Zapatos

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Zapatos webáruházról

A Zapatos.hu webáruház olyan vásárlókat örvendeztet meg, akik kényelmes és tartós lábbelire vágynak elérhető áron. Zapatos kuponokkal sportcipőt, alkalmi cipőt, szandált, platformot, bokacsizmát vagy akár gumicsizmát is kedvezményes áron vásárolhat. A nők alkalmi és hétköznapi ruhákból is válogathatnak. A férfiak is garantáltan megtalálják itt az alkalomhoz cipőt és a gyerekek mindennapjai is lehetnek gondtalanok egy kényelmes cipővel. Még kedvezőbb árakért kihasználhatja az akciókat vagy a Best sales kategóriát, ami outletként funkcionál. 

Zapatos kupon

Kedvezményes kupon Zapatos 20% kedvezmény az újdonságokra

Eddig érvényes: 2023.12.07

+ 4 % vissza a vásárlásból

Vásárolj bokacsizmákat, félcipőket, magassarkú csizmákat őszre a Zapatos weboldalán. Nézd meg az újdonságokat és frissítsd fel ruhatáradat egy… több

Így spórolhat a Zapatos.hu webáruházban

A kényelemnek sokszor megvan az ára, de azért, hogy bárki kényelmes lábbelit hordhasson a Zapatos webáruház spórolási lehetőségeket is kínál. A Tiplino által kínált pénzvisszatérítésnek köszönhetően minden vásárlás során spórol, ugyanis a Zapatos.hu webshopban való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Zapatos.hu által kínált kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megerősítést követően a megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Ingyenes szállítással is vásárolhat, aminek egyetlen feltétele a 14.990 Ft feletti vásárlás. A Zapatos kuponok is rendelkezésre állnak, amelyek felhasználási módjáról lejjebb olvashat. Olyan nagy akciókkal is számolhat, mint a Zapatos Black Friday vagy a különböző témájú akciók. A Best sales kategóriában szereplő lábbelik akár 40%-kal is olcsóbban kaphatóak, ez a kategória mondhatni outletként szolgál.

A(z) Zapatos webáruházról

Cipők széles választékával találkozhat ebben a webáruházban. Legyen szó balerinákról, trendi sportcipőkről, gumicsizmákról, körömcipőkről itt megtalálja a megfelelőt. Nők, férfiak és gyerekek is válogathatnak. A működéstől számított 6 év alatt a lábbelik szakértőivé váltak. Hazai és külföldi márkák termékeit is megtalálja. A gazdag stílus és színválaszték közül azzal a tudattal válogathat, hogy a Zapatos kuponoknak köszönhetően olcsóbban vásárol.

Kép

Zapatos kuponok és lelőhelyük

Zapatos kuponok gyakran elérhetőek az év során, amelyek a Tiplino portálon is szerepelnek. A portálon továbbá a beváltásukhoz szükséges lépéseket és feltételeke is el tudja olvasni. A Zapatos.hu weboldal is feltünteti az épen aktuális kuponokat ahogy az áruház Facebook és Instragram csatornái is.

Zapatos.hu akciók

Az új szezon mindig hoz egy szezonális kiárusítás, amely során akár 65%-ot spórolhat meg. Legyen nyár, tél, ősz vagy tavasz, minden szezonra kedvezményes áron vásárolhatja meg a megfelelő lábbelit. Novemberben jön a Zapatos Black Friday, amely szinrén lehetőséget ad egy kissebb összeg megspórolására.

Zapatos.hu - a lábbeli mennyország

Nem titok, hogy ez a webáruház lábbeliket forgalmaz minden mennyiségben. A három fő kategória a női, férfi és a gyerek, de a nők számára továbbá ruhákat is találni. A női cipők kínálata azonban olyan gazdag, hogy még stílus szerint az alábbi kategóriákba van sorolva:

 • Sportcipők
 • Alkalmi
 • Szandálok
 • Platform
 • Bokacsizma

Cipők terén nincs lehetetlen, viszont amit itt nem találni, azok a táskák és kiegészítők. Nem kell csüggedni azonban, mivel széles választékból válogathat a CCC webáruházban, ahol nem mellesleg a vásárlás során CCC kupont is felhasználhat. Ami a ruházatot illeti, főleg alkalmi és hétköznapi ruhákról van szó, amik rendelése során szintén be lehet váltani egy Zapatos kupont.

A kínálat mindig a legtrendibb darabokat tartalmazza, stílusban és színben is. A melegebb évszakok, mint tavasz és nyár megkövetelik a kényelmes félcipőket, szandálokat, espandrilleseket, balerinákat, papucsokat és magassarkú cipőket. A többi szezon nélkülözhetetlen lábbelije a csizma, bakancs, bokacsizma, esetleg platform vagy sportcipő, amely szezontól függetlenül aktuális.

A férfiak is tudnak alkalomhoz illően cipőt választani itt vagy akár a Deichmann.hu áruházban is. Alkalmi cipők, sportcipők, mokaszinok, sneakerek, papucsok, bokacsizmák és gumicsizmák többféle anyagból és színben várják a kényelmes cipőt kedvelő férfiakat. Méretileg a 39-estől egészen a 45-ösig rendelkezésre állnak.

Kép

Lányok és fiúk is lehetnek stílusosak a Zapatos.hu áruházzal. A lányok már 16-os mérettől válogathatnak a szandálok, papucsok, mokaszinok, sportcipők és espandrilles közül egészen 37-es méretig. A fiúk számára is gazdag kínálattal lehet találkozni mokaszinokból, sportcipőkből, espandrillesekből és a sneakerekből.

Ezért a Zapatos.hu és nem más

Lábbelik terén nagy a választék, a már elhangzott CCC és Deichmann mellett ott az igazi nagyágyú az Ecipo.hu, ahol rendkívül gazdag választék és Ecipo kuponok várják. Amitől ez a webáruház más, az a nagyon gyors szállítás, ugyanis akár a rendeléstől számított 24 órán belül megkaphatja rendelését. Emellett alacsony a szállítási díj és akár ingyenes is lehet.

Akciói során nem kivételes a 3-at fizet, 4-et vihet akció sem. Ebben az esetben 4 különzöző terméket helyez a kosárba, amiből a legolcsóbb ingyenes lesz és automatikusan levonásra kerül az ára. A kényelmes lábbelik Európa-szerte elérhetőek, így nem akadály, hogy Olaszországban, Lengyelorsszágban, Romániában, Görögországban, Csehországban, Magyarországon, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovákiában vagy Szlovéniában tartózkodik.

Visszaküldés és elállás

Megesik néha, hogy nem sikerült eltalálni a méretet, ilyenkor 14 napon belül kérheti a hasonló termékre való cserét. Az új csomagért szállítási költséget kell fizetni. Ha meggondolta magát a modellel vagy színnel kapcsolatban, szintén 14 nap áll rendelkezésére, hogy cserét kérvényezzen. Ebben az esetben is fizetni kell a szállításért. Abban az esetben, ha nem igényel cserét, a vásárlástól 30 napon belül elállhat. A cserénél és visszaküldésnél is a terméknek érintetlen állapotban, utcai haszálat nélkül kell visszaérkezniük. Fontos, hogy az eredeti dobozt is visszaküldje úgy, hogy a dobozon nem lehet ragasztás nyoma. A lábbelit és a dobozt majd megfelelően lezárt zacskóba kell elhelyezni.

A visszaküldést telefonon kérvényezheti a +3617009983 telefonszámon hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 között vagy e-mailben az info@zapatos.hu e-mail címen. Hibás termék esetén képet is kell csatolni az e-mailhez, elállás során pedig okot. Miután kitöltötte a visszaküldési űrlapot gondosan csomagolja be a terméket és várja a futárt, amit a Zapatos csapata küld. Csere során ugyanezeket a lépéseket kell végrehajtani.

Hibás termék esetén ki kell töltenie a kapcsolati űrlapot majd jelezni az ügyfélszolgálatnak a reklamáció részleteit tartalmazó e-mailt. Szüksége lesz hozzá az eredeti rendelés számára és a termék megnevezésére. A cég ezt követően futárt küld ingyenesen. Miután a termék visszaérkezett, 14 napon belül feldolgozzák és jogos reklamáció során eleget tesznek követelésének.

Zapatos kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás Zapatos 14.990 Ft felett

21.08.2023

Akció Zapatos akár 25% kedvezmény gyerek cipőkre

21.10.2023

Akció Zapatos akár 35% kedvezmény a megjelölt férfi lábbelikre

21.10.2023

Akció Zapatos 65% kedvezmény a megjelölt női lábbelikre

21.10.2023

Kedvezményes kupon Zapatos 25% kedvezmény az újdonságokra

06.09.2023

Kedvezményes kupon Zapatos 25% kedvezmény az újdonságokra

01.06.2023

Kedvezményes kupon Zapatos 25% kedvezmény a megjelölt termékekre

17.04.2023

Kedvezményes kupon a Zapatos webáruházban 25% kedvezmény az újdonságokra

16.05.2023

Zapatos kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Zapatos kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Zapatos.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található a "Van kedvezmény kuponom" lehetőség. Arra kattintva megjelenik a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmaz" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Zapatos más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a Zapatos webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be