dolgozó kollégákhoz és szakértőkhöz, valamint rengeteg műszaki dokumentumhoz és eszközhöz is. 

Az áruk visszaküldése

Az árut 21 napon belül visszaküldheti. Az áru visszaküldése előtt kapcsolatba kell lépnie a Farnell-lel, és kérnie kell egy RMA (Return Merchandise Authorization) számot. E szám nélkül az áru nem küldhető vissza, és nem fogadják el. Az RMA-szám megszerzéséhez kérjük, töltse ki a "Termék visszaküldése" szakaszban található online űrlapot. Amint megkapta az RMA-számot, további utasításokat kap az áruk visszaküldéséhez. Kérjük, hogy a terméket eredeti csomagolásában küldje vissza. 

Farnell kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kupon – 10% a vásárlás végösszegéből a Farnell.com oldalon

31.03.2024

Akció Farnell akár 20% kedvezmény relék akció

08.03.2024

Kedvezményes kupon Farnell 10% kedvezmény 50 000 Ft feletti vásárlás esetén

31.03.2024

Kedvezmény kód Farnell 10% kedvezmény 50000 HUF feletti vásárlás esetén

14.12.2023

Kedvezményes kupon Farnell 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből

30.09.2023

Kedvezményes kupon Farnell 10% kedvezmény mindenre

01.10.2023

Kedvezményes kupon Farnell 10% kedvezmény 50.000 Ft felett

04.09.2023

Kedvezményes kupon Farnell 10% kedvezmény 50 000 Ft felett

02.07.2023

Kedvezményes kupon Farnell 10% a vásárlás végösszegéből 50 000 Ft felett

31.12.2023

Farnell kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Farnell kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Farnell online webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg alatt az "Utalványkód hozzáadása" lehetőség. Ezalatt találja a kuponkódoknak szánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmaz" gombra és fejezze be a vásárlást.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Farnell webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be