Spar szupermarketek és a MySPAR applikáció

Cikkek 24. 2. 2023

Mindenki szeret kedvezményesen vásárolni. A kedvezmények és akciók néha elkerülik a figyelmünket, pedig hasznos lehetőséget kínálnak a spórolásra. A Spar szupermarketek akcióiról mindig időben értesülhetünk, ehhez csupán annyi a dolgunk, hogy használjuk a MySPAR mobil alkalmazást.

A Spar a világ egyik legnagyobb élelmiszer-kiskereskedő láncainak egyike. Világszerte 48 országban van jelen, köztük Magyarországon is. A Spar Magyarország összesen 381 saját üzemeltetésű áruházat, illetve franchise programjában 234 üzletet működtet az országban. Ezek a boltok lehetnek, Spar hipermarketek, Spar szupermarketek, valamint kisebb áruházak is a Spar logója alatt.

Kép

Spar nyitvatartás

A Spar szupermarketek és hipermarketek nyitvatartása helyszinenként változó lehet. Érdemes az üzletbe látogatás előtt informálódni annak aktuális nyitvatartásáról, amely természetesen ünnepnapokon változhat. Az ünnepek előtti időszakban a Spar közli a weboldalán, az akciós újságjaiban és a mobil alkalmazásában is a várható ünnepi nyitvatartását.

Spar akciós újságok

Sokan kedvelik a Spar szórólapokat, hiszen ezek régóta biztos forrásai az aktuálisan akciós termékek listájának. A világ napról napra változik, folyamatosan fejlődik, így haladva előre. Ezért már nem kell várnunk a Spar akciós újságra, keresve azt a postaládában. Minden akcióról és a Spar üzletek nyitvatartásáról is azonnal értesülhetünk, hála az okostelefonunknak. Ehhez nem kell más, mint a mobiltelefonunk és egy alkalmazás, a MySPAR. Bővebb információkért a Spar áruházairól látogasson el a Tiplino portáljára.

Kép

A MySPAR funkciói

Ki ne szeretne kedvezményesen vásárolni, ezért érdemes keresni az akciókat. Az éppen aktuális Spar akciókat, megtalálja a Spar újságokban, a Spar weboldalán, illetve a MySPAR alkalmazásban. Az applikációval mindig naprakész információhoz juthat a Spar szupermarketekben aktuálisan zajló akciókról. A MySPAR online applikáció használata sok hasznos lehetőséget és funkciót kínál a felhasználóknak.

A MySPAR alkalmazással most még kényelmesebb lehet a bevásárlás a Spar üzleteiben. A MySPAR egyetlen applikáció, melyben rengeteg hasznos funkció van, mint például:

  • SuperShop kártya használata a mobilon, pontgyűjtés és egyedi kedvezmények igénybevétele
  • Információk az aktuális akciókról
  • Exkluzív kedvezmények
  • Legközelebbi nyitvatartó üzlet megtalálása
  • Bevásárlólista készítése, melyet akár meg is oszthat
  • Ajándékkártya regisztrációja és felhasználása
  • Termékinformációk a mobilon, pékáruk összetételei és allergén információk
  • Könnyebb kuponhasználat

Hogyan használja a MySPAR applikációt

Az alkalmazás kedvezményeit csak a SuperShop program résztvevők tudják igénybe venni. Amennyiben még nem rendelkezik SuperShop kártyával, igényeljen egyet a SuperShop honlapján és kezdődhet a pontgyűjtés és a kuponok használatának élvezése.

A MySPAR applikáció és a kedvezmények igénybevételéhez szükséges az applikáció telepítése. Ezt követően regisztráljon az adatai megadásával, köztük az email címével. A megadott email címre megérkezik egy megerősítő link. Ezzel a lépéssel sikeresen regisztrálta az alkalmazást és már használhatja is annak minden funkcióját. További információt a MySPAR applikáció regisztrációjáról a MySPAR regisztráció oldalán talál.

A MySPAR applikáció használata rendkívül egyszerű. Íme, pár lépés arról, hogyan érvényesítheti az alkalmazásban található kuponokat, így szerezve kedvezményeket vásárlásához.

  1. Aktiválja a kedvezményes kuponok az otthona kényelméből. Mindezt megteheti akár a boltban is, ehhez internet kapcsolatra lesz szüksége. A felhasználni kívánt kuponokat egyszerűen egy kattintással aktiválhatja.
  1. A kasszánál való fizetéskor készítse elő mobiltelefonját, nyissa meg a MySPAR applikációt. Fizetés során olvassa le a SuperShop QR kódot a leolvasónál.
  2. A kedvezmények automatikusan jóváíródnak és leszámítódnak a végösszegből.

Itt egy kis videós segítség is:

A MySPAR alkalmazás használata nagyban segít abban, hogy mindig időben értesüljön a legjobb kedvezményekről, akciókról és további információt kapjon a Spar szupermarketekről. Mindent, amit tudni szeretne az üzletekről megtalál az alkalmazásban, mint például melyik az önhöz legközelebbi Spar szupermarket, vagy hogy milyen az üzletek nyitvatartása. További információt és hasznos tippet a Tiplino portálján, azon belül a Spar webáruház oldalán talál.

Hasonló üzletek

SPAR

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be