A4C

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Az A4C webáruházról

Az A4C webáruháza tabletek, mobiltelefon kiegészítők és egyéb innovatív elektronikai kellékek gazdag kínálatával várja, melyek most verhetetlen áron lehetnek az Önéi. A webshopban többek között Apple, Samsung, Motorola és számos egyéb ismert márka készülékeivel kompatibilis kiegészítők találhatók meg, emellett pedig rengeteg univerzális darab is elérhető a webshopban, mely bármely gyártó telefonjaival és okoseszközeivel párosítható.

Kép

Az A4C kínálatából

Az A4C kínáltából a legfrissebb okostelefonok és tabletek mellett játékkonzolok, fülhallgatók, töltők és különböző kábelek, telefontokok, memóriakártyák és rengeteg más hasznos kiegészítő sem hiányozhat. A webshop biztonságos vásárlási és fizetési módokat, valamint gyors szállítást biztosít, hiszen fő céljuk, hogy a minőségi elektronikai eszközök mindenki számára könnyen elérhetőek, és nem utolsó sorban megfizethetőek legyenek. Bár az A4C webáruházában található árak így is rendkívül kedvezőek, a Tiplinó kuponjaival most még akciósabban vásárolhat, nem csak itt, hanem rengeteg egyéb webshopban is, mint például a DHgate, Cesdeals, Teknistore és Zagg szintén elektronikai cikkeket árusító üzleteiben.

Fizetési módok

Az A4C nagy hangsúlyt fektet a biztonságos fizetési módok biztosítására vásárlói számára. A webáruházban a következő fizetési opciók érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard, Discover, American Express)
 • Google Pay, Amazon Pay, Shopify Pay
Kép

Nemzetközi szállítás

Az A4C webáruháza igyekszik minél hamarabb eljuttatni Önhöz a vásárolt termékeket, azonban a nemzetközi rendelések esetén ez egy kicsivel tovább tarhat, hiszen az árucikkek az Amerikai Egyesült Államokból érkeznek. A kézbesítés költsége a célországtól függően változik, a pontos összeg rendeléskor van feltüntetve. A szállítás során felmerülő vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik.

Visszaküldés és elállási jog

A webshopban rendelt termékek visszaküldésére a csomag átvételét követően 30 nap áll rendelkezésre. A visszaküldés költségeit az A4C abban az esetben téríti meg, ha a termék hibás, vagy hiányos állapotban érkezett meg Önhöz. Indok nélküli visszaküldés esetén a visszaszolgáltatással járó kiadások Önt, azaz a vevőt terhelik. Miután az árucikk megfelelő állapotban visszaérkezik, a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy a visszaküldést megelőzően kapcsolatba lépjen az A4C ügyfélszolgálatával.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az A4C ügyfélszolgálatával a webshop üzenetküldő felületén, valamint a webáruház közösségi média oldalain veheti fel a kapcsolatot: Facebook, YouTube, LinkedIn

A Tiplinónak köszönhetően most Csehországból, Romániából és Lengyelországból is kedvezményes áron vásárolhatja meg az A4C termékeit.

Kedvezményes kuponok felhasználása az A4C webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az A4C webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az A4C webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az A4C webáruházában való rendeléskor a „Discount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A4C.com - elektronikai kiegészítők

Az A4C webáruházában elektronikai kiegészítők széles skálájából válogathat, verhetetlen áron. A webshopban többek között fülhallgatók, mikrofonok, telefontokok, memóriakártyák, kábelek, mobiltelefonok, tabletek és rengeteg egyéb innovatív elektronikai cikk vásárolható meg.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

A4C más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a A4C webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be