A4C

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a A4C-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a A4C webáruházé.

A4C kupon

Az A4C webáruházról

Az A4C webáruháza tabletek, mobiltelefon kiegészítők és egyéb innovatív elektronikai kellékek gazdag kínálatával várja, melyek most verhetetlen áron lehetnek az Önéi. A webshopban többek között Apple, Samsung, Motorola és számos egyéb ismert márka készülékeivel kompatibilis kiegészítők találhatók meg, emellett pedig rengeteg univerzális darab is elérhető a webshopban, mely bármely gyártó telefonjaival és okoseszközeivel párosítható.

Kép

Az A4C kínálatából

Az A4C kínáltából a legfrissebb okostelefonok és tabletek mellett játékkonzolok, fülhallgatók, töltők és különböző kábelek, telefontokok, memóriakártyák és rengeteg más hasznos kiegészítő sem hiányozhat. A webshop biztonságos vásárlási és fizetési módokat, valamint gyors szállítást biztosít, hiszen fő céljuk, hogy a minőségi elektronikai eszközök mindenki számára könnyen elérhetőek, és nem utolsó sorban megfizethetőek legyenek. Bár az A4C webáruházában található árak így is rendkívül kedvezőek, a Tiplinó kuponjaival most még akciósabban vásárolhat, nem csak itt, hanem rengeteg egyéb webshopban is, mint például a DHgate, Cesdeals, Teknistore és Zagg szintén elektronikai cikkeket árusító üzleteiben.

Fizetési módok

Az A4C nagy hangsúlyt fektet a biztonságos fizetési módok biztosítására vásárlói számára. A webáruházban a következő fizetési opciók érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard, Discover, American Express)
 • Google Pay, Amazon Pay, Shopify Pay
Kép

Nemzetközi szállítás

Az A4C webáruháza igyekszik minél hamarabb eljuttatni Önhöz a vásárolt termékeket, azonban a nemzetközi rendelések esetén ez egy kicsivel tovább tarhat, hiszen az árucikkek az Amerikai Egyesült Államokból érkeznek. A kézbesítés költsége a célországtól függően változik, a pontos összeg rendeléskor van feltüntetve. A szállítás során felmerülő vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik.

Visszaküldés és elállási jog

A webshopban rendelt termékek visszaküldésére a csomag átvételét követően 30 nap áll rendelkezésre. A visszaküldés költségeit az A4C abban az esetben téríti meg, ha a termék hibás, vagy hiányos állapotban érkezett meg Önhöz. Indok nélküli visszaküldés esetén a visszaszolgáltatással járó kiadások Önt, azaz a vevőt terhelik. Miután az árucikk megfelelő állapotban visszaérkezik, a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy a visszaküldést megelőzően kapcsolatba lépjen az A4C ügyfélszolgálatával.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az A4C ügyfélszolgálatával a webshop üzenetküldő felületén, valamint a webáruház közösségi média oldalain veheti fel a kapcsolatot: Facebook, YouTube, LinkedIn

A Tiplinónak köszönhetően most Csehországból, Romániából és Lengyelországból is kedvezményes áron vásárolhatja meg az A4C termékeit.

Kedvezményes kuponok felhasználása az A4C webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az A4C webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az A4C webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az A4C webáruházában való rendeléskor a „Discount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A4C.com - elektronikai kiegészítők

Az A4C webáruházában elektronikai kiegészítők széles skálájából válogathat, verhetetlen áron. A webshopban többek között fülhallgatók, mikrofonok, telefontokok, memóriakártyák, kábelek, mobiltelefonok, tabletek és rengeteg egyéb innovatív elektronikai cikk vásárolható meg.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

A4C más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a A4C webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be