iSTYLE hűségprogram

Cikkek 10. 2. 2023

Stílusosan mégis kedvezményesen az iSTYLE-lal!

Az iSTYLE-ban minden Apple eszközt és tartozékot megvásárolhat kedvező árakon. Ehhez hozzájárul még az új hűségprogramuk is. 

iSTYLE hűségprogram

Az iSTYLE hűségprogram az iSTYLE marketing rendszere. Lehetővé teszi a Programban részt vevő, visszatérő vásárlók jutalmazását. Személyre szóló Hűségkártyával lehet részt venni. Nincs fizikai megjelenése a kártyának, ez egy digitális pontgyűjtő kártya, ami az Apple Walletben érhető el. A Programban részt vevő vásárló az iSTYLE üzletekben lebonyolított vásárlásai után hűségpontokat szerez, amelyeket későbbi vásárlásainál fel tud használni. 

A Kártyán jóváírt hűségpontokat nem válthatják be készpénzre!

A Programban való részvétel egyik követelménye, hogy 18. életévét betöltött személy legyen. A Kártyát az iSTYLE üzletekben történő vásárláskor az eladónál igényelheti. Emailt küld az igénylő részére a Program linkjével. A Programhoz való csatalkozást a Vásárló az emailben található másik linken kereszül erősítheti meg és ezt követően kapja meg az Apple Wallet Kártyát. Ebben a programban való részvétel és a hűségpontok beváltása önkéntes. A kártya használata díjtalan, semmilyen kötelezettséggel nem jár. 

Kép

Pontgyűjtés

A kártyabirtokos minden vásárlást követően meghatározott mennyiségű hűségpontot kap. Az iSTYLE a vásárlások értékének termékcsoportonként eltérő százalékát alakítja pontokká és 1:1 arányban jóváírja. A későbbi vásárlások során ezek a hűségpontok beválthatóak. Visszamenőlegesen nem lehetséges a hűségpontok gyűjtése. 

TermékcsoportSzázalék
Mac számítógép1%
iPad táblagépek1%
iPhone mobiltelefonok1%
Apple Watch okosórák1%
Apple kiegészítők5%
Nem Apple kiegészítők5%
Minden egyéb technikai szolgáltatás10%

A pontgyűjtésben az iSTYLE üzletekben értékesített valamennyi termék részt vesz. Kivételek a vásárlási utalványok, ajándékutalványok, kuponok és akciós termékek. 

- Ha egy termék értéke 10.000,-Ft, úgy a termék megvásárlása után a 3%-a kerül jóváírásra, tehát 300 hűségpont. - 

Az iSTYLE üzletekben hűségpontok beváltásával történő vásárlások után nem íródnak jóvá újabb hűségpontok. Figyeljen oda, hogy a vásárlást követően visszaküldött vagy visszahozott termékek esetén a visszavett termék után korábban jóváírt hűségpontok levonásra kerülnek. Pontbeváltáskor a számla összegének maximum 50%-a egyenlíthető ki hűségponttal. Beváltások során 1 pont 1 Ft-ot ér! 

Jó vásárlást kívánunk! :) 

Hasonló üzletek

iStyle

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be