A(z) Coop webáruházról

A Coop hazai élelmiszerlánc elterjedt az egész orszában, hiszen a kisebb településeken is megtalálható. Magyarországon több mint 20 éve van jelen, 100% hazai tulajdonú cégként. Az üzletlánc célja a kereskedelmi kultúra színvonalának növelése a vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával. A Coop folyamatosan törekszik arra, hogy jobb legyen: 2010-2012-ben egy teljes arculati megújulás zajlott, 2016-ban medig egy boltmegújító program keretein belül a bolti technológia fejlődött.

Coop termékek

A Coop már 1998 óta forgalmazza saját márkás termékeit: 4 termékcsaládban ez csaknem 900 terméket jelent. A legtöbb a Coop - jót jó áron kategóriába tartozik. Ide tartoznak a legfontosabb fogyasztási cikkek megbízható minőségben, kedvező áron. A Coop Prémium kiváló minőségű termékeket kínál. A Coop Jó nekem termékcsalád azokat a vásárlókat célozza meg, akik számára fontos az egészség és a teljes értékű élet. A Coop Minden nap alapvető fogyasztási cikkeket kínál rendkívül alacsony áron.

coop termékek

Coop akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át a legfrissebb Coop akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legnagyobb kedvezményeket. Az akciós újság minden héten megjelenik, az akciók szerdától keddig érvényesek. Tervezze meg a vásárlását a Coop akciós újsággal, így időt és pénzt spórolhat meg.

Coop Klub

A Coop Klub egy törzsvásárlói program, amely keretein belül a vásárló kedvezményekben részesül. Váltsa ki kedvenc Coop üzletében a törzsvásárlói kártyát, és élvezze az előnyeit. A törzsvásárlók a hetente meghirdetett akciós termékekből további kedvezményeket szerezhetnek. A kártyával hűségpontokat gyűjthet, amelyekért vásárlási utalványokat és további extra kedvezményeket szerezhet. Emellett játékok és nyereményjátékok is várják.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, forduljon a Coop ügyfélszolgálatához a webodlalon található panaszkezelési űrlap segítségével.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebookon és Instagramon is.

 • A Coop Jednota áruházat Szlovákiában is megtalálja: Coop.sk
 • Az áruházat Csehországban is megtalálja: Lidl.pl

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Coop webáruházról

A Coop egy hazai áruházlánc, amely szinte mindenütt megtalálható az egész ország területén - a kisebb településeken is. Kínálatát elsősorban élelmiszerek és drogéria alkotják: friss pékáru, hús, tejtermékek, gyümölcs, zöldség és tartós élelmiszerek. Lapozza át a legújabb Coop akciós újságot, és vásároljon kedvezményesen.

Coop más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Coop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be