TutorialsPoint

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Tutorialspoint - online kurzusok jó áron

A TutorialsPoint egy egyszerű és kényelmes módja annak, hogy megtanulja az Önt érdeklő témákat. A széleskörű kínálattal otthonról való kilépés nélkül szerezhet ismereteket - akár ingyenesen, akár csekély díj ellenében. Válasszon az Önt érdeklő tanfolyamok és előadások közül - tágítsa látókörét a TutorialsPoint segítségével.

Szerezzen 2000 Ft-t még a TutorialsPoint-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a TutorialsPoint webáruházé.

TutorialsPoint kupon

Tutorialspoint éves tagság

+ 5,25 % vissza a vásárlásból
 

Válassza a Tutorialspoint éves tagságát, és élvezze a prémium kedvezményeket.

Tutorialspoint spórolási lehetősége

Spóroljon a Tiplino cashback portállal, ugyanis ha átirányítja magát a webáruházba az elköltött pénzének egy részét visszaszerezheti jutalom formában. A TutorialsPoint kiválasztott tanfolyamaira vonatkozó számos akciónak köszönhetően lehetősége van arra, hogy spóroljon az oktatáson! Ráadásul a Tiplinohoz való csatlakozással még többet nyerhet a vásárlásaiból. Nézze meg a TutorialsPoint aktuális kedvezménykódját is, és szerezzen további kedvezményeket.

TutorialsPoint az ismeretek megszerzéséhez

A TutorialsPoint egy olyan platform, amely számos területen segít további ismereteket szerezni. Válasszon olyan tanfolyamok közül, amelyeken sok új dolgot tanulhat meg, például informatika, Java technológia, web- és alkalmazásfejlesztés, programozás és még sok más. Válassza ki azt az oktatót, akinek a technikái a leginkább tetszenek Önnek, és kezdje el a távoktatási kalandot. A TutorialsPoint segítségével a saját tempójában tanulhat. 

Kép

Hogyan tud spórolni a TutorialsPoint webáruházban

Mindenekelőtt a Tiplino cashback portállal, ugyanis ha átirányítja magát a webáruházba az elköltött pénzének egy részét visszaszerezheti jutalom formában. Bátran vásároljon kedvezően a segítségünkkel és spóroljon a vásárlásain. A TutorialsPoint kiválasztott tanfolyamaira vonatkozó számos akciónak köszönhetően lehetősége van arra, hogy spóroljon az oktatáson! Ráadásul a Tiplinohoz való csatlakozással még többet nyerhet a vásárlásaiból. Nézze meg a TutorialsPoint aktuális kedvezménykódját is, és szerezzen további kedvezményeket.

Miért is válassza a TutorialsPointot

A Tutorialspoint mint megfizethető árú tanfolyamokat kínáló online tanulási platform jelentős népszerűségre tett szert, mivel gyakorlatias tanulási élményt ígér különböző tudományágakban. A témák és tudományágak széles palettája ellenére azonban nem biztos, hogy minden szintű tanuló számára megfelelő választás, ezért érdemes lehet meglátogatnia mondjuk az Udemi platform webáruházat. 

Az egyik első dolog, amit a gyerekek az iskolában megtanulnak, az az olvasás. Idővel ez a készség addig fejlődik, amíg már nem okoz nehézséget egy szöveg értő elsajátítása. Ekkor nyílik lehetőségük egy teljesen más világ felfedezésére - a fantázia és a határtalan képzelet világát. 

Már kiválasztott egy tanfolyamot a TutorialsPoint online platformról? Tegye azt a kosárba, és folytassa a szállítási és fizetési mód kiválasztását. Az online szolgáltatásnak köszönhetően a kiszállítás teljesen ingyenes.

TutorialsPoint kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon - 10%

31.05.2024

Kedvezményes kupon - 10%

14.05.2024

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

TutorialsPoint más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5,25 %  összeget a vásárlásból a TutorialsPoint webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be