Gyereknap 2022 - válasszon ajándékot velünk

Cikkek 10. 2. 2023

Mikor van a gyereknap? Magyarországon 1931 óta ünnepeljük a Nemzetközi Gyermeknapot, amikor is eleinte Gyermekhét volt. Idén, 2022. május 29-re esik a Gyereknap, azonban minden évben május utolsó vasárnapjára. Készült valami meglepetéssel gyerkőcöknek? Ha még nem, mi segítünk!

Magyarországon 1931 óta ünnepeljük a Nemzetközi Gyermeknapot, azonban eleinte Gyermekhét volt. Azóta minden évben május utolsó vasárnapján van ez az ünnep. Gyereknap 2022-ben május utolsó vasárnapjára, azaz 29-re esik. Készített már meglepetést gyerkőceinek? Ha még nem gondolkodott rajta, semmi gond, mi segítünk!

A megfelelő ajándék kiválasztása Gyereknapra egy kicsit bonyolultabb. A félévesnek nem ad ugyanolyan ajándékot, mint a tizennégy évesnek. Alaposan gondolkodtunk azon, hogy többféle ajándékot hozzunk, amelyek tetszeni fognak a gyermekeknek, minden korosztálynak. Gyereknap 2021-ben a világjárványnak köszönhetően kissé elhalványult és nem tudták úgy élvezni, mint ahogy a gyermekeik megérdemelték volna, így 2022-ben bepótolhatják az elmaradt élményeket.

Képzelje el, milyen őszinte az öröm a gyerekek szemében, amikor megad nekik valamit, amit szeretnének. Sokat kell tanulnunk a gyerekektől az érzelmek kimutatásában és sok más dologban is. A gyerekeket a finom édességek és az új táblagép is magával ragadhatja. Már előre készülünk a 2022-es Nemzetközi Gyereknapra – és van néhány tippünk, amivel a kicsik kedvére tehet. De senki sem ismeri őket olyan jól, mint Ön. Miről álmodnak a gyerekei?

Mikor van a gyermeknap 2022-ben?

Május utosó vasárnapján 29-én ünnepeljük a 2022-es gyereknapot is. Ennek a napnak sosincs fix dátuma, hiszen mindig más dátumra esik, de a május utolsó vasárnapja megmarad. Azonban, hogy jobban emlékezhessen rá, és egy igazán különleges napot készítsen gyermekeinek, mi segítünk Önnek. Segítünk kiválasztani a játékokat, az ajándékokat, a programokat és akár a teljes napot megszervezzük, hogy Önnek könnyebb dolga legyen a mai rohanó világban. 

Gyereknap 2021

A Gyereknap 2021-ben május 30-ra esett. Azonban a járványnak köszönhetően kevésbé tudták úgy megünnepelni, mint ahogy azt szokták. A gyermekek minden évben várják a gyereknapot, amikor is tényleg minden róluk szól. Sok szülőben felmerülhet a kérdés, hogy biztos ajándékozással kell megünnepelniük? A gyerekek viszont szeretnek ajándékokat kapni, hiszen ez is egy remek kifejezőeszköz a szeretetre. Kis értékű ajándékokat kaphattak a gyerekek Gyereknapra 2021-ben, de mindig is érdemes olyan ajándékokkal elhalmozni csemetéinket, amellyel fejleszthetik készségüket és képességeiket vagy akár egy érdekes program megszervezése, ahol szintúgy fejlődhetnek.

Gyereknapra 2021-ben országszerte szuper egész napos programokat kínáltak nem csak személyesen, de online is.  Május utolsó hétvégéjén koncertekkel, színházi előadásokkal, filmekkel, tűzoltós programmal is vártak mindenkire több helyszínen. Viszont ha nem szeretik a tömeget, akkor érdemes volt kirándulást szervezni vagy hegymászást.

Kép

Érdekes ajándékok gyerekeknek

Válasszon olyan ajándékot, amelyre gyermeke biztosan emlékezni fog, és ha ránéz, eszébe jut, milyen gyönyörű nap volt a május utolsó vasárnapja. Örömmel gondoljon vissza, minden év Gyereknapjára, amikor kifejezetten az a nap csak róluk szól és egy kicsit a szülőkről is. Hiába mondjuk, hogy mi már felnőttek vagyunk, olykor jó visszagondolni, hogy nekünk hogyan teltek a gyereknapjaink. 

Tablet, mobil

Sajnos manapság már a mobiltelefon nélkül a gyerekek sem mozognak. Ez az Ön számára is előnyös – nem kell azon aggódnia, hogy hol vannak, csak vegye fel a telefont, és hívja fel őket. A táblagépet a játékok mellett iskolai oktatásra vagy önállóan is használhatják. Ahogy említettük játékok mellett oktatásra is kiváló lehet a tablet és a mobil, Önnek is nagy előnye származhat belőle, ha egy kisebbb táncos, mozgós programot szeretne megszervezni gyermekének vagy gyermekeinek, a tablet segítségével könnyen elindíthatja a zenés-táncos videót, amelyre a gyerekek önfeledten ugrálhatnak és szórakozhatnak.

Kép

Tiplino TIPP: A BlueDigital webáruházban szuper áron vásárolhatnak tabletet és kiegészítőket.

Édesség

Gyönyörködtesse csemetéit csokoládéval, cukorkákkal, vagy szánja rá magát, és süssön nekik valamit. A csokoládé (70% feletti kakaótartalommal) tápanyagokat, különösen sok magnéziumot, vasat, foszfort, káliumot és B1- és B2-vitamint tartalmaz, amelyek fontosak a gyermek növekedéséhez. Ezért ne bánja meg, ha időnként odaadja a gyerekeknek. :-) Ők is élvezni fogják és Ön is, amiért látja rajtuk a boldog arckifejezést, hogy édességet kaphatnak. 

Kreatív játékok

A gyerekek fantáziája nem ismer határokat. Adjon a gyerekeknek interaktív játékokat, és meg fog lepődni, hogy mit tudnak velük alkotni. Vannak nagyszerű készletek a finommotorika, a térlátás és a képzelet támogatására. Az interaktív játékok hosszabb ideig szórakoztatják a gyermeket, és hozzájárulnak megfelelő fejlődéséhez is. Egyik legnagyszerűbb választás lenne gyermekei számára, mert akár kisbarátaikkal karöltve is játszhatnak és fejlődhetnek. A Bogárvizsgáló is hasznos ajándék a gyerekeknek. Egy séta alkalmával még játszhat is vele.

Kép

Egyedi póló

Legjobb apa, legjobb anya... szóval mi van a legjobb gyermekkel? Vagy egy másik név vagy kép, amely a gyermekét jellemzi, természetesen vicces vagy jó tulajdonságokkal. Tudja, hogy az ing, póló csak az övé és neki való. A póló mellett az az érzése, hogy egyedi. Vásárolja meg a szükséges dolgokat, és készítsék el együtt, vagy készíttesse el ízlése szerint. Véleményünk szerint az egyik legjobb közös program lenne, ha a család - anya, apa és a gyermek, összeülve elkészítik a saját egyedi pólójukat. Szerezze be a szükséges kellékeket előre és hozzanak össze egy jó kis programot. 

Tiplino TIPP: Akár gyurma figurákat is készíthetnek közösen, amelyeket kisüthetnek és megmaradnak az utókor számára, főként az Ön számára, hogy boldogan emlékezhessen vissza, mennyire jó programot csináltak és hogyan élvezték. A Süthetőgyurma.hu webáruházból beszerezheti a szükséges kellékeket.

Ez nem olyan könyv, mint egy sima könyv

Egy könyv nem csak a betűkről szólhat.

A gyerekkönyvek kínálata olyan gazdag, hogy a nem hagyományos könyvajándékokban sincs hiány. Ön a legkisebb, de egyben a legigényesebb gyerekolvasókat is kiválasztja. A Munkafüzetek és a Kiegészítők felkeltik a gyerekek gondolkodását, kreativitását és az enciklopédiák érdeklődését a körülöttük lévő világról. Válasszon olyan könyvet, amelyet gyermeke elkészíthet egyedül is, és diszkréten készítse fel akár az írói pályára.

Kép

Gyermek mozi

Gyermeke titkos álma egy filmes mese nézése, nagy popcornnal és hatalmas kólával? Lehetősége van ennek az álomnak a beteljesítésére, még akkor is, ha alapvetően elutasítja ezt a két ételt. Gyereknap van. Évente egyszer tehet kivételt. Szervezzen neki egy mozit, akár otthon akár beülni valahová és mindennel, ami hozzá tartozik. Biztos vagyok benne, hogy a gyermeke nagyon örülni fog a kapott lehetőségnek. Ha pedig már mozi, akkor mindennel együtt kell. 

További szuper programok

Gyermekei számára nem csak ajándékot és játékokat vásárolhat, de még programokat is szervezhet. Az előző bekezdésekben program ajánlókat is írtunk, de még maradt néhány érdekes ötlet a tarsolyunkban. Otthonra is remek gyereknapi lehetőséget hozhatnak össze, amely nem csak Gyereknapra 2021-ben volt érdemes megszervezni, de akár idénre is. Például akadályfutó olimpia, közös biciklizés, görkorizás, házi vidámpark készítése - mindezekhez a szükséges kellékeket beszerezhetik online is.

Trambulin verseny vagy medencés parti? Ide vele!

A Pepita.hu webáruházban kedvező áron szerezhet be egy külső hálós trambulint, amin a gyerekek örömmel ugrálhatnak és akár versenyt is tarthatnak, ki milyen magasra ugrik - természetesen nem a hálón túl. Akár medencés partit is szervezhetnek, ha az időjárás kedvezni fog, valamint a vadonatúj homokozóban várat is építhetnek. A legértékesebb dolog, amit gyermekeinek adhat, az az időd! Válasszon kerti játékokat ajándékba és játsszanak együtt tollaslabdát, focizzanak, építsenek homokvárakat. Vagy induljon kerékpáros kirándulásra a természetbe vagy egy közeli parkba. Ha a kis ember még mindig nem tud biciklizni, vásároljon egy kis elektromos autót vagy az Ön biciklijére szerelhető gyermek ülést.

Gyereknapi program szállással

Az utazzitthon.hu-n pedig szuper gyermekprogramokra foglalhatnak le jegyet vagy szállást. Ezzel Önök is kipihenik fáradalmaikat, gyermekeik élvezik a többi gyerkőc társaságát, új barátságokra tehetnek szert és élvezhetik a Gyereknapot 2022-ben. 

Hisszük, hogy megihletett ajándékaink kiválasztása, és már tudja, hogyan szervezi meg gyermekeivel az utolsó májusi vasárnapot.

Hasonló üzletek

Pepita.hu, Süthető gyurma, Utazzitthon, Bluedigital

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be