Viszony

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Viszony-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Viszony webáruházé.

A(z) Viszony webáruházról

Magyarország első diszkrét szerető keresője, mely segítségével párkapcsolatban élő felek létesíthetnek titkos viszonyt, amelyhez a weboldal anonim, diszkrét felületet biztosít, ahol ellenőrzött adatlapok között böngészhetnek az érdeklődők. A Tiplinó segítségével most kedvezményesen juthat hozzá a weboldal szolgáltatásaihoz, chatelhet, ismerkedhet.

Kép

Így spórolhat a Viszony.hu-val

Amellett, hogy a Viszony.hu segítségével megtalálhatja álmai párját vagy a tökéletes szexpartnert, még spórolhat is. Mégpedig abban az esetben, ha beváltja a kedvezményes kuponokat, amelyeket olyan weboldalakon talál meg, mint a Tiplino. Ezek a kuponok segítik csökkenteni az előfizetések árát. Ha Tiplinon keresztül vásárol, elé tárul a "cashback" lehetősége is. A Viszony.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Viszony kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani az előfizetést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Szintén a Tiplino biztosítja a cashback lehetőségét a Szexrandi weboldalon.

Minél hosszabb időre választ előfizetést, annál kedvezményesebb áron juthat hozzá. Ha az előfizetést 3 hónapra választja, akkor 33%-ot spórolhat. Ha pedig egyenesen 1 évre, akkor a kedvezmény már 67%. Ez mint a Standard, mint a Prémium előfizetésre érvényes. A Randivonal.hu szintén kínál előfizetési lehetőségeket, melyeket kedvezményesen vásárolhat meg a Tiplino kuponjainak köszönhetően.

Viszony előfizetések

Ez a szexpartner kereső csak regisztráció után érhető el. Nélküle a reklámok, a blog és a sikertörténetek érhetők csak el. Maga a regisztráció nagyon egyszerű. Elég megadni az e-mail címét, a választott jelszót, bejelölni nemét és hogy milyen nemű személyt keres. Egy e-mailben érkezik a megerősítésre szolgáló link és kész is. Nincs más hátra, mint megírni rövid bemutatkozását és bejelölni mit keres. Lehet az: flört, virtuális viszony, alkalmi szexpartner, állandó szexpartner, komoly kapcsolat, társaság, új dolgok vagy szexuális határok keresése. Ha mégis úgy dönt, hogy más módon próbálja meg feldobni meglévő kapcsolatát, nézzen szét a Vágyaim.hu vagy a Lolipop.hu kínálatában és tegyen szert egy szemérmes darabra vagy szexuális társasjátékra a Tiplino jóvoltából olcsóbban.

Az oldalon való regisztrálás után igénybe vehetők az ingyenes szolgáltatások, vagy lehetőség nyílik Standard és Prémium csomagok előfizetésére, melyek segítségével a Viszony platformjának több funkciója is igénybe vehető. Így nagyobb esély nyílik a tökéletes személy megtalálására. Különbség a két lehetőség között nem csak az árban mutatkozik meg, hanem abban is, hogy ki írhat levelet. A Prémium előfizetésnél azoktól is kaphat levelet, akik nem rendelkeznek előfizetéssel, ez a Standardnál nem lehetséges. E-mail postafiókjába csak akkor kerülnek a beérkező levelek továbbításra, ha Prémium előfizetéssel rendelkezik. A listában is csak abban az esetben lesz kiemelve, ha a Prémium előfizetést választja.

Ami mindkét előfizetéssel elérhető:

 • Diszkrét mód beállítása
 • Részletes kereső használata
 • Tudd meg ki nézett meg és ki kedvelt
 • Levél küldése
 • Fotók és titkos fotók megtekintése nagy méretben
 • Teljes adatlapok megtekintése
 • Beérkező levelek fogadása
 • Gyorskeresés használata
 • Adatlap, fotók feltöltése
 • Kedvenc felhasználó jelölése
 • Történet írása
 • Történet megtekintése

Mindkét előfizetés 1 hónapra, 3 hónapra vagy 12 hónapra érhető el. Amennyiben bankkártyával vagy mobilvásárlással fizeti ki előfizetését, akkor azok automatikusan megújulnak az aktuális előfizetési időszak utolsó napján. A Prémium előfizetés automatikus megújítását a következő megújulás előtt legalább 1 nappal bármikor felmondható. Az automatikus megújítás mindaddig tart, amíg valamelyik fél fel nem mondja azt. Az automatikusan megújított előfizetések díja megegyezik az eredeti előfizetés díjával.

Mivel rengeteg regisztrált személy található ezen a weboldalon, ezért gyorskereső segítségével szűkítheti a kört. Szűrhet nem, életkor és megye alapján. Az oldal 100%-os diszkréciót és ellenőrzött adatlapokat ígér. Ha bármilyen nemű kérdés felmerülne Önben, keressen bátran az ügyfélszolgálatot az ugyfelszolgalat@viszony.hu e-mail címen.

Azért, hogy főleg olyan személyek keressék fel, melyek érdekelhetik, állítsa be a keresési feltételeket. Ezeket megtalálja a profiljában az "Akit keresek" fül alatt. Megválaszthatja a kívánt kort, megyét, anyanyelvet, hajszínt, szemszínt, magasságot, testsúlyt, testalkatot és családi állapotot. Ezen a weboldalon főleg valamilyen kapcsolatban élő személyek vannak jelen, de egyedülállók is regisztrálhatnak, akiket nem zavar a szerető szerepének betöltése. Így a keresésben az egyedülálló, a házas/párkapcsolatban, a nyitott kapcsolat és a házas, de független opció is elérhető. Szintén opció a gyerektelenség és az iskolai végzettség. A foglalkozás is lehet keresési szűrő. Választhat: tanuló, alkalmazott, vállalkozó, középvezető, felsővezető, háztartásbeli, szellemi szabadfoglalkozású, nyugdíjas vagy álláskereső közül. Sokak számára a dohányzás és az alkohol fogyasztás is fontos szempont. Ezért a választék ez alapján is szűkíthető. 

Ezért a Viszony.hu

A Viszony.hu Magyarország első olyan diszkrét szerető keresője, mely párkapcsolatban élők számára segít titkos viszonyt létesíteni. Felmérések bizonyítják, hogy az emberek többsége lépett már félre legalább egyszer. Ebből a félrelépők 80%-a nem bánta meg, hogy félrelépett vagy hogy a szerető szerepét töltötte be. Manapság a házasság és válások száma egyaránt csökken. Ez főleg annak tudható be, hogy az emberiség már sokkal inkább önmaga lehet és kielégítheti igényeit. Sok esetben egy viszony menti meg a házasságot, így a Viszony.hu nem a házasságok szétbontásában hanem azok megújításában segít. Itt ugyanis mindkét fél vigyáz, hogy a titok megmaradjon titoknak. Ez a weboldal anonim és diszkrét felületet biztosít egy viszonyhoz.

A Viszony.hu-n regisztráltak 64%-a keres alkalmi és 63%-a állandó szexpartnert. Flörtre 47%-uk vágyik, míg új dolgok kipróbálására 37%. A házasságok szétbomlásáért sokszor a komunikáció hiánya a felelős, ezt tanusítja az is, hogy a Viszony.hu kedvelőinek 30%-a vágyik társaságra. Az emberek 28%-a keresi szexuális határait és csak 26%-a tart igényt komoly kapcsolatra. Elenyésző szám a 17%, mely csak virtuális viszonyt keres.

A Viszony hirdetéseivel vagy a róla szólo cikkekkel olyan neves weboldalakon is találkozhat, mint a tv2, a femcafe.hu, a bors vagy a blikk. A weboldalon nem csak ezeket a portálokat találja, hanem számos erotikus történetet is. Ezek mind valós történetek, melyeket a Viszony,hu felhasználói osztanak meg. Blog részlegében tematikus cikkeket talál, mégpedig hűtlenség és szerető kategóriákra felosztva. Olyan témában talál tanácsot, hogy hogyan dolgozza fel a megcsalást követő lelkiismeretfurdalást, valamint mely esetekben ver léket egy kapcsolatban a viszony. Valamint lehet-e barát abból, akivel csaltunk illetve hogyan válasszuk el az elköteleződést a szextől.

A Viszony.hu is csatlakozott az online társkeresés etikus kezdeményezéséhez. Ez a kezdeményezés létrehozott egy etikai kódexet, hogy az országos szinten elfogadott etikai szabályok gyűjteményeként szolgáljon, mégpedig a felhasználók személyisége jogainak védelmében. Jelenleg mindegy 20 millióan keresik a párjukat a világhálón, de érdemes csak olyan megbízható oldalakat használni, mint a Viszony.hu.

Kép

Ha már megtalálta szexpartnerét vagy csak úgy döntött, hogy felhagy a kereséssel, a profilja törlése nagyon egyszerű. Elég belépnie profiljába és megkereseni az "Egyáb beállítások" fület. Itt a lehetőségek alatt találja a "Profilom törlése/Hibernálás" lehetőséget. Pár kontroll kérdést követően kész is a törlés, az adatai eltávolításra kerülnek a rendszerből.

Szavatosság a Viszonyon

A Viszony.hu egy szolgáltató, nem garantálja, hogy a szolgáltatás megfelel elvárásainak vagy azt, hogy megtalálja-e a keresett személyt. Nem vállal szavatosságot a weboldal felhasználói által megosztott információkért. Regisztrációjával elfogadja és tudomásul veszi, hogy a weboldalon regisztrált személyek többnyire vagy kizárólag házasságban, élettársi kapcsolatban vagy egyéb kapcsolatban élnek. Mivel az is megtörténhet, hogy a párja is tag, így tudomást szerezhet regisztrációjáról. A Viszony nem vállal felelősséget kapcsolata esetleges megromlásáért vagy felbomlásáért.

Viszony kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

67% megtakarítás 1 éves Standard csomagnál

27.12.2022

33% megtakarítás 3 hónapos Standard csomaggal

27.12.2022

67% megtakarítás 1 éves Prémium csomagnál

27.12.2022

33% megtakarítás 3 hónapos Prémium csomaggal

27.12.2022

Kedvezményes kuponok felhasználása a Viszony.hu weboldalán

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt esetleg más módon tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Viszony kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és válasszon előfizetést a Viszony.hu szexpartner kereső oldalán. Miután kiválasztotta a kívánt előfizetést, alatta megtalálja a "Kuponbeváltás" lehetőséget. Erre kattintva megjelenik egy új ablak, ahova írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Mehet" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Viszony webáruházról

A Viszony.hu weboldala anonim, diszkrét felületet biztosít az alkalmi kapcsolatot keresők számára. Szert tehet általa alkalmi vagy tartós szexpartnerre valamint virtuális viszonyra. Mindez teljes diszkrécióval, mivel mindkét fél védi a titkot, hogy az titok maradhasson. A regisztrációt követően az alap szolgáltatásokhoz azonnal hozzáfér. Előfizetéseivel azonban különböző előnyökre tehet szert, mint a kiemelés a listában vagy a diszkrét mód beállítása. A Tiplino kuponjaival pedig most kedvezményesen juthat hozzá ezekhez az előfizetésekhez.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  315 Ft  összeget a vásárlásból a Viszony webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be