Randivonal

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Randivonal-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Randivonal webáruházé.

A Randivonal weboldaláról

A Randivonal.hu Magyarország legrégebben működő társkereső és ismerkedő portálja, mely immár 1999 óta segít megtalálni felhasználóinak az igazit. Az oldalon megtalálható profilok mind ellenőrzöttek, az ügyfélszolgálat így igyekszik kiszűrni a valótlan regisztrációkat.

A Randivonal személyre szabott ajánlórendszerrel rendelkezik, mely az adatlapokat és preferenciákat összehasonlítva segít megtalálni a tökéletes párt. A weboldal speciális keresési lehetőségeket is kínál, például tematikus társkeresőt, ahol érdeklődési kör vagy akár végzettség alapján lehet böngészni a felhasználók között, illetve régiók szerinti keresés is elérhető Magyarország szerte. Több mint 3 millió társkereső az évek alatt, több száz sikertörténet, üzenetküldési és pontozási lehetőség és társkeresés életkortól függetlenül a Randivonalon.

Kép

Hogyan spórolhat a Randivonal belépéssel?

A Randivonal társkeresőn előfizetéssel tehet szert spórolási lehetőségre. Randivonal belépésnél 3 lehetőség közül választhat : egy hónapos, három hónapos, egy éves prémium előfizetés. Minden esetben lehetőség van kedvezményes kupon beváltására valamint a Prémium Plusz aktiválására. Ha legalább három hónapra fizet elő, már igényelhet három hónapos elégedettségi garanciát. Ehhez feltétel, hogy hetente legalább 5 különböző napon történjen meg a Randivonal belépés. Ha három hónapra vagy egy évre fizet elő, további kedvezményekben részesül. Kedvezményes kuponokra olyan cashback weboldalokon keresztül tehet szert, mint a Tiplino.

További spórolási lehetőség a kuponokon kívül a "cashback" lehetősége is. A Randivonal.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Randivonal társkereső kedvezményeket és kiválasztani azt a szolgáltatást vagy csomagot, amelyiket szeretné. A rendelés végrehajtása utáni következő minimum 14 napban a megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

A Randivonal a Joy-napokon is részt vesz, ezzel téve lehetővé a spórolást a szerelem felé vezető úton. Ilyenkor előfizetési kedvezményre tehet szert a Joy magazin legújabb számával. Elég megkeresenie a Randivonal duplázó kuponját és érvényesítenie a promóciós kódot az előfizetés vásárlása előtt.

A Randivonal társkereső

A Randivonal weboldalának használata regisztrációhoz kötött, ez azonban ingyenes és egyszerű. Akár Facebook vagy Google fiókkal is lehetőség van bejelentkezni, azonban egyes Prémium szolgáltatások csak felár ellenében vehetők igénybe. Az előfizetések díja változó, a pontos összegekről és feltételekről az Előfizetés menüpontban olvashatók részletes információk. A társkereső portálra kizárólag 18 éven felüli felhasználók regisztrálhatnak.

Választhat egy hónapos, három hónapos vagy egy éves prémium előfizetés között. Mindhárom esetben külön aktiválható a "Prémium Plusz" lehetőség. A prémium előfizetés lehetővé teszi, hogy bármikor bárkinek korlátozás nélkül írhasson üzenetet. Segítségével HD minőségben nézheti a képeket, valamint megtudhatja ki látta profilját illetve ki jelölte kedvencnek. Előfizetéssel kiemelten jelen meg és több információhoz juthat a tagokról. Láthatatlan módban böngészhet és azt is beállíthatja, hogy csak a kedvencei írjanak. Külön pozitívum, hogy nem fog zavaró reklámokkal találkozni. A "Plusz" kiegészítés lehetővé teszi, hogy előfizetéssel nem rendelkező tagok is írhatnak illetve válaszolhatnak Önnek. Találjon magának párt kedvezményes áron a Tiplino kuponok beváltásávál. Ha inkább kaĺandra vágyik a nagy szerelem helyett, böngésszen a Szexrandi weboldalon, ahol a Tiplino segítségével szintén spórolhat.

A három hónapos illetve egy éves előfizetés elégedettségi garanciával jár. Ez annyit jelent, hogy amennyiben nem talál társat az előfizetése lejártáig, egyszeri alkalommal 3 hónappal ingyen meghosszabbítják azt. Ehhez csak az alábbi feltételeket kell betartania:

 • Vásároljon legalább 3 hónapos előfizetést
 • Adatlapja legyen 100%-os
 • Hetente 5 különböző napon lépjen be az oldalra
 • Minden héten írjon legalább 10 különböző társkeresőnek, akiknek még korábban nem írt
 • Ne érkezzen Önre jogos feljelentés a többi társkeresőtől

Ha ezen feltételek teljesítése ellenére sem találna társat, jelezze a garanciaigényét az Ügyfélszolgálatnak, hogy beállíthassák az ingyenes hosszabbítást, mivel a jóváírás nem automatikus. Megteheti a info@randiszolgalat.hu e-mail címen vagy a honlapon található direkt üzenetküldéssel. Ha már megvan a társa és csak a szexuális életüket szeretné feldobni, tegye ezt meg úgy, hogy közben spórol is a Tiplinoval. Ezt megteheti a Vágyaim.hu, az Erotikashow vagy a Lolipop oldalakon.

A Randivonal társkereső mindig aktuális szerelmi horoszkóppal készül egyes csillagjegyek számára. Megtalálja a halak szerelmi horoszkópját, a vízöntő szerelmi horoszkópját, a mérleg szerelmi horoszkópját, az ikrek szerelmi horoszkópját, a bak szerelmi horoszkópját, a bika szerelmi horoszkópját, a szűz szerelmi horoszkópját, a nyilas szerelmi horoszkópját, az oroszlán szerelmi horoszkópját, a kos szerelmi horoszkópját, a skorpió szerelmi horoszkópját és a rák szerelmi horoszkópját is. Azon kívül, hogy leírást talál ezekről a csillagjegyekről, megtalálja a hozzájuk illő csillagjegyet is, hogy növeljék a szerelem esélyét. Ha mégsem szimpatikus senki a megfelelő csillagjeggyel rendelkező személyek közül, megnézheti azt is, melyik jegytől mire számíhat a szerelem és vonzalom terén. 

Kép

Az sem akadály, ha inkább személyesen szeretne párt találni magának a Randivonal.hu felhasználói közül. A Randivonal ugyanis különböző programokat is szervez. Ilyen például a vitrolázás, a kerékpártúrák valamint a csodás helyekre szóló túrák. 

Miért a Randivonal.hu?

A Randivonal már 23 éve van jelen Magyarországon, számtalan sikertörténettel a háta mögött. A Randivonal belépéshez használhatja már létező Facebook, Apple vagy Gmail fiókjait. Azért, hogy mindig elérhető legyen, használhatja a Randivonal mobilalkalmazását, mely az App Store-ban és a Google Play-en is elérhető. Természetesen a Facebookon és a YouTube-on is megtalálható, ahol híreket, tanácsokat és sikertörténeteket talál a társkereséssel kapcsolatban.

Tematikus keresőjének segítségével gyorsabban találhat rá a kívánt személyre. Ide tartozik az:

 • Állatbarát társkereső
 • Bringás társkereső
 • Ezermester társkereső
 • Filmkedvelő társkereső
 • Gamer társkereső
 • Humoros társkereső
 • Kertészkedő társkereső
 • Könyvmoly társkereső
 • Motoros társkereső
 • Spirituális társkereső
 • Sorozatfüggő társkereső
 • Színházkedvelő társkereső
 • Táncoslábú társkereső
 • Társasjátékozós társkereső
 • Vegetariánus társkereső
 • Zenefüggő társkereső

Ha bár teljesen elkötelezett a szerelem iránt, de mégsem akar több száz kilométert utazni miatta, keressen párt régiók szerint. A Randivonal.hu nagyobb városok szerint osztályozza a regisztrált párkeresőket. Közéjük tartozik Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém és Zalaegerszeg. És ha azok közé tartozik, akik számára fontos a horoszkóp és a jegyek egyezése, keresgéljen társkereső párhoroszkóp szerint.

Személyre szabott társkeresője lehetővé teszi, hogy könnyebben találjon az Igazira éz az Igazi is Önre. Ez egy matematikai-statisztikai alapú, tanuló és tanítható ajánlórendszer. A Randivonal megkeresi Ön helyett azokat,akik a leginkább megfelelnek a beállított kritériumok alapján. Minél alaposabban tölti ki profilját, pontoz és kedvel személyeket, annál jobb ajánlatokat ad a rendszer. Sikertörténetek százai tanúsítják, hogy a Randivonal működik.

 

A Randivonal társkereső rendelkezik randitárca lehetőséggel. Segítségével előfizetés nélkül küldhet üzeneteket miután feltöltötte egyenlegét. A Randi SMS-t a címzett megkapja a telefonjára SMS-ben és üzenetben is.

A Randiblogon számos tanácsot talál a társkereséssel kapcsolatban, valamint elragadó sikersztorikat is olvashat. Ha már megtalálta a szerelmét, mondjuk a Randivonal.hu segítségével, inspirálódjon a blogon lánykérés területén. Randi Akadémia is rendelkezésre áll a szerelmet keresők számára. Cikkei tanulmányozásával profi társkeresővé válhat. Fő témái az etikett, tanácsok program választás terén, a helyes bemutatkozás valamint levelezés menete és az hogyan töltsük ki profilunkat és válasszunk fotót a siker érdekében.

Randivonal kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Társkereső program a Dunakanyar legszebb panorámájánál

30.09.2022

Egy éves pémium előfizetés

12.12.2022

3 hónapos prémium előfizetés

12.12.2022

Hogyan használhatja fel a Randivonal.hu kuponjait?

Követi a Tiplino weboldalt esetleg valahogy máshogy tett szert Randivonal kuponokra? Nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Randivonal.hu kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és válasszon a Randivonal által kínált előfizetések kőzül. Miután kiválasztotta a kívánt előfizetést, a leírás alatt találja a "Kuponbeváltás" lehetőséget. Erre kattintva jelenik meg egy ablak, amely tartalmazza a kukonkódnak szánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Mehet" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni az előfizetést. Ha nem Tiplino által tett szert kuponra, hanem bárhogy máshogy, a beváltási folyamat megegyező. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Randivonal.hu - online társkereső

Randivonal.hu egy online társkereső azok számára, akik komoly kapcsolatra vágynak. A Randivonal Magyarország legrégebben működő társkereső portálja.  A weboldalon több ezer ellenőrzött adatlap, egyedi ajánlórendszer és speciális keresési lehetőségek várják azokat, akik szeretnék megtalálni az igazit. Kereshet horoszkóp, régió, hobbi, családi állapot, vallás vagy akár végzettség alapján. Megkönnyítvén a társkeresést programokat készít, melyeken személyesen is találkozhat szintén párt kereső személlyel. 


Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 420 Ft  összeget a vásárlásból a Randivonal webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be