SzexRandi

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

SzexRandi kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 175 Ft mindenből a webáruházból SzexRandi

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Szexrandi weboldala azon 18 éven felüli személyeknek szól, akik erotikus, alkalmi kapcsolathoz keresnek partnert Magyarország területén..…

A Szexrandi weboldaláról

A Szexrandi.hu weboldalán erotikus kalandokra vágyó felhasználók találhatnak partnert Magyarország szerte. Az oldalra regisztrálva az érdeklődők több ezer profil között válogathatnak, erotikus tartalmakhoz férhetnek hozzá és megtalálhatják a számukra megfelelő partnert. A Szexrandi weboldalán a böngészés mellett egyúttal ismerkedésre és chatelésre is van lehetőség. Fontos megjegyezni, hogy a weboldalra csak 18 éven felüli személyek regisztrálhatnak.

Kép

Regisztráció és vásárlás a Szexrandi weboldalán

A Szexrandi weboldalára való regisztráció ingyenes, azonban az oldal egyes funkciói, páldául a prémium tagsággal járó extra lehetőségek csupán felár ellenében vehetők igénybe. A felhasználók különböző csomagokat vásárolhatnak, melyeknek köszönhetően igénybe vehetik az oldal egyes funkcióit és nagyobb eséllyel találnak partnert maguknak. Az oldalon való díjak online módon téríthetők meg.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Szexrandi weboldalának ügyfélszolgálata az oldal funkcióit és szolgáltatásait illető kérdésekben a nap 24 órájában a vásárlók és érdeklődők rendelkezésére áll: info@szexrandi.hu

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Szexrandi weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Szexrandi weboldala és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Szexrandi weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Szexrandi weboldalán való vásárláskor a kedvezménykód mezőbe.

A kód bemásolása után  a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szexrandi.hu - szexpartner-kereső

A Szexrandi weboldala azon 18 éven felüli személyeknek szól, akik erotikus, alkalmi kapcsolathoz keresnek partnert Magyarország területén. Az oldal egyes funkciói, például a számos extra lehetőséget biztosító prémium tagság, most akciósan érhetők el a Tiplinóval! 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  175 Ft  összeget a vásárlásból a  a SzexRandi webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.