Udemy

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Udemy-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Udemy webáruházé.

Udemy kupon

Kedvezmények az Udemy Business-szel

+ 4 % vissza a vásárlásból
 

Hozzáférés több mint 25,000 online kurzushoz, online kurzusok 14 nyelven és sok más kedvezmény várja az Udemy Business előfizetéssel. több

Az Udemy webáruházról

Tanuljon újat és változtassa meg életét! Az Udemy internetes platformja több mint 180 000 online videókurzussal várja, 3400-at is meghaladó különféle témakörben. Nem számít, hogy valamilyen kreatív tevékenységben, mint a design vagy fotózás, vagy éppen munkával kapcsolatos területen, mint például a programozás vagy weboldalkészítész szeretné fejleszteni magát, az Udemy minden esetben gazdag kínálattal várja. Az sem számít, hogy hol van épp, vagy mit csinál, az Udemy okoseszközökre letölthető alkalmazásával szinte mindenhol és bármikor fejlesztheti magát. Tudjon meg többet a témákról, amelyek igazán érdeklik, sajátítson el új készségeket, vagy egyszerűen csak kapcsolódjon ki az Udemy kurzusain, melyeket most extra kedvezményes áron vásárolhat meg a Tiplinó kuponjainak köszönhetően!

Kép

Udemy cégeknek

A magánemberek mellett az Udemy platformját cégek és csapatok is folyamatosan használják új ismeretek és készségek elsajátítására. Az Udemy felhasználói között olyan vállalatok találhatók meg, mint a Netflix, Apple, vagy a Volkswagen.

Udemy kurzusok

Az Udemy rengeteg kurzusa közül nem könnyű választani. A tanfolyamok leírásában részletes információkat olvashat az adott kurzus jellegéről, tartalmáról, valamint felhasználói visszajelzéseket és értékeléseket is talál itt, így könnyebben eldöntheti, melyik az a tanfolyam, mely Ön számára a leginkább megfelelő.

Kép

Udemy telefonos applikáció

Az Udemy telefonos applikációjával bárhonnan, bármikor részt vehet a platform kurzusain, akár offline módban is. Az alkalmazás  felhasználói felületét személyre szabhatja és akár podcast formájában is meghallgathatja az adott tanfolyam anyagát. Az applikáció a Google Play és App Store online áruházaiból tölthető le.

Fizetési módok és előfizetés

Az Udemy weboldalán található tartalom megvásárlására online bankkártyás fizetéssel, vagy országonként eltérő egyéb internetes fizetési módokkal van lehetőség. A különböző előfizetési csomagok, melyekkel kedvezményes áron juthat hozzá a kurzusokhoz, egy bizonyos mennyiségű tartalmat foglalnak magukba.

Kép

Pénzvisszafizetés

Az Udemy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít. Amennyiben nem elégedett a tanfolyam minőségével, nem tetszik a téma, vagy egyszerűen csak más elképzelései voltak, az Udemy visszatéríti vásárlása összegét. Az ezzel kapcsolatos pontos részletek a platform honlapján olvashatók.

Közösségi média

Amennyiben többet szeretne megtudni az Udemy aktuális kurzusairól, látogasson el a platform közösségi média oldalaira: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn

Kedvezményes kuponok felhasználása az Udemy webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Udemy webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Udemy webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Udemy webáruházában való rendeléskor az „Enter coupon” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Udemy.com - online videókurzusok

Az Udemy platformja több mint 183 000 videókurzussal várja a legkülönfélébb témákban. Az oldalon programozás, design, életmód, zene, marketing és több mint 3400 egyéb kategória online tanfolyamai érhetők el, melyekre most kedvezményes áron fizethet elő a Tiplinó kuponjaival!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Udemy más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a Udemy webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be